Ezt rengetegen mindig elmondják, de győzzetek már meg róla!padra igazolni meg a világ legnagyobb baromsága ezt mindig elmondom.
Sosem értettem ezt. Nyilván van az a helyzet, de szerintem jelenlegi helyzetre ez nem mondható el.
Tegyük fel, hogy van itt ez a helyzet, amit a nagy többség talán szeretne, a 442. Mondjuk Bale-t elviszi a MU, így van szinte korlátlan lóvé, hogy a kezdőbe igazoljunk és ne a padra.
Iker
Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo
James, Kroos, Modric, Isco
Benz, CR
a többiek pedig: Navas, Arbeloa, Coentrao, Varane, Nacho, Khedira, Illarramendi, Lucas Silva, Jesé, Chicarito..
Az egy ilyen, amit látok, mondjuk Pogba/Veratti, vagy valaki hasonló közkívánt személy, mely kiszoríthatja és padra teheti Jamest, ezzel erősödne mind a kezdő, mind a pad is.
Na ezen felül, hogy erősítenétek úgy, hogy ne a padra igazoljunk? Kit hoznánk, kit tennénk helyette padra.
Az szerintem világos, hogy a cseresorban kell, és lesznek változások a jósolható nagyjából 4-5 távozó miatt. A kp és a támadó cserék szerintem már jelenleg nem a legmegfelelőbbek, és akkor még ezek közül is távozni fognak néhányan. Kelleni fog az ember a keretbe, hogy mély és minőségi keretünk legyen. Csak azt nem értem, hogy oldanátok meg, akik szerint padra igazolni hülyeség?
Vagy valamit félreértek? Mert szerintem blődség lenne így megoldani.
Azt tudom max elképzelni, mint mondjuk a mostanában sokat cikkezet Danilo esetében. Valószínűleg 30-40 millióért nem feltétlen a padra jönne, és ketten versenyeznének a posztért.De hasonlót a posztok nagy részén jelenleg nehezen tudok elképzelni..