Simán lehet, hogy snapbackKerlon írta:fullcapToti írta:sapkás témánál maradva.
ez milyen sapka?

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 4., szerda 19:17
Simán lehet, hogy snapbackKerlon írta:fullcapToti írta:sapkás témánál maradva.
ez milyen sapka?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 4., szerda 19:09
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 4., szerda 19:00
Kerlon írta:fullcapToti írta:sapkás témánál maradva.
ez milyen sapka?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 4., szerda 18:56
fullcapToti írta:sapkás témánál maradva.
ez milyen sapka?
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 4., szerda 18:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 4., szerda 9:50
Persze van ilyen, de Pest rogyásig van plázákkal, egy H&Mből ha nincs tíz, akkor egy sem, és ez nagyjából igaz mindre. Ha meg sehol nem találsz azt tekintsd jelnek.Én múltkor már az új kollekcióból sem találtam a H&M-ben pedig a Corvinban nem is szoktak hamar kifosztani az üzleteket, mint például a Westendben vagy az Arénában...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 4., szerda 9:41
Nem, nem rendeltem még netről, hanem bízok a:VanillaSky írta:Viszont nem is futsz bele olyan baromságba, hogy egy katalógus fotó után a 15 dolláros kabátod nemhogy 15 dollárt, de 15 forintot nem ér vagy az L-es pólódat 162 cmes emberre tervezték. Mesélj olyankor mi van, mész anyuhoz, hogy ez nem lett jó?persze, mert mindig van olyan, amit szeretnél meg tetszik és árleszállítás közben még véletlenül a méreteidből is van... mesélj még
és vagy megveszem annyiért amennyit kérnek érte.Toti írta:létezik ám olyan dolog is, h szerencse.nem, de az ilyen naivitás valamiért kihozza belőlem, mea culpa
Én múltkor már az új kollekcióból sem találtam a H&M-ben pedig a Corvinban nem is szoktak hamar kifosztani az üzleteket, mint például a Westendben vagy az Arénában...Realista24 írta:Amúgy én sokszor még január végén is találtam cuccokat, pedig a full átlag M/L méretek kellenek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 4., szerda 9:34
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 4., szerda 9:32
Viszont nem is futsz bele olyan baromságba, hogy egy katalógus fotó után a 15 dolláros kabátod nemhogy 15 dollárt, de 15 forintot nem ér vagy az L-es pólódat 162 cmes emberre tervezték. Mesélj olyankor mi van?persze, mert mindig van olyan, amit szeretnél meg tetszik és árleszállítás közben még véletlenül a méreteidből is van... mesélj még
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 4., szerda 9:32
létezik ám olyan dolog is, h szerencse.nem, de az ilyen naivitás valamiért kihozza belőlem, mea culpa
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 4., szerda 9:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 4., szerda 9:24
Muszáj taplónak lenni?persze, mert mindig van olyan, amit szeretnél meg tetszik és árleszállítás közben még véletlenül a méreteidből is van... mesélj még
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 4., szerda 9:23
persze, mert mindig van olyan, amit szeretnél meg tetszik és árleszállítás közben még véletlenül a méreteidből is van... mesélj mégÉn mondjuk ilyen Aliexpressről soha nem rendelnék ruhát. Bemész a Pull&Bearbe vagy a Springfieldbe, HM-be amikor árleszállítások vannak, és egész korrekt áron tudsz venni sok mindent, fel tudod próbálni, meg tudod fogni az anyagát, van garancia.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. március 4., szerda 9:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 4., szerda 8:51
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 4., szerda 8:50
h3x0r írta:Tapasztalatom nincs, de Feedback resznel ezt irta az egyik: "Really happy with this. Product as described, seller helped with sizing and fits me perfect. i'm 175cm, 63kg, 42cm shoulder and 92 chest, got an L size. sipping a bit slow but more a Christmass madness kind of thing. recomended seller!!!"Kerlon írta:Aliról vett már valaki kabátot? Egy ilyenért megérné az a közel 6k, de nem merek venni, mert "Note: Asian size usually is 1~2 size smaller than the Europe/US size, we suggest you to choose 1~2 bigger size than usual, Please check the size chart carefully before buying,
As the manual measurement data! So 1-2 cm of error!" . Szóval ez a méret eltérés tényleg ennyire gáz lehet? Kb. lemértem a méreteim, aztán nagyon az XS-S között ugrálok. Tapasztalata valakinek?
Irj neki uzenetet a mereteiddel, biztosan segitenek kivalasztani.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 4., szerda 8:22
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 3., kedd 18:28
köszi baszos.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem