Cristiano Ronaldo
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Nincs formába viszont véleményem szerint egyre jobb. Remélem hamarosan belejön. Jó lett volna, ha egyet sikerül elraknia még tegnap, de azért a villareal kapusa is élete meccsét játszotta. Azt a fejest is szépen kiszedte.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nem a walesit védem,mert jogos volt akkor is rá,sőt most is amit leírtál a visszagurított labdánál.pheco írta:Mondjuk Cé is nagy helyzetbe hozta Balet, aki 16-ról kirúgta a stadionból a labdát. Szóval megint nincs miért védeni a walesit. Felesleges Cére fogni a vereséget. Kroos, Bale, Benzema akik nagyon gyengék voltak, de egyébként az egész csapat. Magához képest Isco is gyenge volt, Marcelo is nagyon pontatlan volt.miro írta:Azért írom csak,mert Bale ekézve volt utána rengeteget,hogy rajta ment el a meccs,tegnap ez is óriási helyzet volt,főleg neki.
Csak akkor ne felejtsük el ezt/ezeket sem ami Ronaldoval volt tegnap.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk Cé is nagy helyzetbe hozta Balet, aki 16-ról kirúgta a stadionból a labdát. Szóval megint nincs miért védeni a walesit. Felesleges Cére fogni a vereséget. Kroos, Bale, Benzema akik nagyon gyengék voltak, de egyébként az egész csapat. Magához képest Isco is gyenge volt, Marcelo is nagyon pontatlan volt.miro írta:Azért írom csak,mert Bale ekézve volt utána rengeteget,hogy rajta ment el a meccs,tegnap ez is óriási helyzet volt,főleg neki.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ronaldótól nem lehet elvenni a szabadokat, mert besértődne...és nyilván ezért sem merik elkérni a többiek sem tőle a labdát, meg Carlo sem szól ezért, mert abból, csak a hiszi lenne...
Nagyon sajnálom Cét, mert 2-3 hónapja csak árnyéka önmagának...
Nagyon sajnálom Cét, mert 2-3 hónapja csak árnyéka önmagának...
- miro
Bale adott egy ziccer passzt,Ő elfutott a védők mögött és beleverte a kapusba.
Pont ugyan olyan volt mint tegnap,Bale bepassz,csak ott elhúzta a kapus mellett,de az oldalhálóba rúgott,szintén 1:0-nál.
Azért írom csak,mert Bale ekézve volt utána rengeteget,hogy rajta ment el a meccs,tegnap ez is óriási helyzet volt,főleg neki.
De,mint Valenciába,aztán ott is utána üres kapura mellé rúgta.Meg ő harcolta ki a tizit... Az ilyenkor nem számít?
Pont ugyan olyan volt mint tegnap,Bale bepassz,csak ott elhúzta a kapus mellett,de az oldalhálóba rúgott,szintén 1:0-nál.
Azért írom csak,mert Bale ekézve volt utána rengeteget,hogy rajta ment el a meccs,tegnap ez is óriási helyzet volt,főleg neki.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem akarom védeni mert tényleg szar idén, de ha egyre gondolunk, ott bebőrözte a kapust ahogy azt a nagy könyvben irják, de végül elakadt valahogy. Most pontosan nem emlékszeka sziturra de sztem azt jól csinálta.miro írta:Leírtam már,de ez a tegnapi meccs 70%-ba rajta ment el.
1:0-nál beleverte a kapusba a 100-as ziccert.Nem megy neki,egyáltalán nem.
De amúgy tényleg köze nincs a tavalyi Cé-hez amit eddig nyomat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akkor gyakorolja edzésen, vagy amit akar, de ez már nem a vicces kategória, hogy a Real Madrdinál olyan rúgja a szabikat aki lassan egy éve nem talált be szabadrúgásból...h3x0r írta:Ilyen hozzaallassal valoszinuleg nem tartana itt. Cé olyan tipus, hogy adiig probalja, amig egyszer nem sikerul.Géci írta:Szerintem meg ezt Cé-nek kéne magától felfogni, hogy bassza meg, ha valami nem megy akkor nem erőltetem...
