És ez,oltári nagy probléma.azok után,hogy mindenki tudja,hogy az igazolásokhoz az olasznak kb annyi köze van mint bármelyikünknek a fórumon)
Én nem küldeném el,de így szerződni....
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 4., szerda 13:25
És ez,oltári nagy probléma.azok után,hogy mindenki tudja,hogy az igazolásokhoz az olasznak kb annyi köze van mint bármelyikünknek a fórumon)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 4., szerda 13:22
Nekem az a kedvencem, hogy sokan úgy csinálnak, mintha nem lenne minden csapatnál hullámvölgy. Év elején mínusz négyben voltunk, most plusz kettőben, de a sírók száma csak nőtt szerintem.most végre nyugodtság van,stabilitás attól függetlenül,hogy hullámvölgyben vagyunk (
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 4., szerda 13:17
Másra nem is reagálnék mert csak felhúzom magam de ez... az elmúlt 15 évből amióta követem a Real-t szerintem minmimum 10-11 szezon volt amikor úgy lehetett nekivágni,hogy a világ egyik vagy a legerősebb kerete a miénk... és valahogy nem hozta az a sok akárki ezt a szintet akik szóba jöhettek edzői poszton, pedig volt itt nem 1 akárki.A sok akárki között volt 1 pali aki sztem a világ legjobb edzője, még neki sem sikerült ami a makker digónak (akivel a Real Madrid történelmének legsikeresebb évét köszönhetjük,ugyanis 4 trófea még sose volt a háznál 1 esztendőben)heccsat írta:
Egy ilyen kerettel akárki tudná hozni ezt a szintet hozni aki szóba jöhet egyáltalán edző poszton
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 4., szerda 12:55
Itt van egy 23 eves sajat nevelesu jatekos, aki minden meccsen kuzd mint az allat, legtobbszor jol is jatszik es igazolnank ele/melle egy 30 millios jatekost, aki ugy mint a spanyol, a legtobb top csapat kezdojebe is beferne. Nyarig tuti lesznek meg hirek, de azert remelem, hogy ennel olcsobban megusszuk.RealRaúl77 írta:Carvajal mögé 30 millióért? Kicsit soknak érzem..
Csak nehogy majd csak azért játszon majd, mert drágább volt...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 4., szerda 12:37
Ha meg nincs szerencséje kikapnak....Egy döntetlen után amit ha szerencséje van a csapatnak megnyernek.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. március 4., szerda 11:00
Szerintem ez a tyúk, vagy a tojás esete lehet, nem tudom.ő mit adott fel? teljesen korrektül teljesített, nem rajta múlt, hogy nem volt keresnivalója hanem carlon.
Azt a mondatot már általánosságban értettem, nem kifejezetten Carvajal-ra.eReMA írta:Így a meglévő játékosnak érkezik egy konkurencia, remélhetőleg fokozódik az ambíció.
igen, eddig is úgy tűnt, hogy Carvajal nem eléggé ambíciózus. kb. olyan a mentalitása, mint CR-nek. így is mindig a maxon akar pörögni látszik rajta. pont nem ő az a játékos, akit ez még pluszba tudna motiválni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. március 4., szerda 10:53
igen, eddig is úgy tűnt, hogy Carvajal nem eléggé ambíciózus. kb. olyan a mentalitása, mint CR-nek. így is mindig a maxon akar pörögni látszik rajta. pont nem ő az a játékos, akit ez még pluszba tudna motiválni.eReMA írta:Így a meglévő játékosnak érkezik egy konkurencia, remélhetőleg fokozódik az ambíció.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. március 4., szerda 10:44
Az az igazság, hogy én pont ez nem gondolnám jó szemléletnek. Miért kéne Carvajal (vagy bárki) mögé igazolni? Igazoljanak mellé. Így a meglévő játékosnak érkezik egy konkurencia, remélhetőleg fokozódik az ambíció. Ezt egy profi játékosnak mentálisan, pszichésen bírnia kell. Az új érkező pedig tele lehet bizonyítási vággyal, főleg ha érzi, hogy lehet keresnivalója. Ha ezt nem érzi, simán feladja (lsd. pl.: Chicha).Carvajal mögé 30 millióért? Kicsit soknak érzem..
Csak nehogy majd csak azért játszon majd, mert drágább volt...
Igen, tavaly is ez volt. "Ááá, ha lesérül valaki, majd lehozza xy..." Jah. Láttuk a Varane-Nacho kezdőt. Meg azt is, hogy Coentrao-ra mennyire (nem) lehet számítani. Így szerintem nem lehet lehozni egy -jó- szezont, legalábbis a Reallal szemben támasztott általános követelmények mellett.Ha Carvajal lesérül, akkor majd Arbeloa vagy Nacho lehozza azt a posztot aztán annyi. Én nem is igazolnék védőt, szerintem korrekt játékosokkal rendelkezik a csapat. Max talán Marci posztjára vkit ha Coentrao dobbant.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 4., szerda 10:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 4., szerda 10:34
Nem úgy tűnik, de aztán lehet csak a szokásos történet. Ügynök ügyeskedik, aztán irány Anglia.CS0ki írta:A hírek szerint Arbeloa már megegyezett a jövő évet illetően egy másik csapatta, és minden bizonnyal Coentrao is távozik. Fogunk védőt igazolni.
Az tiszta sor, kell is. De én sem értem, hogy miért 30 milliós játékost nézünk ki a jól teljesítő saját nevelés posztjára.Remélem kamu a dolog.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 4., szerda 10:31
A hírek szerint Arbeloa már megegyezett a jövő évet illetően egy másik csapatta, és minden bizonnyal Coentrao is távozik. Fogunk védőt igazolni.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. március 4., szerda 10:17
Pont, hogy akkor nem volt BBC. Mert Bale sérült volt, James volt helyette, aki legalább nem szórta el a labdákat, és egy két szemes labdát is kiosztott meccsenként. Volt egyensúly. Modric sérülése, és Bale visszatérése egyből kibillentette a csapatot, és egyik meccsről a másikra el is veszítette a formáját, és azóta sem talált magára. Főleg a kulcsemberek.Pörgött a foci a Kroos, Modric, Isco kp-val és tudott így focizni a BBC is
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 4., szerda 10:00
A hírek szerint Arbeloa már megegyezett a jövő évet illetően egy másik csapatta, és minden bizonnyal Coentrao is távozik. Fogunk védőt igazolni.Norbii írta:meg amúgy se kell. Annyira nem tudok sokat róla, de kétlem hogy fokokkal jobban játszana Carvajalnál, padra meg felesleges. Ha Carvajal lesérül, akkor majd Arbeloa vagy Nacho lehozza azt a posztot aztán annyi. Én nem is igazolnék védőt, szerintem korrekt játékosokkal rendelkezik a csapat. Max talán Marci posztjára vkit ha Coentrao dobbant.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 4., szerda 9:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 4., szerda 9:07
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 4., szerda 8:44
HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. március 3., kedd 23:15
Az egy két cserés posztra csere volt amúgy, 0 taktikai módosítás. De ja, ha bejön akkor éljen AncelottiRealista24 írta:Mondjuk hétvégén, ha nem okoz gondot Jesének az üres kapu, akkor máris bejött ez a változtatás, nem?
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 3., kedd 22:46
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. március 3., kedd 22:00
Tavaly a Barca ellen az 1. El Classicot ő taktikázta el, nem kérdés. A 2. meccsen jobb volt a Real, ott a bírói tévedések, egyéni hibák okozták a csapat vesztét. Volt az Atletico ellen 2 meccs, kurvára nem emlékszem már hogy ott mik voltak, az egyik X a másik vereség a bajnokságban.Mike írta:
igen, és a tavalyi meccsek? Összességében még mindig az van h a Barca és az Atletico is örömmel meccsel az Ancelotti féle Reallal. És akkor a többi nagyobb spanyol csapatról ne is beszéljünk
Rég volt már 4-5 gólos győzelem, meg lehet nézni, hogy az idény elején, teljes keretnél nem várt az 1. cserékkel a 80. percig. Ettől független lehet nem ez az indok a kései cseréknek, de én csak ezt tudom elképzelni.Mike írta:3-4 gólos vezetésnél nemhiszem h gyakran nyal vissza bármilyen fagyi is
Nem nagyon tud máshogy belenyúlni, rövid a kispad.Mike írta:szerintem akkor is sokat vár, és nem egyszer szarul is nyúl bele
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 3., kedd 21:49
igen, és a tavalyi meccsek? Összességében még mindig az van h a Barca és az Atletico is örömmel meccsel az Ancelotti féle Reallal. És akkor a többi nagyobb spanyol csapatról ne is beszéljünkLiamGallagher írta:Barcelona ellen az utóbbi évek legszebb játékát nyújtotta a csapat
3-4 gólos vezetésnél nemhiszem h gyakran nyal vissza bármilyen fagyi isLiamGallagher írta:Vannak olyan edzők akik nem mernek belenyúlni a meccsbe vezetésnél, nem merik megbontani ami működik, nehogy visszanyaljon a fagyi.
szerintem akkor is sokat vár, és nem egyszer szarul is nyúl beleLiamGallagher írta:Egyedül akkor szokott korábban cserélni, ha szopásra áll a dolog.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem