+1Azokkal nem tudok egyeterteni akik szerint jok voltak a cserek. Jese-Lucas csere azert volt borzaszto mert behozott elore egy embert akirol mindenki tudta hogy nemsokmindent lehet tole varni, csak annyit ert el hogy megtovabb gyengult a kp, Isco meg, aki az egyik olyan a keretbol aki itt valamit alkotni tudott volna helyzetek kialakitasa teren meg hatrebb kenyszerult. Latszolag tamado csere, de valojaban egy nagy nulla. Amugy is ilyen rizikos cseret nem 1-1nel huzunk a hetvenedik perc korul hanem meccs utolso 5-10 perceben ha nagyon kell a gol es egyertelmuen a kapuhoz nyomjuk az ellenfelet. Akkor is vedo le, tamado be, nem az amugy is instabil kp-t aldozzuk be egy relative veszelyes szituacioban 20 perccel a vege elott... Felesleges kockazatot vallalt ugy hogy gyakorlatilag semmi elonyt nem kovacsoltunk belole. Full amator, nem is ertem. Aztan persze hogy kellett hozni Illarra-t mert atszaladtak a nemletezo kozeppalyankon, de miert nem az egyik semmitnemero tamado helyett? Ez a ket csere csak rontott az eselyeinken szerintem. A BBC-t csak a legvegen bontotta meg pedig mar joval elotte latszott hogy nem jo. Ronaldo golja utan nem reagalt semmit, pedig akkor johetett volna egy tamado le, Illarra be csere siman, hogy befagyasszuk/leultessuk kicsit a meccset, ugyanis a tamadoink tevekenyseget elnezve nagyon nem ugy allt a hogy meg baszunk gyorsan 2-t erobol es eldontjuk. Amit paran irtak hogy Coentraot be lehetett volna hozni es Marcelot egy sorral feljebb tolni, annak is sokkal tobb ertelme lett volna mint Carlo barmelyik cserejenek. Az meg tovabbra is az o hibaja hogy alig van opcio a padon, de o ebbel a keves opciobol sem hozott ki semmit se, nemhogy a maxot.
nagyon mellényúlt carlo azzal a lucas-jesé cserével, egyszerűen muszáj volt kompenzálni illarrával
bár tényleg nem értem, hogy miért nem a támadó hármasból kapott le valakit