Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 2., hétfő 13:56

Azokkal nem tudok egyeterteni akik szerint jok voltak a cserek. Jese-Lucas csere azert volt borzaszto mert behozott elore egy embert akirol mindenki tudta hogy nemsokmindent lehet tole varni, csak annyit ert el hogy megtovabb gyengult a kp, Isco meg, aki az egyik olyan a keretbol aki itt valamit alkotni tudott volna helyzetek kialakitasa teren meg hatrebb kenyszerult. Latszolag tamado csere, de valojaban egy nagy nulla. Amugy is ilyen rizikos cseret nem 1-1nel huzunk a hetvenedik perc korul hanem meccs utolso 5-10 perceben ha nagyon kell a gol es egyertelmuen a kapuhoz nyomjuk az ellenfelet. Akkor is vedo le, tamado be, nem az amugy is instabil kp-t aldozzuk be egy relative veszelyes szituacioban 20 perccel a vege elott... Felesleges kockazatot vallalt ugy hogy gyakorlatilag semmi elonyt nem kovacsoltunk belole. Full amator, nem is ertem. Aztan persze hogy kellett hozni Illarra-t mert atszaladtak a nemletezo kozeppalyankon, de miert nem az egyik semmitnemero tamado helyett? Ez a ket csere csak rontott az eselyeinken szerintem. A BBC-t csak a legvegen bontotta meg pedig mar joval elotte latszott hogy nem jo. Ronaldo golja utan nem reagalt semmit, pedig akkor johetett volna egy tamado le, Illarra be csere siman, hogy befagyasszuk/leultessuk kicsit a meccset, ugyanis a tamadoink tevekenyseget elnezve nagyon nem ugy allt a hogy meg baszunk gyorsan 2-t erobol es eldontjuk. Amit paran irtak hogy Coentraot be lehetett volna hozni es Marcelot egy sorral feljebb tolni, annak is sokkal tobb ertelme lett volna mint Carlo barmelyik cserejenek. Az meg tovabbra is az o hibaja hogy alig van opcio a padon, de o ebbel a keves opciobol sem hozott ki semmit se, nemhogy a maxot.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 2., hétfő 12:16

Mit kell megijedni?
Ki nem esünk,valószinű a BL hely is meg lesz csont nélkül,a klub bevételei a csillagos eget súrolják...szal keine problem :DJa foci....fici az mostanság nincs,de majd lesz,ha nem is két hét múlva,de jövőre vagy az után biztosan....
Na meg ha megjön Modric...akkor aztán!Akkor lesz csak majd motiváció,Ronaldo meg felenged majd a feszültségből,Bale elkezd végre futballozni,Jesé meg nem bassza el a 100%-os ziccert,Ancelotti meg nem játszik a meccs végén X-re...pedig még Mounak is csak idegenben volt jóaziksz...
Egyébként is a horvát,amint visszatér,azonnal top formában adja majd elő,szó sincs róla hogy kell majd pár hét,hogy visszanyerje a formáját...
Na szal,semmi gond nincsen,vezetjük a tabellat,reméljük hogy a barca több pontot veszt mint mi,(na ez volt a legszánalmasabb meg a bírózás),aztán annyi...
Fel a fejjel,hajrá Real Madrid,Vamos el Blancos,csak így tovább...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 2., hétfő 11:49

Realista24 írta: Szezon vége előtt kár ekézni, meglátjuk. Én továbbra is bízom benne, hogy formaidőzítés, két hét múlva csúcsforma. Ha nem, fél évre kitiltom ziro-t.
Ez most igazi éles szilánk volt érzékeny lelkem üvegfalán. :'( :lol:

Amúgy szerintem a bl negyeddöntő lesz a kritikus, onnan kell majd továbbmenni és behúzzuk. A bajnokság már neccesebb... :mrgreen:
Nem illik.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 2., hétfő 11:46

A kezdő fáradt, a kispadon lévők pedig nem jelentenek nagy erősítést, Jesé és Chicharito állhat be előre, de egyik nagyobb homály, mint a másik.
Továbbra is tartom, hogy ezekről csak Carlo tehet.
Nehogy azt mondjátok nekem, hogy pl. Kroost a már eldőlt meccseken, nem lehetett volna lehozni a 70. perc környékén, oké, hogy Illarra nem nagy szám, de azért nem is akkora homály, hogy 2-0, 3-0 ról ne tudja lehozni a meccseket.
Vagy pl. Jesét fokozatosan felépíteni, volt jó pár eldőlt meccs, ahol fél órákra simán be lehetett volna rakni, ehelyett múltkor is sima 2-0nál csak időhúzó.
Most meg amikor ég a ház, akkor mindenki a cseréktől várta azt, hogy lendítsenek a játékunkon, hát én az előzményeket ismerve, tudva azt, hogy nincsenek játékban, egyáltalán nem vártam tőlük semmit, ezt hozták is szépen :-( .
Lehet, hogy egy rendszeresen, csereként játszó Jesé simán beveri a tegnapi ziccert.
Ha folyamatosan megkapnák a lehetőséget ezek a srácok, akkor talán sokkal használhatóbb lenne a kispadunk, mindemellett egy jóval frissebb kezdőcsapatot lehetne a pályára küldeni.

Viszont Carlo nem hiszem, hogy változtatni fog, én így már csak Modricban bízok, az ő visszatérése lesz a kulcs, vele meg kell, hogy változzon a játékunk. A nagy kérdés, hogy milyen formában fog visszatérni, ennyi kihagyás után. :hmmm:
De én úgy érzem felüdülés lesz ő ott a pálya közepén, még formán kívül is. B-)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 2., hétfő 11:37

Szerintem meg nincs benne a szabálykönyvbe, hogy ha egy csapat szarul játszik akkor ne kapjon meg egy büntetőt, vagy az ellenfél ússzon meg egy kiállítást. :)
Nem lehet egy bajnokságon keresztül mindig jól játszani, viszont az 1-0-ra és a 8-0-ra is ugyanúgy 3 pontot adnak.
Az van, hogy annyira szar a spanyol bíráskodás, hogy már fel sem tűnik ha "csak" két komolyabb helyzetet néznek be egy meccsen. :roll:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 2., hétfő 11:30

felesleges bírózni... szarok voltunk tegnap illetve hónapok óta nincs játékunk csak ívelgetünk és ez nem a bíró miatt van. :D Tegnap is nyerhettünk volna, ha sikerül belőni a helyzeteket. A 3 pont meg lett volna, de attól még nem fejlődtünk volna sehova. Ha nem a Villareal akkor majd más csapat kapott volna el minket. Egy helyben toporgunk hónapok óta és semmi jele a fejlődésnek. :/ Engem ez aggaszt a legjobban.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 2., hétfő 11:25

A sporiról nem is esett szó ahogy látom, már megszoktuk, hogy ellenszélben kell játszani? :lol:
1: szerintem egyáltalán nem vezette olyan rosszul a meccset, döntően egyik irányba sem befolyásolta a mérkőzést
2: mindenki jobban foglalkozik azzal, hogy ötlettelen, motiválatlan, és hullafáradt szeretett csapatunk 2015-ben eddig nulla teljesítménnyel rukkolt elő. A kezdő fáradt, a kispadon lévők pedig nem jelentenek nagy erősítést, Jesé és Chicharito állhat be előre, de egyik nagyobb homály, mint a másik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 2., hétfő 11:22

A sporiról nem is esett szó ahogy látom, már megszoktuk, hogy ellenszélben kell játszani? :lol:
Villarealból Moises Gomez már az első félidőben mehetett volna zuhanyozni, lerúgta Iscot, arra megkapta a sárgát, és kézzel simán lecsapta Carvajal beadását a jobb oldalon.
És Balet is lerántották két kézzel az egyik szögletnél az első félidőben, arra is lehetett volna büntetőt fújni.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 2., hétfő 11:08

Biztos hogy ez még a fáradság,vagy hogy egyáltalán az benne van?
Teljesen ez mellett voltam,de Schalke meccsen kívül elég sok hetünk volt most amikor nem volt hétközi derbink,tehát csak 1 meccs volt hétvégén.
Azért az nem sok,és a fizikai fáradságból,fásultságból ily módon ki lehet kerülni.. :hmmm:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 2., hétfő 10:09

Én továbbra is bízom benne, hogy formaidőzítés, két hét múlva csúcsforma.
ez a remény még éltet engem is, de túl sokat nem látok bele.
csúcsforma.. egy elfogadható, megtapsolható szinttől is annyira messze vagyunk, h hihetetlen. de még az sincs, h a klasszisok lehozzák a meccseket addig 1-1 egyéni villanással. nincs, cé formán kívül, bár kétségkívül javulóban, legalábbis sztem. benzema jó volt utóbbi meccseken, tegnap totál vakon volt. bale pedig.. hát.. annyi váratlan van benne, v villanás, mint khedirában. a jóízlés határain belül nehéz lenne nyilatkozni róla. számomra undorító a játéka.

szóval maradva az eredeti témánál, a formaidőzítésnél, elképzelhetőnek tartom, h carlo ezt próbálta/próbálja elérni és megvalósítani, de ez a kibaszott sok sérülés csúnyán beleszólt ebbe az egészbe, így most tavaszra a csapat egyik fele a seggén veszi a levegőt a másik pedig épp a kórházból fut majd ki a gyepre játszani a mankót épphogy eldobva. és ezek mellett van gareth bale aki szarik mindenre, csak a haja legyen hosszú. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 9:57

azér ezt a Villarreal is mondhatná ám
Ezért is igazságos eredmény a döntetlen. Nem érdemeltünk győzelmet, de el tudtam volna viselni :mrgreen:
Ha BL-t nyersz tízévente az jónak számít.
Hát még ha - majdnem - hármat :Đ

Szezon vége előtt kár ekézni, meglátjuk. Én továbbra is bízom benne, hogy formaidőzítés, két hét múlva csúcsforma. Ha nem, fél évre kitiltom ziro-t.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 2., hétfő 9:54

Realista24 írta:Senki nem mondta, legalábbis én nem olvastam, hogy edző génius lenne, de amikor valaki azt mondja, hogy mákkal nyert három bl-t, azt körberöhögöm meg lehülyézem.
persze, hármat nem lehet mákkal nyerni, de az se csak balszerencse hogy a bajnokságok nem jöttek össze neki. És azért itt az is elég komolyan számít, sőt szerintem fontosabb mint a BL. Ha BL-t nyersz tízévente az jónak számít.
Realista24 írta: Ez a meccs továbbra is azon ment el, hogy a 4-5 óriási helyzetből egyet sem vertünk be.
azér ezt a Villarreal is mondhatná ám
Mégis kit hozott volna be?
valaki már meccs közben is írta ha jól tudom. Coentrao, Marcelo meg mehet feljebb. Máris több kreatívabb ember van elől. Isco-Illarra csere nem csak azért volt hülyeség mert mennünk kellett volna a győzelemért, hanem akkor eleve mi értelme volt a Jesé-Lucas cserének? Amit az egyiknél nyert, azt a másiknál el is vesztette.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mike 2015. március 2., hétfő 9:58-kor.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 9:53

gen, de itt az isco-illarra csere mellett az volt az érv, h azért lett behozva, h ne kontrázzanak le. ehhez képest..
Ok, így már világos, amit írsz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 2., hétfő 9:50

Isco - Illara csere lehet hülyeségnek tűnik elsőre, de tegnap Isco sem csinált semmit, volt egy két szép megmozdulása középen, de azzal nem mentünk előbbre, amúgy pontatlan volt és elnyomták.

Mégis kit hozott volna be? Továbbra sincs padunk, ez feltűnhetne nektek azért, emiatt nincs lecserélve Kroos és a többi sem. Ha meg nem használja ki a cseréket, akkor meg megint ő a hülye. Ez van, Carlo ebből tud főzni, egyelőre elsők vagyunk és ott vagyunk nagyon úgy néz ki a BL negyeddöntőben.. Jön Modric, lassan Ramos és James is aztán talán visszatérünk az őszi formához. Bármennyire is nem egy szuperzseni James, röhögve lefocizza az ilyen Illara, Khedira, L. Silva féléket még ha nem is egy poszt.

A játék az tényleg borzalmas, de mindig megvannak azok a szituációk, amiket csak be kell lőni. Benzemánál a tegnapi meccsen én is több veszélyt jelentettem itthonról, ez pedig már baj, pedig nyomtunk elég szépen. Ronaldo nem volt még mindig az igazi, de legalább nem 30-ról lődözött, hanem megpróbálta megteremteni a helyzeteket és onnan. Bale meg elmehet a francba az összes vakon belőtt labdájával együtt. Szerintem egész meccsen 1 ment emberhez, de ott is Ronaldo fejelt visszafelé zseniálisan...

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 2., hétfő 9:47

Realista24 írta:Iscoval ugyanúgy lekontrázhattak/lekontráztak minket.
igen, de itt az isco-illarra csere mellett az volt az érv, h azért lett behozva, h ne kontrázzanak le. ehhez képest..
Ha meg egy pont se lett volna belőle akkor az lenne a baj...
sztem ígyis-úgyis szar.
ezzel az 1 ponttal pont kitörölhetjük.

lényegtelen már.
ilyen idegenbeli meccsek mellett, melyek majd jönnek, az lett volna a minimum, h az összes hátralévő hazait hozzuk.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 9:45

hozzáteszem, ha vietto csúsztatása bemegy v nem csúszik el akkor cső. hol volt illarramendi? a kontra megvolt. még, jó, h behozta.
Iscoval ugyanúgy lekontrázhattak/lekontráztak minket. Ez a meccs továbbra is azon ment el, hogy a 4-5 óriási helyzetből egyet sem vertünk be.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 2., hétfő 9:43

Toti írta:nyílván.
hazai pályán 1-1, egy tartalékos csapat ellen. van két ember a csapatban aki vmi váratlant, kreatívat is húz, úgyh abból az egyiket hozzuk le. teljesen jó húzás volt. meg is látszik az eredményen.
Isco a seggén szedte a levegőt, és a Lucas-Jesé cserét követően volt egy Kroos aki védekezett kb. Azért az úgy elég húzós. Ha meg egy pont se lett volna belőle akkor az lenne a baj...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 9:35

Senki nem mondta, legalábbis én nem olvastam, hogy edző génius lenne, de amikor valaki azt mondja, hogy mákkal nyert három bl-t, azt körberöhögöm meg lehülyézem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 2., hétfő 9:34

Az Isco-Illaramendi csere teljesen jó húzás volt
:lol: :lol:
nyílván.
hazai pályán 1-1, egy tartalékos csapat ellen. van két ember a csapatban aki vmi váratlant, kreatívat is húz, úgyh abból az egyiket hozzuk le. teljesen jó húzás volt. meg is látszik az eredményen.
gondolom mindenki boldog lett volna ha lekontrázzák a Realt a faszba a végén
nyílván illarramendin múlt, h nem így történt.
hozzáteszem, ha vietto csúsztatása bemegy v nem csúszik el akkor cső. hol volt illarramendi? a kontra megvolt. még, jó, h behozta.
van még 13 meccs, arra kell koncentrálni
vagy épp az adott meccsre bőven elég lenne koncentrálni és egy ilyen kezdővel felálló villarrealt otthon megverni a gecibe 1 hét teljes felkészülés mellett.

nem akarok én beleállni senkibe. csak rohadtul felbasz, h sztem lazán - nyílván nem a szó szoros értelmében, de azért.. - behúzhatnánk a ligát, és ilyen faszságokkal elcsesszük. pedig a barca szépen adogatná az előnyt, de baszunk élni vele. jön egy masszívabb csapat és bevagyunk szarva. (atletico, valencia, villarreal..) idegenben gyönyörű meccseink lesznek még sevilla, barcelona, bilbao :agree: :agree:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. március 2., hétfő 9:36-kor.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 2., hétfő 9:33

mondjuk Matték lehet kicsit durván fogalmaztak, de szerintem se olyan nagy edzőgéniusz Carlo, mint aminek be lett állítva a BL győzelem után. Jó edző, nyert 3 BL-t, blabla, de nem érzem benne azt hogy motiválni tudna, meccs közbe ránéz az ember és azt látja hogy ez az ember teljesen fogalmatlan, csak ott van, mert ott kell lennie, nem érzi a cseréket, vagy egyáltalán nem akar cserélni, megrögzötten ragaszkodik ahhoz amit egyszer elgondolt. Ha Josénál mindenki verte a fejét hogy milyen makacs, na ez az öregre is elmondható ám.

Itt lett írva hogy eddig összesen három bajnokságot nyert. Statisztika, semmit nem jelent, szokták mondani. De ha visszaemlékeztek mondjuk a Milanra, csak vergődtek többnyire egész évben, aztán egy-egy meccsre összekapták magukat és leeset pár BL. Ez amugy tökjó, nekünk erre volt már szükségünk, meg is nyertük, hurrá, örülünk, de hosszútávon nem Carlo lesz a megoldás. Ezt mutatja az eddigi pályafutása, meg lassan az itteni munkássága is. Talán azt is írta valaki hogy a BL-t is szerencsével nyertük meg. Ha a szívére teszi mindenki a kezét, azért van benn egy kis igazság, ha azt a részét nézzük hogy kikkel találkoztunk, és hogy a döntő is necces volt, egy véleményem szerint rossz kezdővel. Bayern ellen is volt azér szerencse. Két pontrúgással kb meg is volt a továbbjutás, ezt ha az Atletico csinálja akkor világi makkerek. Onnantól persze h szétkontráztuk őket. Ettől függetlenül szerintem is mi érdemeltük meg tavaly a legjobban persze, ha az összképet nézzük, de nem kell hasra esni.

Régebben tökéletes lett volna, vagy ha nem ez a Barca lenne az ellenfél. De mikor 95 pont alatt kb esély sincs bajnokságot nyerni, nem biztos h Carlo a legtökéletesebb ember. Ha elmenne év végén, nem dőlnék a kardomba. Előbb utóbb ugyis váltani kéne szerintem, és akkor inkább előbb.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Vissza: