Értékeld a legutóbbi meccset
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Isco - Illara csere lehet hülyeségnek tűnik elsőre, de tegnap Isco sem csinált semmit, volt egy két szép megmozdulása középen, de azzal nem mentünk előbbre, amúgy pontatlan volt és elnyomták.
Mégis kit hozott volna be? Továbbra sincs padunk, ez feltűnhetne nektek azért, emiatt nincs lecserélve Kroos és a többi sem. Ha meg nem használja ki a cseréket, akkor meg megint ő a hülye. Ez van, Carlo ebből tud főzni, egyelőre elsők vagyunk és ott vagyunk nagyon úgy néz ki a BL negyeddöntőben.. Jön Modric, lassan Ramos és James is aztán talán visszatérünk az őszi formához. Bármennyire is nem egy szuperzseni James, röhögve lefocizza az ilyen Illara, Khedira, L. Silva féléket még ha nem is egy poszt.
A játék az tényleg borzalmas, de mindig megvannak azok a szituációk, amiket csak be kell lőni. Benzemánál a tegnapi meccsen én is több veszélyt jelentettem itthonról, ez pedig már baj, pedig nyomtunk elég szépen. Ronaldo nem volt még mindig az igazi, de legalább nem 30-ról lődözött, hanem megpróbálta megteremteni a helyzeteket és onnan. Bale meg elmehet a francba az összes vakon belőtt labdájával együtt. Szerintem egész meccsen 1 ment emberhez, de ott is Ronaldo fejelt visszafelé zseniálisan...
Mégis kit hozott volna be? Továbbra sincs padunk, ez feltűnhetne nektek azért, emiatt nincs lecserélve Kroos és a többi sem. Ha meg nem használja ki a cseréket, akkor meg megint ő a hülye. Ez van, Carlo ebből tud főzni, egyelőre elsők vagyunk és ott vagyunk nagyon úgy néz ki a BL negyeddöntőben.. Jön Modric, lassan Ramos és James is aztán talán visszatérünk az őszi formához. Bármennyire is nem egy szuperzseni James, röhögve lefocizza az ilyen Illara, Khedira, L. Silva féléket még ha nem is egy poszt.
A játék az tényleg borzalmas, de mindig megvannak azok a szituációk, amiket csak be kell lőni. Benzemánál a tegnapi meccsen én is több veszélyt jelentettem itthonról, ez pedig már baj, pedig nyomtunk elég szépen. Ronaldo nem volt még mindig az igazi, de legalább nem 30-ról lődözött, hanem megpróbálta megteremteni a helyzeteket és onnan. Bale meg elmehet a francba az összes vakon belőtt labdájával együtt. Szerintem egész meccsen 1 ment emberhez, de ott is Ronaldo fejelt visszafelé zseniálisan...
igen, de itt az isco-illarra csere mellett az volt az érv, h azért lett behozva, h ne kontrázzanak le. ehhez képest..Realista24 írta:Iscoval ugyanúgy lekontrázhattak/lekontráztak minket.
sztem ígyis-úgyis szar.Ha meg egy pont se lett volna belőle akkor az lenne a baj...
ezzel az 1 ponttal pont kitörölhetjük.
lényegtelen már.
ilyen idegenbeli meccsek mellett, melyek majd jönnek, az lett volna a minimum, h az összes hátralévő hazait hozzuk.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Iscoval ugyanúgy lekontrázhattak/lekontráztak minket. Ez a meccs továbbra is azon ment el, hogy a 4-5 óriási helyzetből egyet sem vertünk be.hozzáteszem, ha vietto csúsztatása bemegy v nem csúszik el akkor cső. hol volt illarramendi? a kontra megvolt. még, jó, h behozta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Isco a seggén szedte a levegőt, és a Lucas-Jesé cserét követően volt egy Kroos aki védekezett kb. Azért az úgy elég húzós. Ha meg egy pont se lett volna belőle akkor az lenne a baj...Toti írta:nyílván.
hazai pályán 1-1, egy tartalékos csapat ellen. van két ember a csapatban aki vmi váratlant, kreatívat is húz, úgyh abból az egyiket hozzuk le. teljesen jó húzás volt. meg is látszik az eredményen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Senki nem mondta, legalábbis én nem olvastam, hogy edző génius lenne, de amikor valaki azt mondja, hogy mákkal nyert három bl-t, azt körberöhögöm meg lehülyézem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az Isco-Illaramendi csere teljesen jó húzás volt

nyílván.
hazai pályán 1-1, egy tartalékos csapat ellen. van két ember a csapatban aki vmi váratlant, kreatívat is húz, úgyh abból az egyiket hozzuk le. teljesen jó húzás volt. meg is látszik az eredményen.
nyílván illarramendin múlt, h nem így történt.gondolom mindenki boldog lett volna ha lekontrázzák a Realt a faszba a végén
hozzáteszem, ha vietto csúsztatása bemegy v nem csúszik el akkor cső. hol volt illarramendi? a kontra megvolt. még, jó, h behozta.
vagy épp az adott meccsre bőven elég lenne koncentrálni és egy ilyen kezdővel felálló villarrealt otthon megverni a gecibe 1 hét teljes felkészülés mellett.van még 13 meccs, arra kell koncentrálni
nem akarok én beleállni senkibe. csak rohadtul felbasz, h sztem lazán - nyílván nem a szó szoros értelmében, de azért.. - behúzhatnánk a ligát, és ilyen faszságokkal elcsesszük. pedig a barca szépen adogatná az előnyt, de baszunk élni vele. jön egy masszívabb csapat és bevagyunk szarva. (atletico, valencia, villarreal..) idegenben gyönyörű meccseink lesznek még sevilla, barcelona, bilbao

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2015. március 2., hétfő 9:36-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
mondjuk Matték lehet kicsit durván fogalmaztak, de szerintem se olyan nagy edzőgéniusz Carlo, mint aminek be lett állítva a BL győzelem után. Jó edző, nyert 3 BL-t, blabla, de nem érzem benne azt hogy motiválni tudna, meccs közbe ránéz az ember és azt látja hogy ez az ember teljesen fogalmatlan, csak ott van, mert ott kell lennie, nem érzi a cseréket, vagy egyáltalán nem akar cserélni, megrögzötten ragaszkodik ahhoz amit egyszer elgondolt. Ha Josénál mindenki verte a fejét hogy milyen makacs, na ez az öregre is elmondható ám.
Itt lett írva hogy eddig összesen három bajnokságot nyert. Statisztika, semmit nem jelent, szokták mondani. De ha visszaemlékeztek mondjuk a Milanra, csak vergődtek többnyire egész évben, aztán egy-egy meccsre összekapták magukat és leeset pár BL. Ez amugy tökjó, nekünk erre volt már szükségünk, meg is nyertük, hurrá, örülünk, de hosszútávon nem Carlo lesz a megoldás. Ezt mutatja az eddigi pályafutása, meg lassan az itteni munkássága is. Talán azt is írta valaki hogy a BL-t is szerencsével nyertük meg. Ha a szívére teszi mindenki a kezét, azért van benn egy kis igazság, ha azt a részét nézzük hogy kikkel találkoztunk, és hogy a döntő is necces volt, egy véleményem szerint rossz kezdővel. Bayern ellen is volt azér szerencse. Két pontrúgással kb meg is volt a továbbjutás, ezt ha az Atletico csinálja akkor világi makkerek. Onnantól persze h szétkontráztuk őket. Ettől függetlenül szerintem is mi érdemeltük meg tavaly a legjobban persze, ha az összképet nézzük, de nem kell hasra esni.
Régebben tökéletes lett volna, vagy ha nem ez a Barca lenne az ellenfél. De mikor 95 pont alatt kb esély sincs bajnokságot nyerni, nem biztos h Carlo a legtökéletesebb ember. Ha elmenne év végén, nem dőlnék a kardomba. Előbb utóbb ugyis váltani kéne szerintem, és akkor inkább előbb.
Itt lett írva hogy eddig összesen három bajnokságot nyert. Statisztika, semmit nem jelent, szokták mondani. De ha visszaemlékeztek mondjuk a Milanra, csak vergődtek többnyire egész évben, aztán egy-egy meccsre összekapták magukat és leeset pár BL. Ez amugy tökjó, nekünk erre volt már szükségünk, meg is nyertük, hurrá, örülünk, de hosszútávon nem Carlo lesz a megoldás. Ezt mutatja az eddigi pályafutása, meg lassan az itteni munkássága is. Talán azt is írta valaki hogy a BL-t is szerencsével nyertük meg. Ha a szívére teszi mindenki a kezét, azért van benn egy kis igazság, ha azt a részét nézzük hogy kikkel találkoztunk, és hogy a döntő is necces volt, egy véleményem szerint rossz kezdővel. Bayern ellen is volt azér szerencse. Két pontrúgással kb meg is volt a továbbjutás, ezt ha az Atletico csinálja akkor világi makkerek. Onnantól persze h szétkontráztuk őket. Ettől függetlenül szerintem is mi érdemeltük meg tavaly a legjobban persze, ha az összképet nézzük, de nem kell hasra esni.
Régebben tökéletes lett volna, vagy ha nem ez a Barca lenne az ellenfél. De mikor 95 pont alatt kb esély sincs bajnokságot nyerni, nem biztos h Carlo a legtökéletesebb ember. Ha elmenne év végén, nem dőlnék a kardomba. Előbb utóbb ugyis váltani kéne szerintem, és akkor inkább előbb.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Nekem azért már komoly aggodalmaim vannak. Egyszerűen 2015ben nem volt jó meccsünk és a kicsit komolyabb ellenfelek ellen rendre pontokat vesztettünk.
Ami elszomorító, hogy semmi változás nincs. Se az edző, se a legtöbb játékos részéről. Carvajal, Kroos, Ronaldo és a cserék a legtöbb esetbeN nem tudnak hozzátenni a meccshez.
Benzema, Bale meg egy jó megmozdulás után hoz egy borzalmasat. Vagy meccset... Pedig szerintem Isco után mostanában ők érnek a legtöbbet a támadásoknál még annak ellenére is, hogy sokat hibáznak.
Isco meg sajnos fárad...
Ancelotti ébresztő.
Ezt a Vietto gyereket meg figyelni kell, mert remek első évet produkál és tegnap is komoly problémákat okozott hátul.
Leggyengébbet nem emelnék ki, ez együtt volt úgy szar ahogy.
Ami elszomorító, hogy semmi változás nincs. Se az edző, se a legtöbb játékos részéről. Carvajal, Kroos, Ronaldo és a cserék a legtöbb esetbeN nem tudnak hozzátenni a meccshez.
Benzema, Bale meg egy jó megmozdulás után hoz egy borzalmasat. Vagy meccset... Pedig szerintem Isco után mostanában ők érnek a legtöbbet a támadásoknál még annak ellenére is, hogy sokat hibáznak.
Isco meg sajnos fárad...
Ancelotti ébresztő.
Ezt a Vietto gyereket meg figyelni kell, mert remek első évet produkál és tegnap is komoly problémákat okozott hátul.
Leggyengébbet nem emelnék ki, ez együtt volt úgy szar ahogy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ekézve van Carlo, részben jogosan, ez nem vitás.
De szerintem a Jesé-Lucas csere remek húzás volt. Arról már nem tehet, hogy egy értelmes megmozdulása nem volt neki és hogy az üres kapu gondot okoz annak, aki húszasban játszik.
De szerintem a Jesé-Lucas csere remek húzás volt. Arról már nem tehet, hogy egy értelmes megmozdulása nem volt neki és hogy az üres kapu gondot okoz annak, aki húszasban játszik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Szemét Carlo, hogy nem tud beállni a csapatba és nem tudja belőni a helyzeteket, azért az felháborító. Az Isco-Illaramendi csere teljesen jó húzás volt, gondolom mindenki boldog lett volna ha lekontrázzák a Realt a faszba a végén, + elképzelhető hogy Isco már teljesen rottyon volt, ezt innen nem lehet megállapítani. Nem lehet minden meccset megnyerni, a Villarreal idegenben csak 3x kapott ki, van még 13 meccs, arra kell koncentrálni. Kámp nóból 1 pontot el kell hozniuk, utána ahogy néztem már csak 1 húzósabb meccs lesz idegenben a Sevilla ellen. Majd ha a 38. forduló után nem az 1. helyen lesz a Real akkor lehet rinyálni meg sírni, addig fölösleges.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Látom jól tettem, hogy nem néztem fel meccs után. Volt egy olyan érzésem, hogy temető hangulat lesz...
Vannak ilyen meccsek is sajnos. Ha reggelig lövünk kapura akkor se rúgtunk volna gólt kb. Ez egy ilyen nap volt...

Vannak ilyen meccsek is sajnos. Ha reggelig lövünk kapura akkor se rúgtunk volna gólt kb. Ez egy ilyen nap volt...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
hát igen elég gyatra statisztika sajnos
a Bl győzelmeket sem egy Young Boys-zal nyerte, akkor lenne értelme beszélni kimagasló edzői kvalitásokról, ha minden csapat azonos keretekkel indulna, de ő egy 600 milliós kerettel játszik általában 10ed ennyit érők ellen, három-négy "drágább" keret van még versenyben, szóval azért ne úgy kezeljük, mintha a szarból építene várat itt madridban. Hanem inkább éppen fordítva áll a helyzet jelenleg.
Még szerencse, hogy ti vagytok nekünk, hogy felnyissátok a szemünket, heccsat és Matt a fény az éjszakában, a fény az alagút végén.Lóf*szt nagy edző. Mákos edző inkább.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Azért vicces, hogy a szavazáson kapott 1 szavazatot Dani meg 2-t Casillas....úgy látom valaki már csak hagyománytiszteletből szavaz 1-1 emberre, csak az éppen szóban forgó meccs maga nem zavarja
Csak jelezném az illető 3 úriembernek, hogy ha ők nem lettek volna, akkor nagyon könnyedén 3 pontot kaphatott volna az egyik gárda, és nagyon nem mi lettünk volna.
Amúgy igen, mintapéldája volt a tegnapi meccs annak, hogy miért nem szabad x helyzetet elől eltöketlenkedni. 1 védelmi hiba bármilyen fullra megnyert(nek hitt) meccsen megeshet, mert nem robotok melóznak hátul sem. CR-t a 2. félidő miatt nem akarom bántani, de az elsőben nem sokkal többször kapott labdát mint mondjuk Lucas Silva. Jesé meg...hát nagyon csúnyán elszúrta, bár ez Carlo sara is, amennyiket játszott mióta visszatért (20mp - 10 perces intervallumba kb be is fér meccsenként)

Amúgy igen, mintapéldája volt a tegnapi meccs annak, hogy miért nem szabad x helyzetet elől eltöketlenkedni. 1 védelmi hiba bármilyen fullra megnyert(nek hitt) meccsen megeshet, mert nem robotok melóznak hátul sem. CR-t a 2. félidő miatt nem akarom bántani, de az elsőben nem sokkal többször kapott labdát mint mondjuk Lucas Silva. Jesé meg...hát nagyon csúnyán elszúrta, bár ez Carlo sara is, amennyiket játszott mióta visszatért (20mp - 10 perces intervallumba kb be is fér meccsenként)
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Nem értem miért van pánik. Verjük a Barszát a NouCampban s máris 5 pont a differencia

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ancelotti meg a világ egyik legjobb edzője! elkapta a csapatot a sérüléshullám, plusz még a hullámvögy amiből pár játékos nem igen tud kijönni, köztük a vezérek Ronaldoval az élen, mennyi meccset hozott az a pali?? rengeteget.. ha neki nem megy érződik a csapaton nagyon is!! és neki nem megy hetek óta, modricot még elbírta a csapat mert utána is még szépen játszottak, akkor még rendben ment minden.. de ahogy sorba estek ki na az már érződött a csapat játékán..plusz érkezett a hullámvölgy, ami egy idényben fel szokott bukkani minden csapatnál.. náluk pont egyszerre sérülések meg a hullámvögy. Ramos is nagyon hiányzik a védelemből , jó csinált az is faxságokat de egy vezér ott ő ott a védelemben, és nagy érvágás.. még csoda hogy vezetjük így is a bajnokságot mert az ellenfelek is bukdácsolnak.. és ameddig még 1 ponttal is de vezetjük addig nincs gáz.. a Barcelonától meg nem kell félni , ők is tudnak gyengén játszani hiszen ők is csak emberek nem gépek.. és ha Ancelotti gyenge edző akkor Luis Enrique mi? labdaszedő ?

- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Iker jól védett , a Villareal kapusa mégjobban, kb ő hozta ezt az Xet a csapatának , mert hatalmasakat fogott,ami kapura ment fogta.. ez van! Bilbaoba sem lesz könnyű meccs, nehéz terep de azért még nem kell temetni a csapatot , nem a Bilbao lesz az esélyes , tény hogy több kell és jobb helyzetkihasználás.. az a Jese gyerek nagyon gyenge , sérülése után amit produkál mikor berakják katasztrófa.. még hosszú a szezon nehéz megtippelni ki lesz a befutó, mivel bárki bukdácsolhat még a barca is fog pontokat hullajtani biztosan, és ameddig vezetünk addig azért még nincs gáz.. majd ha de a ha nem játszik a fociban.. majd kiderül mi lesz és mire lesz elég , biztosan harcolni fognak a ligáért.. ja ez a Villareal nem rossz csapat ám.. szépen bátran és nyíltan fociznak.. megérdemelték a pontot.

- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ez már kicsit sok hullámvölgynek. A legjobban ott érhető tetten az egész, ha az eredményeket összehasonlítjuk az ősziekkel. Ezeknek kettőt vertünk. Az Elchének ötöt. Hagy ne soroljam tovább. Unalomba fúlt meccseink voltak, mert félidőre minden eldőlt. Most meg mindenki ellen kiélezett meccseket kell vívni. Komolyabb spanyol csapat ellen csak a szenvedés megy. (Sevilla ellen döntetlen képű meccset nyertünk, Villarreal döntetlen, Atmát hagy ne mondjam)
Lassan illene elnöki szinten megkérdezni az edzőt a gyenge forma okairól, ill. hogy a meglévő problémákra milyen válaszokat tud adni, amennyiben pedig tanácstalan, akkor nevezze meg azt az embert, aki helyette meg tudja majd oldani a gondokat.
Szerintem is most jön ki a rotálás hiánya, a tönkrenyert meccseken is csak a 70. perc után meghúzott cserék, az állandósult kezdő 11, a bebetonozott játékosok, meg a többi marhaság. Most már csak sodródunk az árral, mindenki addig játszik, míg össze nem csuklik. Valaki kommentelte itt régebben, hogy követte Carlo pályafutását, és azt látta, hogy fasza volt mindig minden, de ha megindult lefelé, akkor már nem tudta sosem újra felpörgetni a csapatot. Ráérzett a srác, itt is ezt látom.
Meccs. Kb. 3-4 góllal kellett volna nyerni. Nekik volt kb. négy nagyobb helyzet, nálunk kb. 9-10. Szerintem a csapat nagy része akart, hajtott, de a jelenlegi játékerőnk sajnos ennyi, nem több. Újabban a fölényünket nem tudjuk gólra váltani. Az Elchét múltkor meg kellett volna szórni, csak kettő lett. Most megint gyengére sikerült. Tizi ide vagy oda, CR kihagyott egy fél szezonra való helyzetet. A szabadrúgásokat meg vegyék már el végre tőle, (vagy adjanak rá egy normális márkájú cipőt, azzal hátha jobb lesz
) Tényleg nincs jó meccse 2 hónapja. Most messze nem ő a világ legjobbja. Benzema borzalmas volt. Kroos több labdát adott el, mit eddig összesen, ráadásul gólpasszt adott az ellenfélnek. Bale az elején jó volt, a másodikra eltűnt. Ő lóg ki legjobban a csapatból, simán ki kellene hagyni, és Jesét megpróbálni. Nem mintha megváltaná a világot, de egy próbát megérne, mert így nem jól van. Ráadásul a játéka jobban is illene ide. Bale számára meg kellene keresni egy stílusának megfelelő csapatot nyáron.
Jobbak: Marcelo, Carvajal óriásit hajtottak, bár utóbbi elég sok hibával adta elő. Kroos is jó volt csapatszinten, viszont önmagához képest most nem annyira. Rengeteg labdát szerzett, amiből viszont sokat el is adott. Isco is próbálta a vállára venni a csapatot, fel is őrlődött a második félidőre. Casillas is jó volt, amit lehetett, fogott.
Nehéz meccs jön, Bilbao idegenben nekünk nem szokott könnyű lenni. Bár a többiek is botladoznak, ha ilyen eredményességgel folytatjuk, 1-2 héten belül már nem mi vezetjük a bajnokságot, BL győzelem meg ettől a csapattól olyan messze van, főleg a tavalyi játékerőnkkel összehasonlítva, mint ide Moszkva.
Lassan illene elnöki szinten megkérdezni az edzőt a gyenge forma okairól, ill. hogy a meglévő problémákra milyen válaszokat tud adni, amennyiben pedig tanácstalan, akkor nevezze meg azt az embert, aki helyette meg tudja majd oldani a gondokat.
Szerintem is most jön ki a rotálás hiánya, a tönkrenyert meccseken is csak a 70. perc után meghúzott cserék, az állandósult kezdő 11, a bebetonozott játékosok, meg a többi marhaság. Most már csak sodródunk az árral, mindenki addig játszik, míg össze nem csuklik. Valaki kommentelte itt régebben, hogy követte Carlo pályafutását, és azt látta, hogy fasza volt mindig minden, de ha megindult lefelé, akkor már nem tudta sosem újra felpörgetni a csapatot. Ráérzett a srác, itt is ezt látom.
Meccs. Kb. 3-4 góllal kellett volna nyerni. Nekik volt kb. négy nagyobb helyzet, nálunk kb. 9-10. Szerintem a csapat nagy része akart, hajtott, de a jelenlegi játékerőnk sajnos ennyi, nem több. Újabban a fölényünket nem tudjuk gólra váltani. Az Elchét múltkor meg kellett volna szórni, csak kettő lett. Most megint gyengére sikerült. Tizi ide vagy oda, CR kihagyott egy fél szezonra való helyzetet. A szabadrúgásokat meg vegyék már el végre tőle, (vagy adjanak rá egy normális márkájú cipőt, azzal hátha jobb lesz

Jobbak: Marcelo, Carvajal óriásit hajtottak, bár utóbbi elég sok hibával adta elő. Kroos is jó volt csapatszinten, viszont önmagához képest most nem annyira. Rengeteg labdát szerzett, amiből viszont sokat el is adott. Isco is próbálta a vállára venni a csapatot, fel is őrlődött a második félidőre. Casillas is jó volt, amit lehetett, fogott.
Nehéz meccs jön, Bilbao idegenben nekünk nem szokott könnyű lenni. Bár a többiek is botladoznak, ha ilyen eredményességgel folytatjuk, 1-2 héten belül már nem mi vezetjük a bajnokságot, BL győzelem meg ettől a csapattól olyan messze van, főleg a tavalyi játékerőnkkel összehasonlítva, mint ide Moszkva.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Na es az ki hibaja? Majd pontmar nemszarja telibe a BBC. Hat ugyis kezdenek, Carlo megmondta. Bale-t mar reeeeegen padra kellett volna tenni, de ugy hogy nyekken es kihullik a haja. Lehet azota ugy kaparna ha lehetoseget kap hogy ra se ismernenk. Ehelyett egyfolytaban jatszik de legalabb szarul. Ronaldo mar regota kezelhetetlen ilyen szempontbol olyan statusza van hogy ha lecsereled is mar megy a hiszti, az hogy esetleg nem kezd neha meg egyenesen szakmai ongyi az edzo szamara. Szoval ezt nem irom fel Carlo szamlajara, de meg ha igy is van, akkor is nyilatkozza az ellenkezojet... Benzemat is siman lehetett volna rotalni Jesevel, vagy korabban Jamessal, Iscoval, de meg Chicharitoval is siman, csak hogy erezze a francia hogy forro a talpa alatt a talaj.rashidm írta:Egyébként szerintem nem lenne akkora baj, csak elől a nagy BBC lazára veszi a figurát.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Szerencsére azért van 1-2 ember, aki érti miről beszélek, amikor Carlot kérdőjelezem meg.heccsat írta:hát igen elég gyatra statisztika sajnosCsabi írta: Ancelotti 16 eve vezet nagy csapatokat, ezalatt HAROM bajnoksagot nyert meg,
a Bl győzelmeket sem egy Young Boys-zal nyerte, akkor lenne értelme beszélni kimagasló edzői kvalitásokról, ha minden csapat azonos keretekkel indulna, de ő egy 600 milliós kerettel játszik általában 10ed ennyit érők ellen, három-négy "drágább" keret van még versenyben, szóval azért ne úgy kezeljük, mintha a szarból építene várat itt madridban. Hanem inkább éppen fordítva áll a helyzet jelenleg.
Mourinho megnyert mindent, akárhova került. Van 2 bajnoki címe a Chelseavel, 2 az Interrel, 1 a Reallal, a Portoval is minimum 2 (ez mennyi is eddig, 7? és később kezdett el edzősködni, mint Carlo), 2 BL, UEFA kupa, meg egy csomó nemzeti kupa. Sokkal veretesebb, mint Carloé. De fel lehet hozni az itt agyon utált Pep-et, akinek van 3 bajnoki címe a Barcával meg 1 a BM-mel, miközben 5 teljes szezonja volt eddig edzőként. Mindkét edző Carlohoz hasonlóan csak nagy csapatoknál volt, de a nyert trófeák aránya sokkal jobb.akkor murinnyó se verje magát semmire.
Nem csodabarcát akarok látni, hanem csodarealt. Vagy legalább egy olyan csapatok, amelyik ki tud alakítani helyzetet. Nem volt tiszta gólhelyzetünk a 90 perc alatt egy nem túl acélos védelemmel szemben, de az utóbbi meccseken sem volt sok tiszta gólhelyzetünk. A csapat nem tud helyzetbe kerülni. Ez a kurva nagy baj. Olyan csapatot szeretnék látni, amelyik ki tud dolgozni helyzeteteket. Erőltetjük ezeket az értelmetlen beíveléséket, mert kb. ennyire futja az elől játszok meg Ancelotti kreativitásából. Azt nekem senki ne mondja, hogy ennek a csapatnak a beívelés lenne a stílusa.ő csodabarcát akar látni Real mezben,messiket akar nézegetni nem Cr-t...
Na meg CR. 3x-os aranylabdás, itt sokak szerint a világ legjobbja... Nincs jó meccse 2 hónapja. Az elmúlt 2 hónapban volt pár meccs, ahol bizony kellett volna, hogy kihúzzon minket a szarból. De képtelen rá. Mint ahogy képtelen volt mindig is 1-2 kivételt leszámítva. Mindig rá van fogva a csapatra, hogy a csapat gyenge nem ő, de akkor mikor gólt rúg, akkor se ő legyen éltetve, hanem a csapat, aki kidolgozta neki. Veri a mellkasát a BL döntőn 4-1-nél egy 11-es gól után, mint egy ..., de hol van ilyenkor? Ahogy sokan írták ez a meccs a bajnoki címbe kerülhet. Hát ilyenkor lehetne bizonyítani, hogy ő a világ legjobbja.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Az csak megérzés volt, de nem jött be.Realista24 írta:Nem értelek, meccs előtt még nyócnull, most meg küldjük el az edzőt, és árasztod a fost.hamesz írta:Ancelottitól egyre inkább úgy érzem nyáron búcsút lehetne venni. Nagy edző meg minden, de itt érthetetlen döntéseket hoz, amik nem jók a csapatnak. Ősszel ment a szekér mindenki egészséges volt aztán jöttek a sérülések. Padon nincs egy valamire való ember. Rotálni amikor lehetett volna nem rotált. A csapatot már nem tudja motiválni. Hónapok óta egy helyben állunk. És javulás sem látható. Csak ívelgetjük befelé a labdákat és ha véletlenül valamelyik embert talál akkor nyerünk. Modriccal is hiába leszünk klasszikón valószínű, hogy még csak most épült fel játszik majd 1 meccset addig és akkor top formába meg erőnlétbe lesz. Bíztam benne, hogy jobb lesz de semmire se halad csapat. Ha nyerünk valamit az idén ezzel a játékkal az nagyon nagy mák lesz.