'shutterisland írta:pont ma olvastam róla egy adatot, nem tudom mennyire valós.
Cristiano Ronaldo szabadrúgásai - a mérleg a legutóbbi 50 próbálkozás alapján:
• elakadt a sorfalban: 21-szer
• fölé vagy mellé ment: 13-szor
• a kapus vagy a kapufa fosztotta meg a góltól: 16-szor
• gól: 0
egyébként azért érdekes, hogy az utóbbi időkben mennyire nem megy neki, mert ez nem olyan képesség, mint a gyorsaság vagy állóképesség, ami az idő múlásával kopik vagy romlik a játékosoknál, az igazán nagy szabilövők idősebb korban sem esnek vissza ezen a téren.
ronaldo pedig a világ egyik legjobbja volt ebben.
Lehet ez csak egy rossz széria (ami már jó ideje tart) mint hogy messi mostanában a tiziket lövi gyengébben, legalábbis régen ő is magabiztosan beverte a 11eseket.De én inkább a rugótechnikájára fognám, mint azt sokan írták, érthetetlen,hogy a közelebbi szabadokat miért nem tekeri inkább,főleg ennyi sikertelen szabi után.Azt ne mondja senki,hogy csak így tud szabadokat lőni, ez a nehezebb kivitelezés, menne neki az egyszerűbb is...
De engem jelenleg ő aggaszt a legjobban, nem a döntetlen vagy,hogy a "hullámvölgy" ... Nem látom rajta azt a tüzet mint eddig, elfocizgat, hajt is becsületből, de ez nem ugyanaz a cr... És nálunk is ugyanannyit számít ő mint a barcánál messi... Ha csak lebontjuk a két jétékos formájára a szezont jól látható,hogy megy a csapatoknak amikor ők szárnyalnak és ,hogy ha nem.Össze kéne már szednie magát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams