VanillaSky írta:Az első félidőben kb futott 600 métert.Egyedul talan Ronaldon lattam a kuzdeni
"Egyedul talan Ronaldon lattam a kuzdeni akarast(sajnos azt is a masodik felidobe)"
Jobb lenne ha kiszedned az egeszet es nem csak egy reszet
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. március 1., vasárnap 23:17
VanillaSky írta:Az első félidőben kb futott 600 métert.Egyedul talan Ronaldon lattam a kuzdeni
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 1., vasárnap 23:16
hát az bebasznacart írta:Vagy a Chelseanél van az a Mourinho, esetleg őt lehetne megpróbálni
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 1., vasárnap 23:14
ne hulyeskedj mar.. 3-4 ziccer.. azok is izzadsagszaguak. semmi konnyedseg.. semmi.. de 3-4 ziccer? egy ilyen tartalekos csapat ellen, vedelem tengelyeben nehány perces jatekosokkal.. ennek legalabb a duplajat kellett volna kidolgozni.. hazai palyan. ez a meccs carlo sara, 78. percben isco - illarra csere? azthittem agyfaszt kapok. azt is nehez lenne megmagyarazni.. ja de megvan. nem volt meg az egyensuly. szarjunk ra h rajta kivul csak marcelo volt kreativ hozzuk le..Realista24 írta:Volt 3-4 ziccerünk...so? Ja igen, meg üres kapu is.Toti írta:gratulálok ancelotti, h egy heted volt bazdmeg felkészíteni a társaságot (ami azért nem egy rakat szar játékosokból áll) egy csütörtök este még idegenbeli el meccset játszó, legfontosabb embereit ma pihentető villarreal ellen.
nagy vagy bazdmeg. nagy...
lehet itt jönni, h be kell lőni üreskapura, meg ilyenek.. de bazdmeg..
egy 11es gólt bírtunk lőni.
a játék meg ötlettelen foshalmaz. angol bajnokikon nincs ennyi beadás..
csak szólok, h szevasz bajnokság ezzel.. de leírták már páran.. én meg úgy 3 hete..
Egy dolog miatt vagyok idegben, a beadások.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 1., vasárnap 23:14
Az első félidőben kb futott 600 métert.Egyedul talan Ronaldon lattam a kuzdeni
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. március 1., vasárnap 23:13
HozzászólásSzerző: cart » 2015. március 1., vasárnap 23:13
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 1., vasárnap 23:12
Bognár Gyuri.És kit hoznál helyette?
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. március 1., vasárnap 23:10
HozzászólásSzerző: cart » 2015. március 1., vasárnap 23:10
És kit hoznál helyette?hamesz írta:Ancelottitól egyre inkább úgy érzem nyáron búcsút lehetne venni. Nagy edző meg minden, de itt érthetetlen döntéseket hoz, amik nem jók a csapatnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 1., vasárnap 23:09
Nem értelek, meccs előtt még nyócnull, most meg küldjük el az edzőt, és árasztod a fost.hamesz írta:Ancelottitól egyre inkább úgy érzem nyáron búcsút lehetne venni. Nagy edző meg minden, de itt érthetetlen döntéseket hoz, amik nem jók a csapatnak. Ősszel ment a szekér mindenki egészséges volt aztán jöttek a sérülések. Padon nincs egy valamire való ember. Rotálni amikor lehetett volna nem rotált. A csapatot már nem tudja motiválni. Hónapok óta egy helyben állunk. És javulás sem látható. Csak ívelgetjük befelé a labdákat és ha véletlenül valamelyik embert talál akkor nyerünk. Modriccal is hiába leszünk klasszikón valószínű, hogy még csak most épült fel játszik majd 1 meccset addig és akkor top formába meg erőnlétbe lesz. Bíztam benne, hogy jobb lesz de semmire se halad csapat. Ha nyerünk valamit az idén ezzel a játékkal az nagyon nagy mák lesz.
HozzászólásSzerző: Gabo » 2015. március 1., vasárnap 23:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 1., vasárnap 23:07
Ja, a bl-t csak mákkal meg lehet nyerni vagy innen a bajnokságot.hamesz írta:Ha nyerünk valamit az idén ezzel a játékkal az nagyon nagy mák lesz.
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. március 1., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 1., vasárnap 23:06
Láttam a múlt héten is.A Barca az most pont annyival jobb, mint amikor ősszel mi voltunk jobbak ellenük.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 1., vasárnap 23:06
nmate írta:Ilyen helyzetkihasználás mellett megérdemeltük.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 1., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 1., vasárnap 23:05
Én úgy vagyok vele, hogy ezzel az ötlettelen semmivel nem lesz jobb a kicsik ellen, mert ők meg felszántják a pályát a Real ellen. A Barca az most pont annyival jobb, mint amikor ősszel mi voltunk jobbak ellenük.nmate írta:Hát ennél csak jobb lehet és a kicsiket ezzel hígfossal is verjük. Barca ellen kibekkeljük, Atleti pedig megszopatja őket és ott a 33.rashidm írta:Már ne is haragudj, ha nem lesz változás (Mordic ki tudja hogy milyen állapotban lesz), ugyanilyen fostalicska forma+pocsék helyszetkihasználás+semmi ötlet, javulás játékban, lögyögés lesz, akkor majd gondolod hogy minden szép és jó lesz.
Melyik nyomott Carvajalra? MoM volt bacca meg.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 1., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 1., vasárnap 23:04
tök ugyanezt gondolomnmate írta:
Hát ennél csak jobb lehet és a kicsiket ezzel hígfossal is verjük. Barca ellen kibekkeljük, Atleti pedig megszopatja őket és ott a 33.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 1., vasárnap 23:04
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem