"Amióta felraktam a Win8-at a gépre nagyon sok játék nem indul el.
DLL hibák vagy hibakódok jönnek ki főként.
Esetleg tudja valaki, hogy mi lehet a gond?

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 2., hétfő 21:00
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 2., hétfő 14:13
Igy ertheto, RTS konzolon kuka.OutSider írta:Az első megállapiítást végülis adom.
Viszont játszani első sorban stratégiai játékok miatt gondoltam rá.. mint a C&C 4 vagy a Red Alert 3, ill. neten való játék miatt itt is elsősorban. És ugye ezeket nem lehet konzolon.
Na meg a mobilitás... a konzolt nem fogom cipelni sehova.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 2., hétfő 10:29
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. március 1., vasárnap 19:48
Az első megállapiítást végülis adom.sonic írta:A legkokorszakibb videokartyara is ossze lehet kukazni annyi ezer ora jatekidonyi kivalo jatekot hogy egesz eletedben nem fogy el.Kerdes hogy mennyire hajlando az ember regi jatekokkal jatszani. Amugy ha van xbox360-ad, akkor minek akarsz laptopon jatszani?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 1., vasárnap 13:59
Okés,akkor kérek árajánlatot holnap,köszönöm!tucsoki írta:Elfáradt a műanyag a zsanér körül. Javítható...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 1., vasárnap 13:51
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 1., vasárnap 13:48
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. február 28., szombat 21:49
Mindkét része teljesen jogos. Mondjuk azt be kell valljam, hogy nekem is van xboxom otthon, meg lakótársamnak itt az albérletben is, de tény, hogy jól esik néha leülni a pc elé és kockulni kicsitsonic írta:A legkokorszakibb videokartyara is ossze lehet kukazni annyi ezer ora jatekidonyi kivalo jatekot hogy egesz eletedben nem fogy el.Kerdes hogy mennyire hajlando az ember regi jatekokkal jatszani. Amugy ha van xbox360-ad, akkor minek akarsz laptopon jatszani?
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 28., szombat 19:52
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. február 28., szombat 17:44
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 28., szombat 10:03
hehe írta:félig más téma:
jön egyre több ilyen mini-pc vagy mi, a tenyeredben elfér, kb egy proci+ram+ssd+kimenetek halmaza windowzzal, ennél hordozhatóbb pc nem kell. vajon tabletre rá lehet kötni? monitort nem fogsz ugye magaddal hurcolni...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 28., szombat 1:20
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 27., péntek 22:58
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. február 27., péntek 22:54
Hordoznám is. Miért?Amúgy mire használnád? Hordoznád is, vagy csak otthon?
HozzászólásSzerző: cart » 2015. február 27., péntek 22:52
Ez egy üzleti kategóriás gép, ezek nem arra vannak, hogy játsszanak rajta.OutSider írta:Akkor egy C & C 4-re esély sincs?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. február 27., péntek 22:50
Az a baj, hogy a játékok csak Geforce/Ati kártyával futnak el, integráltat nem nagyon támogatják.OutSider írta:Természetesen beírtam gugliba és természetesen láttam ott mit írnak a honlapok.tubatibi írta:Hát igazából, ha beírod, hogy melyik játék érdekelne és utána, hogy gépigény gugliba, lehet hamarabb megkapnád a választ.![]()
egyébként szerintem egy gta 5, ha majd egyszer a büdös életbe kijön, nem fog ezen szépen futni.![]()
Viszont egy "félig szakértő" barát annyira kiokosított , hogy nem igazán mindegy olyan dolgok sem, hogy egy VGA pl. INTEL vagy Ati Radeon például mert meg integrált vagy sem mert, hogy akkor a VGA a a teljesítményét a memóriából szívja le stb. Valami ilyesmiket magyarázott.![]()
Ezért bátorkodtam itt feltenni ezen kérdéseimet.
Egyébként pedig van egy porosodó xbox 360-om szóval alapvetően nem is a játék az első számú amit le is írtam.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. február 27., péntek 22:46
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. február 27., péntek 22:44
Természetesen beírtam gugliba és természetesen láttam ott mit írnak a honlapok.tubatibi írta:Hát igazából, ha beírod, hogy melyik játék érdekelne és utána, hogy gépigény gugliba, lehet hamarabb megkapnád a választ.![]()
egyébként szerintem egy gta 5, ha majd egyszer a büdös életbe kijön, nem fog ezen szépen futni.
Akkor egy C & C 4-re esély sincs?Egy integrált VGA-tól nem kell csodákat várni . Heroes 3-4 elfutna rajta
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 27., péntek 22:41
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 27., péntek 22:40
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem