Szerencsejátékok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Szerencsejátékok
De ez teljesen arra hajaz, mint az ilyen fixedmatch.com-ok, nem? Fizetsz iksz eurót, kapsz egy tippet, aztán vagy bejön vagy nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ma elvileg basznak egy free tippet.
kíváncsi leszek. azért remélem nem ilyen 1,2es szorzó lesz.
ilyen nekem miért nem akad be...
kíváncsi leszek. azért remélem nem ilyen 1,2es szorzó lesz.
ilyen nekem miért nem akad be...

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azóta keresgéltem, egy-két rosszmájú véleménybe belefutottam, viszont több jóba is. De az oldal túlságosan fényezi magát, valami nagyon sántít
Tegnap Hardenbe beleszaladtam, az bukó lett, többi elég sima volt.
Szerény ma a kínálat minden piacon amúgy. Juve 2,5 over 1.950-ért meg BTTS 1.83-ért tetszik.

Tegnap Hardenbe beleszaladtam, az bukó lett, többi elég sima volt.
Szerény ma a kínálat minden piacon amúgy. Juve 2,5 over 1.950-ért meg BTTS 1.83-ért tetszik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én is ezeket a kis szorzókat néztem, meg szép dolog a 60K-s nyeremény, ha egy sima duplázós szelvényt rakott, csak 30K-val

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Szerintem pont annyira jók, hogy el tudják adni magukat, aztán pénzt szedjenek be vele. Persze nem látok bele, ez ilyen vélemény első blikkre. Mert ahogy olvastam amíg nem volt fizetős addig ment felfelé a pályájuk, aztán azóta írnak róluk rossz véleményt, amióta pénzt szednek. Meg nekem fura a stratégiájuk is, 1.2...1.3 oddsokat is nyomnak 4-5-ös kötésekben, nagyon ritka az a profi sportfogadó aki ilyeneket játszik.
Havi 20 dolcsiért tudok olyat, aki NBA tippeket ad, idén eddig 155 nyert 110 vesztes pickje van, mind átlag 1.90-es szorzóra.
Havi 20 dolcsiért tudok olyat, aki NBA tippeket ad, idén eddig 155 nyert 110 vesztes pickje van, mind átlag 1.90-es szorzóra.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Valaki ismeri ezt az Ntt Tippmix Bt-t? Kíváncsi lennék mennyit kérnek a "tagságért".
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
2-2, ismlt 1 pontos "sikerrel" tarkítva. Hmmm, mi lenne, ha végre jó szériám is lenne, mert ennyi szopás után érik már.PEEtör írta:Hendik:
Hornets
Jazz
Kings
Cavs
Tegnap ment még egy Juve 2.5 under.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Hendik:
Hornets
Jazz
Kings
Cavs
Hornets
Jazz
Kings
Cavs
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
we ain't got nothin to lose madafaka we rollin
Suns, Boston, Cavs, Grizz, Blazers hendik. Vucevic specit vártam volna, Len hiányában szerintem oda fog pirítani a Sunsnak. Btw tegnap persze jött volna Smith, de a Wizzel bebuktam az estét.
Suns, Boston, Cavs, Grizz, Blazers hendik. Vucevic specit vártam volna, Len hiányában szerintem oda fog pirítani a Sunsnak. Btw tegnap persze jött volna Smith, de a Wizzel bebuktam az estét.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Liverpool
Manchester City
Dinamo Kijev
2.43-as szorzó összesen, pipa.
Manchester City
Dinamo Kijev
2.43-as szorzó összesen, pipa.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
pelicans -4.5, boston ML és houston -3 mentek

Barca hendit én is pakoltam. Most a 6-7 nba tippből szűkíteni kéne kezdés előtt.

- nmate
Hát, ha rommá nem is verték őket, de jött.nmate írta:Barca -1.0 naggyal. Ha mi nem bírunk egy csapattal és utána a Barca játszik velük, fix hogy rommá verik.
Harden 26,5 pont felett
Hornets +5,5
Denver +6,5
- nmate
Nem volt azzal baj, Szparit is kicsapták. Szerintem is megérte a kockázatot.
aztakurva a kisvárda nagyon mellément.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
Bar nem nagyon jonnek a tippek mostanaban, de szerintem nem lovok nagyon melle, ha a stoke-everton meccsre raknek egy under2.5ot. Tudom, 95. Pben elmenne ez is, de aze jonak tunik

Nos, miután vasárnap 1 ponton, hétfőn két tétem is 2 ponton, tegnap pedig szintén kettő tétem 1 ponton múlott, olyan cifra káromkodást tudnék ide írni, hogy irodalmi Nobel-díjat kapnék érte, de nem teszem.
Barca meccset adom, de a 2.5 és BTTS sem rossz, ManUtd -1.5, City 1. félidős nyalánkságokon gondolkozok, -1.0 és -1.5 illetve H (utóbbit tutira veszem).
QPR meccsre üvölt az X, a nagy számok törvénye alapján.

Barca meccset adom, de a 2.5 és BTTS sem rossz, ManUtd -1.5, City 1. félidős nyalánkságokon gondolkozok, -1.0 és -1.5 illetve H (utóbbit tutira veszem).
QPR meccsre üvölt az X, a nagy számok törvénye alapján.
- nmate
Barca -1.0 naggyal. Ha mi nem bírunk egy csapattal és utána a Barca játszik velük, fix hogy rommá verik.
Wiz public volt, beleszaladtunk.
Wiz public volt, beleszaladtunk.
-
Na jo... Rage kovetkezik 
Az mi mar, hogy sorba 4. nap bukok 2-3 unitot. Este az aston villa a 95.p-ben rug golt. Az atlanta meccsen under 199pontot raktam, 200at dobtak. A chicago under 187. 189 pont lett. Ez egyszeruen mar nem csak balfaszsag, balszerencse is...

Az mi mar, hogy sorba 4. nap bukok 2-3 unitot. Este az aston villa a 95.p-ben rug golt. Az atlanta meccsen under 199pontot raktam, 200at dobtak. A chicago under 187. 189 pont lett. Ez egyszeruen mar nem csak balfaszsag, balszerencse is...
kisvárda @ 3.80
zuhan.
zuhan.