Erről beszélek. Szerinted Cé-nél csak az újságok fújják fel, aztán azt írod, hogy Messi-nél meg kb az van, hogy vagy fizetnek neki vagy elmegy. De ez honnan van? Ez csak találgatás, semmi más. Ahogy szidod az újságokat (sokszor joggal, amúgy is szennylap szinte mind), hogy Cé a rosszfiú, Messi a jó, te pont fordítva próbálod beállítani. Csak ez a két véglet lehet? Egyik fehér másik fekete? Nem hiszem.
Csak logikáztam kicsit, de lehet rosszul. Viszont akkor másképp nem tudom miért emelné minden évben a barca messi fizuját pláne úgy, hogy nem igen szolgál rá most. Mégis mindig súlyos milliókkal növelik. De lehet ilyen jól megy nekik.
Nekem nincs bajom Messivel. Minden játékosnak megvannak a dolgai a cérna mindkettőnél elszakadhat. És mindkettőnél volt már rá példa, de a média és a legtöbb barca szurkoló szerint ilyenkor se Messi a hibás meg véletlen volt. Messivel teljesen másképp bánnak erre a legjobb példa Blatter esete. Pedig ugyanolyan, mint a többi focista. Neki is vannak rosszabb napjai, elszakad a cérna stb... Ezekről mégis valahogy elfeledkeznek az emberek. Emberileg CR sokkal nagyobb szerintem. Messihez ha beszalad egy szurkoló 10-ből 8-szor nem foglalkozik vele, alig várja, hogy jöjjenek a biztonsági őrök és vigyék. Ezzel szemben meg lehet nézni CR-t, hogy viselkedik ilyen esetben. Nagyon nem egy szint itt a két játékos.
A média Messit kezeli jófiúnak CR-t nem. Pedig ahogy mondtam egyformák mindkettőnél szakadt már a cérna. Ahhoz meg nem kell média, hogy lássam a videón ki, hogy bánik a szurkolóival. És nem kérek olyan videót, hogy Messi is elmegy valahova gázsiért fotózkodni meg néha a csapatbuszhoz igyekezve aláír egy két mezt.
De nézhetjük tovább is. Média részről ugyanúgy a barca az angyal. Több, mint egy klub. Akik össze vissza hazudnak Neymar árával kapcsolatban. Mikor már rég kiderült, hogy nem annyi volt, de ők mégis most is ragaszkodnak hozzá, hogy nem volt drága... De mehetünk régebbre is. Anno mikor kikaptunk a barcától 5:0-ra vagy abban az évben vagy később ha jól emlékszem talán egy buszra lett kitéve, hogy ötöt kaptunk. Vagy plakátok voltak már nem tudom. A lényeg,hogy El Classico előtt volt. Ilyet nem lehet csinálni. Az meg külön vicc, hogy Neymar árával kapcsolatban hazudtak és amikor gond lett belőle kiderült, hogy drága volt nem az volt, hogy hát igen hibáztak. Sunnyogtak. Ááá dehogy... ki volt a hibás? Perez meg a Madrid, mert biztos ő adta fel őket. És a legtöbb barca szurkoló ezt be is kajálja. Az ő klubjuk a szent és Perez adta fel őket. Ha valami gond van mindig másra mutogatnak, hogy tereljenek.
Nem azért, mert Real szurkoló vagyok és azért is nekem legyen igazam, de szerintem ezeken a dolgokon nincs mit magyarázni. Nem a média mondja, hogy Messi ne foglalkozzon a szurkolóival akik beszaladnak hozzá.