Nincs neki hely Özil és Kaká mellett a keretben.http://www.marca.com/2013/06/17/futbol/ ... 75478.html
Mi ez srácok? Amire gondolok? Nem tudok spanyolul, somebody translate!

Kommentáld a híreket
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://www.marca.com/2013/06/17/futbol/ ... 75478.html
Mi ez srácok?
Amire gondolok?
Nem tudok spanyolul, somebody translate!
Mi ez srácok?

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szenzációs.......

Vicc........össze vissza írogatnak mindenkit.....a nagyrésze meg sima kitaláció. El kell adni a lapot.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy hova tunt ez a játékos??
http://www.youtube.com/watch?v=ew32dZ9ALqM
http://www.youtube.com/watch?v=ew32dZ9ALqM
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezt most már többször is olvastam itt a fórumon. Én csak olyanra emlékszem, hogy egymástól nem igazolunk játékost, nem egymás elől. Tehát mi nem csábítgatjuk Agüerot, ők békén hagyják Ronaldot. Kb ennyi. Ilyen Barca, AtMa féle megállapodás rémlik csak nekem.nmate írta:Cityvel most nincs ez az egyezményünk? Hogy nem támadjuk ugyan azt a játékost?
Amit itt többen írtak, hogy ugyan arra a játékosra nem licitálunk, eléggé értelmetlen és életképtelen megállapodás lenne.
- Los Blancos
City tejel.Malagának meg lehet kell a pénz, de ha nem jutunk egyezségre, mert ők 30 millákat akarnak, akkor alku tárgya lehet egy ilyen üzlet.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ezen logikák alapján a kölcsönnek sincs értelme. Vagy jön most gyerek, vagy amit vázoltam.
Malagának meg lehet kell a pénz, de ha nem jutunk egyezségre, mert ők 30 millákat akarnak, akkor alku tárgya lehet egy ilyen üzlet.
szerk: Cityvel most nincs ez az egyezményünk? Hogy nem támadjuk ugyan azt a játékost? Meg Isco is inkább ide jönne 21 évesen szerintem, mint Angiába.
Malagának meg lehet kell a pénz, de ha nem jutunk egyezségre, mert ők 30 millákat akarnak, akkor alku tárgya lehet egy ilyen üzlet.
szerk: Cityvel most nincs ez az egyezményünk? Hogy nem támadjuk ugyan azt a játékost? Meg Isco is inkább ide jönne 21 évesen szerintem, mint Angiába.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. június 17., hétfő 19:33-kor.
- Los Blancos
Kizárt, a Malagának kell a lové. Idén kell, de sürgősen. Kaká meg IscolhatMegmondom mi ez az Isco ügy, nem kölcsönről van szó itt, hanem simán csak elővásárlási jogunk lesz jövőre. Gondolom megegyeztek Perezék, hogy ha töretlen a fickó fejlődése, megvesszük x birodalmi valutáért. Ez mindenkinek haszon, Isco hajt, hogy figyeljünk rá, a Malagának megmarad a kulcsjátékosa és nekünk is kisebb a rizikó, mint egy kölcsönnel.
Legalábbis szerintem ez jó lenne.

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
[quote="nmate"]Megmondom mi ez az Isco ügy, nem kölcsönről van szó itt, hanem simán csak elővásárlási jogunk lesz jövőre. Gondolom megegyeztek Perezék, hogy ha töretlen a fickó fejlődése, megvesszük x birodalmi valutáért. Ez mindenkinek haszon, Isco hajt, hogy figyeljünk rá, a Malagának megmarad a kulcsjátékosa és nekünk is kisebb a rizikó, mint egy kölcsön.
És addig? Bízzunk Kakaban h lő 4 gólt egy idényben?
Ő volt inkább a rizikósabb 65misiért sérülten mint most Isco... Remélem szerdán már arra ébredek, hogy "Hivatalos: Isco a Realé..'
És addig? Bízzunk Kakaban h lő 4 gólt egy idényben?

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Megmondom mi ez az Isco ügy, nem kölcsönről van szó itt, hanem simán csak elővásárlási jogunk lesz jövőre. Gondolom megegyeztek Perezék, hogy ha töretlen a fickó fejlődése, megvesszük x birodalmi valutáért. Ez mindenkinek haszon, Isco hajt, hogy figyeljünk rá, a Malagának megmarad a kulcsjátékosa és nekünk is kisebb a rizikó, mint egy kölcsönnel.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Bödét azért adnám, univerzális játékos, lehetne Benzema vagy akár Özil helyettese is, láttam róla jutyub videókat
A srác labdaátvétele és labdatartása elég király, bár a Fradi csak 20 millió euróért adná. Besicért úgy hallottam 30 millát kérnek, de a Real csak Di Mariát adná cserébe. A baj ott kezdődik, hogy a Fradinak nem kell Di Maria, mert Somália szárnyal az új szerepkörében, így a padra nem akarják a fickándozó argentint.

-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Egyáltalán nem rossz nevek, de nincs is ebben semmi meglepő, még ha csak kacsák is, mégis a Real Madridról beszélünk!
Csak egy kis észrevétel, Navas már eligazolt a Citybe... szerencsére

- Galacticos
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tudjuk hogy Balet....szerintem kizárt hogy isco meg bale egyszerre jöjjön. vagy ez, vagy az. az hogy én melyik mellett vagyok, most nem írom le inkább. :D

ja nem....

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- h3x0r
Isco (35), Suarez(45), Carvajal+Casemiro(10) - ez mar 90 millioGT37 írta:Azon gondolkodtam mostanában, hogy ha tényleg megy hozzátok Isco (bár ne menne) és Suárez, akkor lesz pénz arra, hogy melléjük Bale-t is elvigyétek? Mert Isco és Harapófogó sem igazán olcsó, a walesi meg aztán pláne nem...
Higu es Coentrao arabol meglenne Suarez, tehat az osszesen 45 millio minusz es meg a kozeppalyara kene jojjon 2 ember (nagy ra az esely, hogy csak egy fog erkezni). Nem hiszem, hogy meg lenne 80 milla Bale-re.
mindenki tudja, hogy Bale mellett vagyGalacticos írta: szerintem kizárt hogy isco meg bale egyszerre jöjjön. vagy ez, vagy az. az hogy én melyik mellett vagyok, most nem írom le inkább.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hát Suáreztől nem félek, max attól, hogy a Clásicón tőből leharapja Piqué kezét.Galacticos írta:jaj így félsz?![]()
![]()
szerintem kizárt hogy isco meg bale egyszerre jöjjön. vagy ez, vagy az. az hogy én melyik mellett vagyok, most nem írom le inkább.

Iscótól már inkább.
Bale-től meg pláne, de ez szerintem nem meglepő.

Na, akkor legyen a kisebbik rossz, gyorsan vegyétek meg Iscót, Bale meg maradhat Londonban.

Nem is kell leírnod, mindenki tudja már, hogy Bale-párti vagy.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A szülinapodon ne hergeld magad ennyire, fiatal vagy még.Kondogbia, Illaramendi és Thiago (?) maradt a középpályára, ahol a legnagyobb erősítésre szorulunk ? Nice.

Bale gólöröme a nyelvkinyújtós szívkombó meg 11,7 millió eurót termelt a Sun számítása szerint

Benítez meg vinné Moratát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
jaj így félsz?GT37 írta:Azon gondolkodtam mostanában, hogy ha tényleg megy hozzátok Isco (bár ne menne) és Suárez, akkor lesz pénz arra, hogy melléjük Bale-t is elvigyétek? Mert Isco és Harapófogó sem igazán olcsó, a walesi meg aztán pláne nem...

szerintem kizárt hogy isco meg bale egyszerre jöjjön. vagy ez, vagy az. az hogy én melyik mellett vagyok, most nem írom le inkább.

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Azon gondolkodtam mostanában, hogy ha tényleg megy hozzátok Isco (bár ne menne) és Suárez, akkor lesz pénz arra, hogy melléjük Bale-t is elvigyétek? Mert Isco és Harapófogó sem igazán olcsó, a walesi meg aztán pláne nem...

Attól még, hogy valakinek nincs nagy neve, attól még lehet tökéletes megoldás. Touré, Busquets kik voltak a Barca előtt? Senkink... Vagy Gündogan, Verratti? Vagy Varane?tubatibi írta:Kondogbia, Illaramendi és Thiago (?) maradt a középpályára, ahol a legnagyobb erősítésre szorulunk ? Nice.![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K