Nem rinyált nagyon, tette a dolgát, lőtt pár gólt és feldobta az öltözői hangulatot is.
...meg úgy is már beadásokra játszunk, szóval pont jólesz ő oda előre.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. március 5., csütörtök 11:36
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 5., csütörtök 11:24
HozzászólásSzerző: sander » 2015. március 5., csütörtök 11:16
Normális esetben ennek így kellene történnie de nem hiszem hogy ez a Realnál így történne. (de nem csak a Realnál hanem másnál sem). Szerintem nemhogy az edző mondja meg de már néha néha ott tartanak egy két klubnál hogy a játékosok igazolnak vagy hiúsítanak meg igazolásokat. Ettől függetlenül ha ez így történne akkor nem itt tartanánk de hogy tovább menjek akkor itt nyáron nagyon nagy változások lesznek -már csak azért is mert sok távozónk lesz- . Sok dolgot lehet mondani Carlo-ra de azt nem hiszem el hogy ő nem látja a dolgokat... szinte egész nap velük dolgozik és látja őket szinte minden pillanatban. Ha Perez hallgatni fog egy kicsit is Carlora akkor szerintem át fogunk állni 4-4-2-re. De erre sztem semmi esély nincs sajnoswxyz írta:Szerintem teljesen jogos amit sonic ír
Az elnök, sportigazgató, vezetőedző, stb összeül. Eggyütt meghatároznak egy játékstílust, egy koncepciót, megvitatják milyen karakterű játékosokat akarnak igazolni, majd ezek alapján eldöntik ki érkezik
Én valahohy így képzelek el egy jól működő csapatépítést
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 9:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 5., csütörtök 9:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 5., csütörtök 9:20
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. március 4., szerda 23:51
Szerintem teljesen jogos amit sonic írmorientes írta:Így van.Bízzák csak az elnökökre...majd azok tudják.Mert nem is az. Es csak ido kerdese hogy szepen lassan atalljanak az angol klubok is a menedzseres szisztemarol valami masra.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 4., szerda 21:13
HozzászólásSzerző: volt » 2015. március 4., szerda 21:08
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 4., szerda 21:02
Arbeloa viszont nagyon nem. Sajnos. Pedig birom a spartait, egyik kedvencem a mostani realbol (nem rohogvolt írta:nem is értem miért akarnak oda barkit is hozni, Carvajal nagyon jól nyomja.dannen írta:carvajal mellé meg nem kell még egy brazil marcelo jobbosra szerintem.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 4., szerda 20:58
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 4., szerda 20:55
HozzászólásSzerző: Press » 2015. március 4., szerda 20:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 4., szerda 20:54
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 4., szerda 20:54
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. március 4., szerda 20:53
HozzászólásSzerző: volt » 2015. március 4., szerda 20:52
Akkor is valakit Carvajal mögé kellene hozni és nem mellé.Realista24 írta:Mert Arbeloa távozik valószínűleg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 4., szerda 20:47
Mert Arbeloa távozik valószínűleg.volt írta:nem is értem miért akarnak oda barkit is hozni, Carvajal nagyon jól nyomja.dannen írta:carvajal mellé meg nem kell még egy brazil marcelo jobbosra szerintem.
HozzászólásSzerző: volt » 2015. március 4., szerda 20:45
nem is értem miért akarnak oda barkit is hozni, Carvajal nagyon jól nyomja.dannen írta:carvajal mellé meg nem kell még egy brazil marcelo jobbosra szerintem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 4., szerda 19:47
Szerintem meg nem azt írtam, amit most állítasz. Alonso meg elég karakteres ember ahhoz, hogy ne viselje el, hogy másnak ekkora hatása van úgy, hogy közel sem teljesít ehhez méltóan. Remélem tisztáztuk.Pipita írta:Ugye érzed a különbséget aközött hogyVigyázz mer' kinevetnekmeg hogyLehet hogy Alonso donteset befolyasolta IkerAzért na. Az előbbiben lehet valami, ahogy anno Arbeloa mondta, munkatársak között nem kell és nehéz is barátokra lelni. Na de a te írásodból az jött le hogy Casillas dobta ki Alonsót, csak akkor meg nem kell megsértődni ha egy ilyen mondatot kinevetnek. Szerintem.nyilvánvalóan Casillas
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem