OFF
Re: OFF
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Igen, például a dzs betűnél is lehet találni érdekes neveket.eReMA írta:Kinek milyen lánynevek tetszenek a legjobban?
Az MTA-n bejegyzett nevek 95% szerintem konkrétan nem név.
Egyébként Hanna, Róza, Fruzsina, Anna, Flóra, Csenge, Emma, Ivett.
Erre az alig idegesítő játékra meg én is ráfüggtem, amióta be lett linkelve, eddigi legjobb eredményem egy vébé-győzelem Kamerunnal és egy BL-siker a Dortmunddal. Bajnokságot nem akarok elkezdeni, mert azért nincs olyan sok szabadidőm.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
easy peasy lemon squeezy
Kár azért az egy ikszért, de Sevilla utolsó másodpercben egyenlített, már nem volt idő válaszolni.
Télleg csak bele kell jönni, na meg jól jöttek a tippjeitek is (főleg a pályatipp). Kösz, még1x.
Kár azért az egy ikszért, de Sevilla utolsó másodpercben egyenlített, már nem volt idő válaszolni.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Na, a hollandokkal én is nyertem egy Vb-t, plusz a Bilbaoval BL-elődöntős voltam, de a Bayern kiütöttGéci írta:Miután vb nem jött össze. Toltam egy BL-t (1001) és miután elbuktam a negyeddöntőt egy öngóllal a chelsea ellen. Ott mondtam azt, hogy itt az elég...![]()
Ja és kabbe R24!!!!
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem értem, nem egy nehéz játékGéci írta:Miután vb nem jött össze. Toltam egy BL-t (1001) és miután elbuktam a negyeddöntőt egy öngóllal a chelsea ellen. Ott mondtam azt, hogy itt az elég...![]()
Ja és kabbe R24!!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valaki nem tudja, hogy miért csinálja ezt a gépem ?
elindítom, aztàn bàrmit csinàlok, 1 percen belül lövi le az összes futó programot, feljön egy ablak, hogy program bezárása - rundll32.exe...aztán újra is indul a gép.
elindítom, aztàn bàrmit csinàlok, 1 percen belül lövi le az összes futó programot, feljön egy ablak, hogy program bezárása - rundll32.exe...aztán újra is indul a gép.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Így akarod?Géci írta:Én most szépen nekifekszek és addig pőrölöm a spacet ameddig Karimmal nem nyerek vb-t!!!!!![]()
![]()
http://kepfeltoltes.hu/150304/vb_www.ke ... es.hu_.jpg
:Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
ZeteeReMA írta:Végre összejött a BL a Reallal, akadályok nélkül, a Bayern ellen...![]()
Hát, nekem idegőrlő volt, na!![]()
Más. Ha már volt hónalj stift is, megkérdezem: Kinek milyen lánynevek tetszenek a legjobban?
(vagy manapsag sokaknak lehet a Herta
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Végre összejött a BL a Reallal, akadályok nélkül, a Bayern ellen...
Hát, nekem idegőrlő volt, na!
Más. Ha már volt hónalj stift is, megkérdezem: Kinek milyen lánynevek tetszenek a legjobban?
Hát, nekem idegőrlő volt, na!
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amikor belinkelte Toti a játékot, akkor elkezdtem egy bajnokságot, kb 13-14 fordulót nyomtam le. 10. voltam, most viszont rájöttem, hogy kell bebaszni a kezdőrúgást
Zsinórban kb 20 meccsen mindet belőttem, így 1 pont lemaradással buktam a bajnokságot
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Háá, ugyanígy toltam én is a hétvégéngaborz1 írta:Az elején engem is kiidegelt ez a játék.Aztán rátaláltam a 2x2 pöttyös akadályra. Ha nekem dobja be a lasztit addig, megyek vele előre míg az ellenfél felém nem indul, majd amint ezt megteszi jöhet a lövés. Az akadályról vagy bepattan vagy a visszainduló ellenfélről pattan be. Az esetek 90%-ban olcsó gól. Hátránya, hogy ha az ellen támad, a saját kapum előtt könnyen beszorít az akadályoknak köszönhetően. Amúgy meg hatalmas játék, csak hát ugye az a pofátlan csalás ne lenne. :Đ
Viszont akadály nélkül nekem a bajnokság egyelőre esélytelen, BL az már sikerült
- Santi
BL győztes a Strømsgodset Kovács Péterrel.
Döntőben a Barcát vertem 4-2-re, elődöntőben Realt 7-1-es összesítéssel.
Amint látható nem bekkeltem ki a 0-0-át, 1-0-át egyik meccsen sem, sztem úgy nem az igazi.
Döntőben a Barcát vertem 4-2-re, elődöntőben Realt 7-1-es összesítéssel.
Amint látható nem bekkeltem ki a 0-0-át, 1-0-át egyik meccsen sem, sztem úgy nem az igazi.
- Santi
Nemtom már ki írta, hogy azzal a formával tolja, ahol 2 kör van a kapunál, de köszi neki, sokat segített. ezzel behoztam 4.-nek a Rayot, irány a BL.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Visszaolvasol, és eléd tárul a világ.BBeno írta:mert nem korlátozza semmi, hogy hozzászóljak?![]()
és mert a végén még valaki megmondja eme csodálat nevét.
Közben BL címvédés, BM-et intéztem el 5-1-re.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema