City tejel.Malagának meg lehet kell a pénz, de ha nem jutunk egyezségre, mert ők 30 millákat akarnak, akkor alku tárgya lehet egy ilyen üzlet.

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 17., hétfő 19:32
City tejel.Malagának meg lehet kell a pénz, de ha nem jutunk egyezségre, mert ők 30 millákat akarnak, akkor alku tárgya lehet egy ilyen üzlet.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 17., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 17., hétfő 19:27
Kizárt, a Malagának kell a lové. Idén kell, de sürgősen. Kaká meg IscolhatMegmondom mi ez az Isco ügy, nem kölcsönről van szó itt, hanem simán csak elővásárlási jogunk lesz jövőre. Gondolom megegyeztek Perezék, hogy ha töretlen a fickó fejlődése, megvesszük x birodalmi valutáért. Ez mindenkinek haszon, Isco hajt, hogy figyeljünk rá, a Malagának megmarad a kulcsjátékosa és nekünk is kisebb a rizikó, mint egy kölcsönnel.
Legalábbis szerintem ez jó lenne.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. június 17., hétfő 19:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 17., hétfő 19:22
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. június 17., hétfő 18:47
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 17., hétfő 18:46
Egyáltalán nem rossz nevek, de nincs is ebben semmi meglepő, még ha csak kacsák is, mégis a Real Madridról beszélünk!
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 17., hétfő 18:39
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 17., hétfő 18:39
Tudjuk hogy Balet....szerintem kizárt hogy isco meg bale egyszerre jöjjön. vagy ez, vagy az. az hogy én melyik mellett vagyok, most nem írom le inkább. :D
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 17., hétfő 18:36
Isco (35), Suarez(45), Carvajal+Casemiro(10) - ez mar 90 millioGT37 írta:Azon gondolkodtam mostanában, hogy ha tényleg megy hozzátok Isco (bár ne menne) és Suárez, akkor lesz pénz arra, hogy melléjük Bale-t is elvigyétek? Mert Isco és Harapófogó sem igazán olcsó, a walesi meg aztán pláne nem...
mindenki tudja, hogy Bale mellett vagyGalacticos írta: szerintem kizárt hogy isco meg bale egyszerre jöjjön. vagy ez, vagy az. az hogy én melyik mellett vagyok, most nem írom le inkább.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 17., hétfő 18:35
Hát Suáreztől nem félek, max attól, hogy a Clásicón tőből leharapja Piqué kezét.Galacticos írta:jaj így félsz?![]()
![]()
szerintem kizárt hogy isco meg bale egyszerre jöjjön. vagy ez, vagy az. az hogy én melyik mellett vagyok, most nem írom le inkább.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 17., hétfő 18:32
A szülinapodon ne hergeld magad ennyire, fiatal vagy még.Kondogbia, Illaramendi és Thiago (?) maradt a középpályára, ahol a legnagyobb erősítésre szorulunk ? Nice.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 17., hétfő 18:29
jaj így félsz?GT37 írta:Azon gondolkodtam mostanában, hogy ha tényleg megy hozzátok Isco (bár ne menne) és Suárez, akkor lesz pénz arra, hogy melléjük Bale-t is elvigyétek? Mert Isco és Harapófogó sem igazán olcsó, a walesi meg aztán pláne nem...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 17., hétfő 18:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 17., hétfő 18:20
Attól még, hogy valakinek nincs nagy neve, attól még lehet tökéletes megoldás. Touré, Busquets kik voltak a Barca előtt? Senkink... Vagy Gündogan, Verratti? Vagy Varane?tubatibi írta:Kondogbia, Illaramendi és Thiago (?) maradt a középpályára, ahol a legnagyobb erősítésre szorulunk ? Nice.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 17., hétfő 18:06
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 17., hétfő 18:02
attól hogy te nem ismered el attól még jó játékos.Erti írta:Mert az aztán tényleg erős trió lenne.
nézz psg meccseket.Erti írta: de ezt a Lucas mániát nem bírom megérteni.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 17., hétfő 18:01
Kondogbia + Thiago kombó, aztán hadd szóljon neki!fasza, akkor Vidal, Pogba és Verratti után Gündogan is biztos kilőve, maradt egy db Kondogbia az A tervből.
akkor nincs mese, bekell próbálkozni Illaramendinél, Gündogannal meg tényleg egy előszerződést kötni, hogy jövőre jöhessen.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 17., hétfő 17:54
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 17., hétfő 17:52
Mert az aztán tényleg erős trió lenne. Isco még rendben van, de ezt a Lucas mániát nem bírom megérteni. Semmibe nem lenne itt nézve a gyerek, ha nem brazil lenne és nem sztárolnákGalacticos írta:majd jövőre jön. és összeáll a lucas-isco-cr trió.![]()
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem