Hát én szerződéseket 13-asakat 600 felett nem veszek. Mindig találtam eddig.
Egy meccs után kb 500 coin jár, de elég sok accomplishment van, amivel elég jól lehet gyűjteni.
Nekem 600 meccs van a hátam mögött, de volt egy kis csalás - már ha annak lehet nevezni - az elején. Volt egy másik profilom, szintén kb ennyi meccsel és egy elég jól összerakott német csapatom.
Kb 300k-ért eladtam az egészet, aztán elkezdtem egy új profillal és egy bronz játékost eladtam magamnak ennyi pénzért, így rögtön az elején csináltam egy egész jó kis csapatot. Aztán volt két szerencsés nyitásom egy Di Mariaval és Neymarral, utóbbit eladtam, így aztán szépen összejött az Agüero, Hazard, DM, Yaya Touré-s jelenlegi csapatom.
Ami sokba került, az a 4-1-2-1-2-es felállást megcsinálni, mert kb 10k-ért adják ezt a felállást és minden emberre rátenni nem volt olcsó, főleg ha cseréltem valakit. Plusz én nem szeretek alibi meccseket játszani offline, hogy pihenjenek a játékosaim, ezért mindig veszek 2k-ért gold squad fitness-t.. Ezt meglehetne úszni olcsóbban is picit, de ha nekiállok játszani, akkor nincs kedvem egyesével pakolgatni a kártyákat a játékosokra.
Igazából a csapatom rendben van, szóval most már belefér ez a kis plusz kiadás, egy Quadrado-t szeretnék balra Walcott helyett aztán annyi, de az meglesz.