Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. március 3., kedd 18:16

miro írta:Csak akkor ne felejtsük el ezt/ezeket sem ami Ronaldoval volt tegnap.
Csak akkor te meg azt ne felejtsd el, hogy Bale helyzetei milyenek voltak, mikor fikázva volt és a tegnapi CR helyzet, amiről beszélsz, az milyen volt. Szép passzt adott neki Bale, ez tény, de Asenjo nagyon jól jött ki, nem volt már helye CR-nek, hogy eltegye mellette, már nagyon közel volt. Annyira, hogy ütköztek is. Bale meg szimplán bele vezette a kapusba 2x, mert szarul vezette a labdát, meg csak bal lába van, meg "üres" kapura mellé gurít.
Ezért van elővéve a walesi és ezért nem vették elő CR-t, legalábbis én így gondolom.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 3., kedd 12:11

Van ilyen persze csak a fejeket kell nézni.Itt azt sem tudták,hogy ki mit mutogat. :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 3., kedd 12:05

Nagyon nagy! :lol:
Hogy így szétcsússzon ez a csapat ezt nem hittem volna el,ha valaki ezt mondja nekem. :lol: :agree:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 3., kedd 1:20

dannen írta:
lordgabi írta:Ha csupán a számokat nézzük, akkor is eredményesebbek Bale szabadrúgásai, komolyan el kellene dönteni a stábnak, hogy legalább a jobb oldalról a walesi rúgja állandóan... :sly:
azért jobbról már bale rúgja általában, feltűnően veszélyesebben.

nem értem ezt az egészet, már ez is felkúrja az agyamat. egy real madridnál hogy lehet hagyni, hogy a szabadrúgásaink gyakorlatilag veszélytelenek legyenek. érthetetlen és szánalmas egyben.
Tegnap nem sokkal lőtte felé CR jobbról, közelről (amikor Marcelót felrúgták 20 méterre a kaputól kb.)...ha jól emlékszem 1-0 volt még akkor... :smile:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 2., hétfő 16:06

Nincs formába viszont véleményem szerint egyre jobb. Remélem hamarosan belejön. Jó lett volna, ha egyet sikerül elraknia még tegnap, de azért a villareal kapusa is élete meccsét játszotta. Azt a fejest is szépen kiszedte.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 2., hétfő 15:50

pheco írta:
miro írta:Azért írom csak,mert Bale ekézve volt utána rengeteget,hogy rajta ment el a meccs,tegnap ez is óriási helyzet volt,főleg neki.
Mondjuk Cé is nagy helyzetbe hozta Balet, aki 16-ról kirúgta a stadionból a labdát. Szóval megint nincs miért védeni a walesit. Felesleges Cére fogni a vereséget. Kroos, Bale, Benzema akik nagyon gyengék voltak, de egyébként az egész csapat. Magához képest Isco is gyenge volt, Marcelo is nagyon pontatlan volt.
Nem a walesit védem,mert jogos volt akkor is rá,sőt most is amit leírtál a visszagurított labdánál. :agree:
Csak akkor ne felejtsük el ezt/ezeket sem ami Ronaldoval volt tegnap. :roll:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 2., hétfő 15:47

miro írta:Azért írom csak,mert Bale ekézve volt utána rengeteget,hogy rajta ment el a meccs,tegnap ez is óriási helyzet volt,főleg neki.
Mondjuk Cé is nagy helyzetbe hozta Balet, aki 16-ról kirúgta a stadionból a labdát. Szóval megint nincs miért védeni a walesit. Felesleges Cére fogni a vereséget. Kroos, Bale, Benzema akik nagyon gyengék voltak, de egyébként az egész csapat. Magához képest Isco is gyenge volt, Marcelo is nagyon pontatlan volt.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. március 2., hétfő 15:45

Ronaldótól nem lehet elvenni a szabadokat, mert besértődne...és nyilván ezért sem merik elkérni a többiek sem tőle a labdát, meg Carlo sem szól ezért, mert abból, csak a hiszi lenne...
Nagyon sajnálom Cét, mert 2-3 hónapja csak árnyéka önmagának...

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 2., hétfő 15:39

Bale adott egy ziccer passzt,Ő elfutott a védők mögött és beleverte a kapusba.

Meg ő harcolta ki a tizit... Az ilyenkor nem számít? :hmmm:
De,mint Valenciába,aztán ott is utána üres kapura mellé rúgta.
Pont ugyan olyan volt mint tegnap,Bale bepassz,csak ott elhúzta a kapus mellett,de az oldalhálóba rúgott,szintén 1:0-nál.

Azért írom csak,mert Bale ekézve volt utána rengeteget,hogy rajta ment el a meccs,tegnap ez is óriási helyzet volt,főleg neki.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 2., hétfő 15:37

miro írta:Leírtam már,de ez a tegnapi meccs 70%-ba rajta ment el.
1:0-nál beleverte a kapusba a 100-as ziccert.Nem megy neki,egyáltalán nem.
Nem akarom védeni mert tényleg szar idén, de ha egyre gondolunk, ott bebőrözte a kapust ahogy azt a nagy könyvben irják, de végül elakadt valahogy. Most pontosan nem emlékszeka sziturra de sztem azt jól csinálta.

De amúgy tényleg köze nincs a tavalyi Cé-hez amit eddig nyomat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 2., hétfő 15:35

h3x0r írta:
Géci írta:Szerintem meg ezt Cé-nek kéne magától felfogni, hogy bassza meg, ha valami nem megy akkor nem erőltetem...
Ilyen hozzaallassal valoszinuleg nem tartana itt. Cé olyan tipus, hogy adiig probalja, amig egyszer nem sikerul.

Amugy valoban Ancelotti feladata megmondani.
Akkor gyakorolja edzésen, vagy amit akar, de ez már nem a vicces kategória, hogy a Real Madrdinál olyan rúgja a szabikat aki lassan egy éve nem talált be szabadrúgásból... :coffee:
miro írta:Leírtam már,de ez a tegnapi meccs 70%-ba rajta ment el.
Meg ő harcolta ki a tizit... Az ilyenkor nem számít? :hmmm:

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 2., hétfő 15:34

Leírtam már,de ez a tegnapi meccs 70%-ba rajta ment el.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 2., hétfő 15:11

Ha jól emlékszem a 11/12-es szezonban is volt egy hosszabb idő amikor nem bírt betalálni szabadból. Aztán egy full szar megpattanó szabadrúgása bement talán az Osasuna ellen és utána jött a többi is. Most is valami hasonló lesz szerintem.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 2., hétfő 15:08

Géci írta:Szerintem meg ezt Cé-nek kéne magától felfogni, hogy bassza meg, ha valami nem megy akkor nem erőltetem...
Ilyen hozzaallassal valoszinuleg nem tartana itt. Cé olyan tipus, hogy adiig probalja, amig egyszer nem sikerul.

Amugy valoban Ancelotti feladata megmondani.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 2., hétfő 14:58

Szerintem meg ezt Cé-nek kéne magától felfogni, hogy bassza meg, ha valami nem megy akkor nem erőltetem... Nem esik le neki, hogy 40-ből rúg 2(közben látom shutter tett ki statisztikát, úgyhogy még finom is voltam...) gólt és ez nem valami jó stat!? Ramos rúgott hármat kb amire emlékszem, ebből egy gól lett... Bale is elég jól lövi a magáét, de biztos vagyok benne, hogy Isco is bitang jól lőné meg Kroos is. Én szívem szerint Iscoval rúgatnám...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 2., hétfő 14:47

Angol kommentátor mondta a Villareal elleni meccsen, hogy ki az az ember, aki megmondja egy CR-nek, hogy most akkor én ezt ellövöm kicsifiú, menj hátrébb vagy Messinek, hogy nyugi kisember most bebaszom a tizit te csak lazíts.
Az illetőt úgy hívják, hogy Carlo Ancelotti. Mármint úgy kéne hívni azt, aki megmondja, hogy honnét ki lövi a szabadot.

Ha valaki ennyit próbálkozik, és abból nem jönnek a gólok, akkor bizony elő lehet venni az illetőt.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 2., hétfő 13:40

LeagueofLesbians írta: hogy most akkor én ezt ellövöm kicsifiú, menj hátrébb vagy Messinek, hogy nyugi kisember most bebaszom a tizit te csak lazíts.
Utálom, mint a szart, de Balottelli megcsinálná. :D :lol:

LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2015. március 2., hétfő 13:27

Angol kommentátor mondta a Villareal elleni meccsen, hogy ki az az ember, aki megmondja egy CR-nek, hogy most akkor én ezt ellövöm kicsifiú, menj hátrébb vagy Messinek, hogy nyugi kisember most bebaszom a tizit te csak lazíts. Pedig nem hiszem, hogy egy Neymar vagy Suarez félne tizit rúgni vagy nálunk Kroos, James, Bale, Isco nem tudna eltekerni egy két szabit :-@
[FIFA WORLD]

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 2., hétfő 13:20

'shutterisland írta:pont ma olvastam róla egy adatot, nem tudom mennyire valós.
Cristiano Ronaldo szabadrúgásai - a mérleg a legutóbbi 50 próbálkozás alapján:
• elakadt a sorfalban: 21-szer
• fölé vagy mellé ment: 13-szor
• a kapus vagy a kapufa fosztotta meg a góltól: 16-szor
• gól: 0

egyébként azért érdekes, hogy az utóbbi időkben mennyire nem megy neki, mert ez nem olyan képesség, mint a gyorsaság vagy állóképesség, ami az idő múlásával kopik vagy romlik a játékosoknál, az igazán nagy szabilövők idősebb korban sem esnek vissza ezen a téren.
ronaldo pedig a világ egyik legjobbja volt ebben.
Lehet ez csak egy rossz széria (ami már jó ideje tart) mint hogy messi mostanában a tiziket lövi gyengébben, legalábbis régen ő is magabiztosan beverte a 11eseket.De én inkább a rugótechnikájára fognám, mint azt sokan írták, érthetetlen,hogy a közelebbi szabadokat miért nem tekeri inkább,főleg ennyi sikertelen szabi után.Azt ne mondja senki,hogy csak így tud szabadokat lőni, ez a nehezebb kivitelezés, menne neki az egyszerűbb is...

De engem jelenleg ő aggaszt a legjobban, nem a döntetlen vagy,hogy a "hullámvölgy" ... Nem látom rajta azt a tüzet mint eddig, elfocizgat, hajt is becsületből, de ez nem ugyanaz a cr... És nálunk is ugyanannyit számít ő mint a barcánál messi... Ha csak lebontjuk a két jétékos formájára a szezont jól látható,hogy megy a csapatoknak amikor ők szárnyalnak és ,hogy ha nem.Össze kéne már szednie magát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. március 2., hétfő 13:19

Szerintem azért van, mert egyre inkább csak arra megy rá, hogy "meglövöm izomból, aztán majd megijednek a sorfalban és szétugranak, a kapus meg nem fog odaérni"... Semmi helyezés, nem csapódnak a labdák, csak mintha zsinóron húznák felfelé a felső szektorokba. Elvenném tőle, odaadnám én is Kroosnak/Isconak/Bélának...

Vissza: