Az AS szerint a Real Madrid és a Porto között előrehaladott tárgyalások mentek végbe az elmúlt hetekben Danilót illetően és ő lesz a Real első igazolása a nyáron. A portugál klub 2012-ben 13 millió eurót fizetett a brazil védőért, akinek a szerződése 2016. június 30-án le fog járni és nem kívánja meghosszabbítani. A hírek szerint 30 millió euró lesz a vételár.
A Marca szerint nem fizetnénk 25nél többet Danilóért.
Kétkedve fogadtam a pár héttel ezelőtti híreket vele kapcsolatban, de mind2 vezető madridi lap nagyon beindult (a
Marca szerint múlt héten az ügynökei is Madridban jártak); még a végén tényleg lehet belőle valami!

Anno Carvajal előtt/helyett ő volt a favoritom a jobb bekk posztra, így sírni biztos nem fogok, ha érkezik; de tény, hogy vannak nagyobb problémák is a keretben.
Pogba nincs napirenden?
Valamelyik nap pont ezt írtam. A vezetőség nem úgy gondolja, hogy kell kkp-s a kezdőbe. Ezért jött Silva is.
A COPE megerősíti, hogy a Real Madrid nem érdeklődik Pogba iránt, így az átigazolása nincs napirenden a csapatnál.
Ennek annyira nem örülök, de azért várjuk ki a végét; szerintem valaki érkezik még arra a posztra (mondjuk egy jó Schweinsteiger sokak örömére

). Ha még sem jön fiatal TOP belső középpályás, akkor viszont De Gea leigazolása, mint újabb Galaktikus borítékolható!