OFF
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Én puritánba' tolom. De amúgy rohadjon meg...előbb aranygóllal vert ki az atma...egy tuti csalós mozzanattal.Toti írta: egyébként angry fanst beszoktátok kapcsolni? kicsit bonyolít.
Nem illik.
ennek így tényleg nem sok értelme van.volt írta:Amúgy ennek így mi értelme van?messideco írta: Az első meccseket megnyertem, a másodikon meg nem értem labdához, így lejárt az idő.
romával most húztam be a bl-t, döntőben a barát csapkodtuk. francesco "il capitano" totti darált. elődöntőben 14-2 lett a chelsea ellen.
egyébként angry fanst beszoktátok kapcsolni? kicsit bonyolít.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
100% labdabirtoklas? Xavi buszke lenne ra.volt írta:Amúgy ennek így mi értelme van?messideco írta: Az első meccseket megnyertem, a másodikon meg nem értem labdához, így lejárt az idő.
Igen elég durván.Toti írta:na, mi játékot intéztem itt nektek.![]()
![]()
rákattantatok, mi.??
Viszont tegnap addig nyüstöltem, amíg csak megnyertem BL-t a Reallal.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Csak, hogy tudd idegileg tönkre tettél ezzel a játékkal!!pheco írta:Cé freekick játékot a döntőben buktam elViszont a BL-t megnyertem a Reallal. A bajnokságban viszont nem állok túl jól. Meglesem a többit is
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Cé freekick játékot a döntőben buktam el
Viszont a BL-t megnyertem a Reallal. A bajnokságban viszont nem állok túl jól. Meglesem a többit is
na, mi játékot intéztem itt nektek.Sierra írta:Tényleg nagy debil és idegesítő játék, de már csak azért is tolom vele rohadjon meg.![]()
![]()
Nekem eddig sajnos csak elődöntő jött össze, az is Reallal.
én fal nélkül tolom. ikerrel nyertem a goalkeepers kupát.
lokival nyolcaddöntőig mentem. el lehet azért vele szórakozni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
van köztünk egy könyvelő, aki 2-3 kérdésemre szívesen válaszolna?
Hatalmas köszönet járna érte. (ha van akkor írjon privátban pls )
Hatalmas köszönet járna érte. (ha van akkor írjon privátban pls )
[FIFA WORLD]
-
metalBOY
Persze bárki csinálhatja, csak nem olyan intenzitással mint a srácok a képernyőn. Mint minden tornagyakorlatnál a hogyan a fontos és nem a mennyi. Magyarul az, hogy szépen kell kivitelezni őket. Inkább lassabban, kevesebb súllyal, kisebb intenzitással a saját edzettségi állapotod határán.Santi írta:Ezt az otthoni edzés dolog én is köszi, kérdés még ezzel kapcsolatban, hogy nem néztem még rájuk, de ezeket ugye bármilyen fittségi szinten el lehet kezdeni tolni? Gondolok itt arra, hogy mondjuk nullához konvergál az edzettségi állapotom, ami mellé 120kg-al mérlegelek.Mindigis nagydarab voltam, de súlyosan megszaladtak a számok, mióta itthonülőst dolgozok.
![]()
Tényleg nagy debil és idegesítő játék, de már csak azért is tolom vele rohadjon meg.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én is megnyertem a BL-t. Én is a Real ellen. Mondjuk én csak 2-1-re.Megnyertem a BL-t Ti kis pupákok, igaz az Atletic Bilbaoval, pont a Real ellen 4-0-ra
Viszont én a Szakály Petya vezette Debrecennel, a selejtező harmadik köréből indulva (ahol rögtön egy Celticcel kezdtünk).
Zseniális játék.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Felejtsd el az újakat, ezt a verziót tedd fel:
2.2.1 build 25302
és húzd ki a netet a telepítés idejére, utána visszadughatod.
2.2.1 build 25302
és húzd ki a netet a telepítés idejére, utána visszadughatod.
- h3x0r
Pontosan. Ha ez se mukodik, akkor telepites idejere kapcsold ki a netet, masnak ez megoldotta a problemat.Sierra írta:Szerintem töröld le, szedd le a legfrissebb verziót, és azt told fel, úgy már jónak kéne lennie.hamesz írta:Nem igazán tudtam, hogy ezt melyik topicba kéne, de azt hiszem ez a legmegfelelőbb.
Szóval valaki tudna segíteni torrent problémában. Utorrentem volt gond nélkül működött most viszont kidobta ezt a hibaüzit. Nem tudok túljutni rajta. Gondoltam újratelepítem az utorrentet ekkor már a telepítésnél kidobja. Próbáltam egy régebbi verziót felrakni szintén ugyanez. Próbáltam bittorent verziót felrakni szintén ugyanez.![]()
http://kepfeltoltes.hu/150302/221958082 ... es.hu_.jpg
Szerintem töröld le, szedd le a legfrissebb verziót, és azt told fel, úgy már jónak kéne lennie.hamesz írta:Nem igazán tudtam, hogy ezt melyik topicba kéne, de azt hiszem ez a legmegfelelőbb.
Szóval valaki tudna segíteni torrent problémában. Utorrentem volt gond nélkül működött most viszont kidobta ezt a hibaüzit. Nem tudok túljutni rajta. Gondoltam újratelepítem az utorrentet ekkor már a telepítésnél kidobja. Próbáltam egy régebbi verziót felrakni szintén ugyanez. Próbáltam bittorent verziót felrakni szintén ugyanez.![]()
http://kepfeltoltes.hu/150302/221958082 ... es.hu_.jpg