na ez hamar ment

a Hősökkel közösen összehozott dalt és a Raise Your Hands-t ismertem eddig.
jól esett a délelőtti órákban.
habár mikor vége lett, akkor azt hittem, hogy az internet szállt el

a Never Stop tetszett a legjobban

7,5/10
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. június 20., csütörtök 9:36
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. június 20., csütörtök 8:44
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 19., szerda 20:12
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 19., szerda 19:01
Na nálam meg pont fordítva van,bár más néző pont miatt.Ebben a formációban is Pixa sokkal meghatározóbb, Andro inkább a kellő médiafelhajtást adja hozzá.
Hohóó, ez az én köröm.Max pontszám körülit fogsz kapni tőlem úgy érzem. A Fanka és Kowa - Expedícióra lehet is bevésni a 10/10et.
HozzászólásSzerző: Tarsi88 » 2013. június 19., szerda 18:54
Hohóó, ez az én köröm.Nzedge írta:Na akkor az én ajánlásaim jönnek!![]()
1. Nobody Moves - Living For The Weekend
A Nobody Moves egy rohadt jó kis magyar csapat,amelyet Andro & Pixa alkot. Szerintem ők a legjobbak Magyarországon az elektronikus zene világában,ezt jelzi az is,hogy pl Andro elég sok elismerést is szerzett,mint Dj,nem csak itthon,hanem világszerte is.![]()
Az albumról annyit kell tudni,hogy ez a srácok második albuma.Ingyenesen jött ki, még karácsonykor,de ahhoz képest én már ezerszer végig pörgettem.Abban biztos vagyok,hogy nem fog mindenkinek tetszeni.
![]()
Link: Nobody Moves - Living For The Weekend (The Album)-->soundcloud
2. Fanka és Kowa - Expedícíó
Már ezerszer hangoztattam itt a fórumon,hogy ebben a műfajban nálam Fanka az etalon.Ebbe az albumba minden nap belehallgatok a buszon,villamoson vagy otthon.Jó zenei világ,jó szövegek és elgondolkodtató rímek jellemzik a számokat.Szerintem még annak is simán végig hallgatható akik rühellik a rappet.
![]()
Link: küldöm GT-nek.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 19., szerda 16:09
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 19., szerda 15:37
Szerintem simán szervezhetünk még egy kört, ha páran le is vannak maradva az albumokkal, vagyunk azért jó páran, akik rendszeresen hallgatjuk az ajánlásokat.pheco írta:Egyébként tervben van új kör? Csak mert eléggé szenvedek, hogy melyik 2 albumot ajánljam, mert van vagy 6 a tarsolyombanHa lesz új kör, akkor könnyebben fogok tudni választani.
Oké.Nzedge írta:akkor este jövök a muzsikákkal![]()
Arra kíváncsi leszek.Tarsi88 írta:Eléggé személyiség hasadásos vagyok zenei ízlés terén, ez a stílus az egyik amelyik bejön, de például szerintem te is a hajadat fogod tépni majd az én egyik ajánlásomra.Borítékolom, hogy a legalacsonyabb összpontszámot egy albumra én fogom megkapni.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 19., szerda 15:30
HozzászólásSzerző: Tarsi88 » 2013. június 19., szerda 15:28
Eléggé személyiség hasadásos vagyok zenei ízlés terén, ez a stílus az egyik amelyik bejön, de például szerintem te is a hajadat fogod tépni majd az én egyik ajánlásomra.GT37 írta: Úgy látom, a mi ízlésünk nem áll messze egymástól.Immersion, Daft Punk, a Brains-albumra is mindketten jó pontokat adtunk...
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 19., szerda 15:18
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 19., szerda 15:17
Úgy látom, a mi ízlésünk nem áll messze egymástól.Tarsi88 írta:Daft Punk - Discovery
Az az elképesztő emlék mennyiség ami előjött az album hallgatása közben... Egyszerűen nem tudok reálisan pontozni erre az albumra, mert pár szám a mai napig a kedvencek között van.
9/10
HozzászólásSzerző: Tarsi88 » 2013. június 19., szerda 15:10
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 18., kedd 23:04
HozzászólásSzerző: fiore » 2013. június 17., hétfő 19:32
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 16., vasárnap 11:44
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 15., szombat 16:31
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 14., péntek 9:57
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 13., csütörtök 13:42
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 13., csütörtök 13:06
Munki még csak három napja ajánlott, úgyhogy annyira ne siessünk.messideco írta:Nzedge mester ma érkezik az albummal?
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 13., csütörtök 11:52
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem