Ahhoz kéne pár gólpassz azért, amit lehet mutogatni...ericco írta:Még mindig eladhatjuk, mint a világ legjobb labda nélküli irányítóját 50 millióért valamelyik angol klubnak

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 2., hétfő 12:41
Ahhoz kéne pár gólpassz azért, amit lehet mutogatni...ericco írta:Még mindig eladhatjuk, mint a világ legjobb labda nélküli irányítóját 50 millióért valamelyik angol klubnak
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 2., hétfő 12:40
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. március 2., hétfő 12:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 2., hétfő 12:32
HozzászólásSzerző: Jungee » 2015. március 2., hétfő 12:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 2., hétfő 11:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 11:43
Mielőtt megláttam játszani, vele voltam, mellette voltam, videókat nem láttam róla, bíztam benne, hogy legalább Illarránál jobb, de közel sem, sőt, mivel messzi földről jött, még inkább hátráltatja a csapatot. Aztán debütált és látom, hogy mire - nem - képes.Valamiért kinézted magadnak és most fújsz rá,
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 2., hétfő 11:40
Én csak az első félidőt veszem alapul, a második sokban torzít. Nem igaz, hogy CR és Béla többet volt hátul. Krooshoz hasonlítani meg nincs értelme. Egyrészt ő rúgja a szögleteket, ahol szerencsétlen Lucas biztosít, és igen, a kezdő kör környékén, másrészt a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb kp-sához viszonyítani egy fizikailag lemaradt 1 hónapos játékost. Háááát... Valamiért kinézted magadnak és most fújsz rá, nem azt mondom, hogy mekkora sztár játékos de jelen pillanatban jobb, mint a világverő Khedira, aki többször passzol ellenfélhez, mint saját társhoz (Lucas 100%-osan fejezte be a meccset) a saját 16-osunkat meg még jobban nem ismeri, mint Lucas, illetve többet vállal, mint az egy helyben totyogó, majd Pepének visszagurító és néha még ezt is elbaltázó, tutyimutyi Macifej.Realista24 írta:Hogy mi a baj vele? A pálya közepén, a középkör körül volt egész meccsen nagyjából. A saját tizenhatosunkat meg sem közelítette, Cé többet volt hátul, mint ő, de még Bale is.![]()
Na meg, ha kiegészítő középpályás, akkor nem ártana tehermentesítenie néha Kroost, de nézd meg a német hőtérképét, alig van olyan rész, ahol nem járt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 11:15
Bocsáss meg, hogy leírtuk a véleményünket.Ha már most elkezdjük ekézni, akkor amíg el nem igazol, a fórumon ismét csak az indokolatlan gyűlölet fog fröcsögni.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. március 2., hétfő 11:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 10:59
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 2., hétfő 10:40
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. március 2., hétfő 10:33
Lehet hülye vagyok, de mi a baj a hőtérképpel? Kiegészítő középső középpályás. Középen volt, én azt látom. Az, hogy kevésbé van játékban meg szerintem felírható annak, hogy még nem ismerik annyira a társak (pl megfigyeltem tegnap: Kroosnál volt a labda, Isco és Silva ugyan olyan távol álltak tőle, ugyan olyan pozícióban teljesen üresen, egyértelműen isco kapta a bogyót és ennek így is kell lennie). Nem azt mondom, hogy húha, de eladott labdája nem volt, területet lefedte, volt két lövéskéje, kalap. Nem rajta ment el a tegnapi.Realista24 írta:Meg kell nézni a hőtérképét, felháborító.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 9:15
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 2., hétfő 9:14
Emlékszem rá, hogy anno linkeltétek pár meccs után, de elvesztek a könyvjelzőim.Realista24 írta:Meg kell nézni a hőtérképét, felháborító.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 2., hétfő 9:12
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 2., hétfő 0:15
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 2., hétfő 0:09
numberone1 írta:azert Zizou nem volt lassu, nem volt egy Ronaldo de azert tudott elony szerezni.KAG írta:
Feltételesen dobom fel az egész ötletet, de szerintem, ha Pirlo,Alonso,Zizou most lenne 18-9 akkor is befutnának egy hasonló karriert, mint futottak anno.
Nagyobb előnybe került a gyorsaság, de azért szerencsére még nem csak arról szól, hogy futóverseny van a pályán
Szerk: meg annyival kiegeszitenem, h azert is kell nekunk Pogba nert azert joval gyorsabb es erosebb mint Veratti. Hasonlo jatekosnak mar itt van Kroos, Modric es Lucas Silva is.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 2., hétfő 0:06
rákontrázok egy modriccsal, ő is az a poszt ráadásba még gyors isdannen írta:a gyorsaság az ő posztján pont hülyeség, kroos tökéletes példa. ennyit erről.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem