Másra nem is reagálnék mert csak felhúzom magam de ez... az elmúlt 15 évből amióta követem a Real-t szerintem minmimum 10-11 szezon volt amikor úgy lehetett nekivágni,hogy a világ egyik vagy a legerősebb kerete a miénk... és valahogy nem hozta az a sok akárki ezt a szintet akik szóba jöhettek edzői poszton, pedig volt itt nem 1 akárki.A sok akárki között volt 1 pali aki sztem a világ legjobb edzője, még neki sem sikerült ami a makker digónak (akivel a Real Madrid történelmének legsikeresebb évét köszönhetjük,ugyanis 4 trófea még sose volt a háznál 1 esztendőben)heccsat írta:
Egy ilyen kerettel akárki tudná hozni ezt a szintet hozni aki szóba jöhet egyáltalán edző poszton
Megtaláltuk DelBosque óta a legkompatibilisabb(ami nagyon fontos, mert a legjobb volt már itt,de nem illett ide) edzőt a Real Madriddal,ráadásul hajlandó lenne hosszabb időre itt maradni. Ha most egy félresikerült/trófea nélküli szezon után (ami sztem nem így lesz) Perez képes lesz kivágni Ancelotti-t (azok után,hogy mindenki tudja,hogy az igazolásokhoz az olasznak kb annyi köze van mint bármelyikünknek a fórumon) azért,hogy a Pro licenc nélküli Zidane edzői pályafutását már rögtön az elején kettétörjük akkor én egy darabig biztos kiszállok, 15 év szurkolás ide vagy oda.Nagy nehezen helyrehozta a vezetőség amit elbarmolt 2003 környékén, azóta megjártuk a poklot, most végre nyugodtság van,stabilitás attól függetlenül,hogy hullámvölgyben vagyunk (ami nagyban köszönhető az elcseszett padnak,amiért én a vezetőséget okolom nem az edzőt,szerintem nem ő igazol) semmi okunk megint mindent előről kezdeni... és nekem már idegzetem sincs hozzá, megvan bennünk a potenciál,hogy idén is a világ legjobb csapata legyünk,ha nem jön össze akkor jövőre megint neki ugrunk.