Amugy valoban Ancelotti feladata megmondani.
Meg ő harcolta ki a tizit... Az ilyenkor nem számít?miro írta:Leírtam már,de ez a tegnapi meccs 70%-ba rajta ment el.
- miro
Leírtam már,de ez a tegnapi meccs 70%-ba rajta ment el.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- pheco
Ha jól emlékszem a 11/12-es szezonban is volt egy hosszabb idő amikor nem bírt betalálni szabadból. Aztán egy full szar megpattanó szabadrúgása bement talán az Osasuna ellen és utána jött a többi is. Most is valami hasonló lesz szerintem.
- h3x0r
Ilyen hozzaallassal valoszinuleg nem tartana itt. Cé olyan tipus, hogy adiig probalja, amig egyszer nem sikerul.Géci írta:Szerintem meg ezt Cé-nek kéne magától felfogni, hogy bassza meg, ha valami nem megy akkor nem erőltetem...
Amugy valoban Ancelotti feladata megmondani.
-
Géci
Szerintem meg ezt Cé-nek kéne magától felfogni, hogy bassza meg, ha valami nem megy akkor nem erőltetem... Nem esik le neki, hogy 40-ből rúg 2(közben látom shutter tett ki statisztikát, úgyhogy még finom is voltam...) gólt és ez nem valami jó stat!? Ramos rúgott hármat kb amire emlékszem, ebből egy gól lett... Bale is elég jól lövi a magáét, de biztos vagyok benne, hogy Isco is bitang jól lőné meg Kroos is. Én szívem szerint Iscoval rúgatnám...
Az illetőt úgy hívják, hogy Carlo Ancelotti. Mármint úgy kéne hívni azt, aki megmondja, hogy honnét ki lövi a szabadot.Angol kommentátor mondta a Villareal elleni meccsen, hogy ki az az ember, aki megmondja egy CR-nek, hogy most akkor én ezt ellövöm kicsifiú, menj hátrébb vagy Messinek, hogy nyugi kisember most bebaszom a tizit te csak lazíts.
Ha valaki ennyit próbálkozik, és abból nem jönnek a gólok, akkor bizony elő lehet venni az illetőt.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Utálom, mint a szart, de Balottelli megcsinálná.LeagueofLesbians írta: hogy most akkor én ezt ellövöm kicsifiú, menj hátrébb vagy Messinek, hogy nyugi kisember most bebaszom a tizit te csak lazíts.
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Angol kommentátor mondta a Villareal elleni meccsen, hogy ki az az ember, aki megmondja egy CR-nek, hogy most akkor én ezt ellövöm kicsifiú, menj hátrébb vagy Messinek, hogy nyugi kisember most bebaszom a tizit te csak lazíts. Pedig nem hiszem, hogy egy Neymar vagy Suarez félne tizit rúgni vagy nálunk Kroos, James, Bale, Isco nem tudna eltekerni egy két szabit
[FIFA WORLD]
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lehet ez csak egy rossz széria (ami már jó ideje tart) mint hogy messi mostanában a tiziket lövi gyengébben, legalábbis régen ő is magabiztosan beverte a 11eseket.De én inkább a rugótechnikájára fognám, mint azt sokan írták, érthetetlen,hogy a közelebbi szabadokat miért nem tekeri inkább,főleg ennyi sikertelen szabi után.Azt ne mondja senki,hogy csak így tud szabadokat lőni, ez a nehezebb kivitelezés, menne neki az egyszerűbb is...'shutterisland írta:pont ma olvastam róla egy adatot, nem tudom mennyire valós.
Cristiano Ronaldo szabadrúgásai - a mérleg a legutóbbi 50 próbálkozás alapján:
• elakadt a sorfalban: 21-szer
• fölé vagy mellé ment: 13-szor
• a kapus vagy a kapufa fosztotta meg a góltól: 16-szor
• gól: 0
egyébként azért érdekes, hogy az utóbbi időkben mennyire nem megy neki, mert ez nem olyan képesség, mint a gyorsaság vagy állóképesség, ami az idő múlásával kopik vagy romlik a játékosoknál, az igazán nagy szabilövők idősebb korban sem esnek vissza ezen a téren.
ronaldo pedig a világ egyik legjobbja volt ebben.
De engem jelenleg ő aggaszt a legjobban, nem a döntetlen vagy,hogy a "hullámvölgy" ... Nem látom rajta azt a tüzet mint eddig, elfocizgat, hajt is becsületből, de ez nem ugyanaz a cr... És nálunk is ugyanannyit számít ő mint a barcánál messi... Ha csak lebontjuk a két jétékos formájára a szezont jól látható,hogy megy a csapatoknak amikor ők szárnyalnak és ,hogy ha nem.Össze kéne már szednie magát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Szerintem azért van, mert egyre inkább csak arra megy rá, hogy "meglövöm izomból, aztán majd megijednek a sorfalban és szétugranak, a kapus meg nem fog odaérni"... Semmi helyezés, nem csapódnak a labdák, csak mintha zsinóron húznák felfelé a felső szektorokba. Elvenném tőle, odaadnám én is Kroosnak/Isconak/Bélának...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pont ma olvastam róla egy adatot, nem tudom mennyire valós.
egyébként azért érdekes, hogy az utóbbi időkben mennyire nem megy neki, mert ez nem olyan képesség, mint a gyorsaság vagy állóképesség, ami az idő múlásával kopik vagy romlik a játékosoknál, az igazán nagy szabilövők idősebb korban sem esnek vissza ezen a téren.
Cristiano Ronaldo szabadrúgásai - a mérleg a legutóbbi 50 próbálkozás alapján:
• elakadt a sorfalban: 21-szer
• fölé vagy mellé ment: 13-szor
• a kapus vagy a kapufa fosztotta meg a góltól: 16-szor
• gól: 0
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem Balenek és nem CR-nek kellene lőni a szabikat, hanem Kroosnak, Isconak meg Jamesnek. Azon túl, hogy én a fifikásabb, elcsavarom a sorfal felett, mellett szabikat jobban szeretem, effektívebbnek is gondolom. Ezen kívül van még egy aspektus. Az ellenfél tudja, hogy CR úgyis rábombázza, le passzolni nem fogja, így nyugodtan akárhány embert beállíthat a sorfalba, a kapusnak meg elég a hosszút védeni. Ha azonban komolyan benne lenne a pakliban, hogy Kroos vagy James rúgja (és nem mindig kapura), akkor a sorfalat nem lehetne olyan egyértelműen CR ellen felállítani, és talán ő is könnyebben elpakolna pár szabadot néhanapján.
- pheco
Tegnapi lövése már jónak számított az elmúlt 10 szabadrúgás alapján
Amúgy én sem értem miért nem próbálja meg belsővel helyezni, a rúgótechnikája meg lenne hozzá neki. Viszont 16-20-ig biztos, hogy mással rúgatnám, leginkább Jamessel, ha egészséges, de ott van Ramos, Isco, Modric, Kroos, akik szintén biztosan jól lőnék. Vagy akár Benzema is lőhetne, a válogatottban lőtt egy rohadt nagy kapufát szabadból pár éve, szóval ő se lenne vakon.
-
Géci
Azt Bale lövi ezzel nincs baj... Az már más, hogy a szabik 80%-a baloson van.lordgabi írta:Ha csupán a számokat nézzük, akkor is eredményesebbek Bale szabadrúgásai, komolyan el kellene dönteni a stábnak, hogy legalább a jobb oldalról a walesi rúgja állandóan...