Konföderációs kupa 2013

Archívum
morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 17., hétfő 20:08

Igen, én is ezt írtam :mrgreen: Illetve szerintem nem kell különválasztani, mindenki annak szurkol akinek szeretne, csak én leírtam, hogy miért teszek így... mert ezeket az elveket vallom, amiket leírtál.
Simán vágom,csak a te mondandódat akartam megtámogatni anno,+már rég b :cens: a a csőröm nekem is,hogy ha kimondom azt,hogy a spanyoloknak szurkolok,egyből kapom a nyakamba a Sz@rt,hogy unalmas,tilitoli,barca foci...pedig ennek aztán az égvilágon semmi köze ahhoz hogy a spanyoloknak szurkolok....nekik szurkolok mer sok spanyol barátom van,sok jó emlék köt oda,mer bejártunk Manolo pubjaba valenciaba...stb...de nem offolok többet :D
Géci...
Azt nem értem,hogy kritizálod Hulkot(jogosan)hogy Lucas helyett játszik,de vele szemben meg Balet preferálod a Real Madridba... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. június 17., hétfő 20:10-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 17., hétfő 20:04

nmate írta:Látom Géci átjött a lényeg, olvasgass szépen vissza. Újra és újra.
1db komidat olvastam amibe annyit irtál, hogy nem érted egyesek, hogy tudnak igy nyilatkozni a brazil válogatottról... Ezen kicsit elpukkant az agyam ez az igazság... :roll:
nmate írta:Bale nem ettől zseniális játékos, hogy elég 1x villannia egy meccsen?
DEDE persze Inter ellen is mester hármas EL-ben éppen csak 1 villanás volt... Tudom amúgy ez lerágott csont ezt igy az elelyén jegeljük le szerintem :roll:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 17., hétfő 20:01

Látom Géci átjött a lényeg, olvasgass szépen vissza. Újra és újra.
Géci írta:a gólon kivül 1 darab villanása sem volt
Bale nem ettől zseniális játékos, hogy elég 1x villannia egy meccsen? :hmmm:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 17., hétfő 19:57

Amúgy komolyan nem tudom, hogy olyan valaki aki a Ronaldo,Ronaldinho,Robarto Carlos,Cafu,Dida, Rivaldo,Edmilson féle brazil csapatot látta játszani az mit szól ehhez amit ezek játéknak neveznek... Hogy az isten valagában lehet betenni 1 HULKOT jobb szélre 1 Lucas helyet például. A másik ez a nem jut eszembe a neve aki lekészitette a gólt Neymárnak Japán ellen... hát sitenem olyan játékosok vannak a vállogatotban, hogy az komolyan nem Brazil szint. Annál a csávónál még Kaká is 10000000000000x jobb. Neymart meg úgy elrakta a Japán védelem, hogy a gólon kivül 1 darab villanása sem volt + hasonló értelmes beadásai vannak mint Dani Alvesnek. A második félidőn konkrétan bealudtam 1 BRAZIL VÁLOGATOTT meccsen. És ami felcseszett, hogy ha volt 2 értelmes passzuk már ujjongott a tömeg. Hát komolyan nem tudom milyen világban élünk...

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 17., hétfő 19:55

Jó, hát te tudod, végül is, ha nem szimpatikus, ne is szoríts nekik, azzal magadat vernéd át :mrgreen: 2008-ban pl én is spanyoloknak drukkoltam.
morientes írta: Ezzel az erővel ne szurkoljon senki a spanyoloknak mer ott van Buszkecc,az argentinoknak mer ott van Messi,stb....külön kell választani a klubfocit meg a válogatottakat...nem erről szól a dolog hogy hol milyen seggfejek vannak,mert ez alapján senki se szurkolna senkinek...
Igen, én is ezt írtam :mrgreen: Illetve szerintem nem kell különválasztani, mindenki annak szurkol akinek szeretne, csak én leírtam, hogy miért teszek így... mert ezeket az elveket vallom, amiket leírtál.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 17., hétfő 19:53

És igen, nekem is 13 éve Hollandia!
2008 óta focit nem láttak a hollandok, ez tényleg kitartás. :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 17., hétfő 19:52

nmate írta:
realistahuni írta:Amúgy igaz. Nem is tudom ezek után egy egészséges madridista, hogy tud a brazilokért szorítani. És akkor ott van az a patkány Alves is.
Busquets, Pique... mindenhol ott vannak :lol:
Én 2002-ben megszerettem a brazil válogatottat, azóta nekik szurkolok, EB-n van úgy, hogy keresek valami aktuális kedvencet. De most azért, mert Neymar (akit én bírok) játszik a brazil válogatottban ne szurkoljak nekik, csak mert 10 éven át így tettem?
Főnök, ilyet én nem.
Ezzel az erővel ne szurkoljon senki a spanyoloknak mer ott van Buszkecc,az argentinoknak mer ott van Messi,stb....külön kell választani a klubfocit meg a válogatottakat...nem erről szól a dolog hogy hol milyen seggfejek vannak,mert ez alapján senki se szurkolna senkinek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 17., hétfő 19:51

Busquets, Pique... mindenhol ott vannak
Én a mostani spanyolokért nem vagyok oda. Tetszett az Aragones féle 2008-as, meg azért a vb címnek is örültem Casillasék miatt, de mostmár inkább nem.

Igazából amikor indult a brazil csapat Menezessel és a Robinho-Ganso-Neymar-Pato támadósorral, akkor még kedveltem őket, és ezt a négyest is. Én ott egyből azt hittem amikor leverték USA-t, hogy ők lesznek majd a vb csapat alappilérei, ugye a védelem már adott volt, már csak kp kellett volna. De most az ilyen Hulknak, Frednek meg Oscarnak szorítson a halál. :lol:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 17., hétfő 19:46

Még létezik hűség :D

Mondjuk válogatottak esetében ez általában megbocsátható, a magyar válogatottnak illik szurkolni szerintem, mellette az ember általában keres magának nagyobb potenciállal rendelkező csapatot.

És igen, nekem is 13 éve Hollandia! Persze vannak néha időszakos második számú válogatottak, mint most az olaszok, vagy régebb portugálok, franciák.
"And my heart will leave you never."

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 17., hétfő 19:39

realistahuni írta:Amúgy igaz. Nem is tudom ezek után egy egészséges madridista, hogy tud a brazilokért szorítani. És akkor ott van az a patkány Alves is.
Busquets, Pique... mindenhol ott vannak :lol:
Én 2002-ben megszerettem a brazil válogatottat, azóta nekik szurkolok, EB-n van úgy, hogy keresek valami aktuális kedvencet. De most azért, mert Neymar (akit én bírok) játszik a brazil válogatottban ne szurkoljak nekik, csak mert 10 éven át így tettem?
Főnök, ilyet én nem.

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 17., hétfő 19:35

És ugye a Neymar-faktor is közrejátszik, nem kissé.
Amúgy igaz. Nem is tudom ezek után egy egészséges madridista, hogy tud a brazilokért szorítani. És akkor ott van az a patkány Alves is.

Egyedül Marcelo miatt tudok velük szimpatizálni és ilyen német, holland, argentin, olasz csapatok ellen esetleg nekik szurkolni egy kicsit, mindenik más meccsen inkább az ellenfélnek.

Pedig nagyon bírtam őket, de ez a generáció most nálam ment a kukába, amint Neymar katalán saját nevelés lett...

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 17., hétfő 19:34

hát a brazil-spanyol nálam még mindig V.

egyrészt induljunk ki a real-barca témából.
hány meccs kellett, mire a real megtanult focizni a tili-toli ellen ? 6 ? 8 ?
a braziloknak kb ez lenne az első ilyen meccs, azért ők sincsenek hozzászokva, hogy nyomozzák a lasztit.

na már most ez a brazil válogatott gyengébb, mint a real madrid, scolari személyében nincs annyira felkészült edzője ez ellen a taktika ellen, és messi ide, messi oda, ez a jelenlegi spanyol válogatott stabilabb (a védekezés egészen biztosan jobb) mint a barca.

másrészről pedig nekem ez a brazil válogatott még mindig esetleges kissé, míg a spanyolok (bármennyire is utáljátok) egy nagyjából tökéletesre fejlesztett szisztémát űznek jó ideje.
ahhoz meg, hogy megfogja valaki a spanyolokat, egy jól működő gépezetre van szükség, szerintem ez (még) a braziloknál nincs meg.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 17., hétfő 19:25

És ugye a Neymar-faktor is közrejátszik, nem kissé.
"And my heart will leave you never."

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 17., hétfő 19:23

Védem őket, ez alap. De nem azt jelenti, hogy szerintem a világ legjobbjai, de kajak felháborító, hogy a brazil csapatot hogyan képesek emberek lenézni.

És ez a lenézős szemlélet itt Madrid szurkolók között nagyon gyakori...

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. június 17., hétfő 19:20

nmate írta:Okosat mondtál leülhetsz.

Látszik, hogy nagy az utálat brazilok felé, aztán ez meg, hogy Neymarnak elmegy a kedve, mindenre vall, csak arra nem, hogy láttad őt játszani akár egy percig is.
te meg a másik véglet vagy. az sem sokkal jobb...
ahogy vki vmi olyat ír szeretett csapatodról te vagy az első aki ugrasz...
én nem élvezem ezt oda-vissza olvasni, de ha neked ezzel megy el legjobban az időd.hát oké.
joabulicsak

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 17., hétfő 19:10

besteve7 írta:
Reaper's Scythe írta: a Neymar-Arbeloa párosról meg ne is beszéljünk..
Kétszer kiteszi szépen az alapvonalon túlra, és Neymarnak el is megy a kedve, nem hogy a meccstől, de még a Spanyolországi utazástól is.
Reaper's Scythe írta:. Ezek mellett meg akkorát rúg, mint két ló plusz nagyon gyors, Alba-nak simán lehetnek gondjai vele, a Neymar-Arbeloa párosról meg ne is beszéljünk..

Futkoshatnak össze-vissza, csak labda nélkül értelmetlen lesz. Mert, hogy 35 %-t nem fogja elérni a labdabirtoklási mutatójuk arra most mernék fogadni. És a Japánok ellen sem nagyon tudtak helyzeteket kialakítani.
Bár a spanyolok még messze vannak, arra sem mernék fogadni, hogy az olaszok és/vagy mexikó meglesz nekik.

Nekem nincs ilyen jóstehetségem, hogy ezt előre megmondjam. Csak annyit tudok, hogy sokan lenézik a brazilokat meg úgy általában a válogatott játékosait. Szerintem a hazai pálya sokat számít, bizonyítani akarnak. Nem mondom, hogy a brazilok megverik a spanyolokat, abban viszont biztos vagyok, hogy nem lesz egyszerű meccs egyik csapatnak sem, már ha egyáltalán fognak egymással játszani ezen a tornán

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. június 17., hétfő 19:10

Reaper's Scythe írta:
Egy izomagyú Hulkra meg egy felsztárolt Neymarra gondolsz?

Azért túlzásokba nem kell esni, mindkét játékos komoly minőséget képvisel jelenleg, még ha nem is akkorát, mint amennyire fel vannak sztárolva (főleg Neymar). Hulk-ról nem értem miért hiszi mindenki azt, hogy buta meg csak a gyorsaságából és erejéből él meg. Rendkívül technikás és van némi esze is a focihoz, ha nem is egy Pirlo, viszont nem egy kőagy a csávó. Ezek mellett meg akkorát rúg, mint két ló plusz nagyon gyors, Alba-nak simán lehetnek gondjai vele, a Neymar-Arbeloa párosról meg ne is beszéljünk..
azért mert csak az a jó aki nekünk kell aztán ha majd leigazoltuk lehet őket is oltani

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 17., hétfő 19:09

besteve7 írta:Kétszer kiteszi szépen az alapvonalon túlra, és Neymarnak el is megy a kedve, nem hogy a meccstől, de még a Spanyolországi utazástól is.
Okosat mondtál leülhetsz.

Látszik, hogy nagy az utálat brazilok felé, aztán ez meg, hogy Neymarnak elmegy a kedve, mindenre vall, csak arra nem, hogy láttad őt játszani akár egy percig is. :salute:

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. június 17., hétfő 19:04

Reaper's Scythe írta: a Neymar-Arbeloa párosról meg ne is beszéljünk..
Kétszer kiteszi szépen az alapvonalon túlra, és Neymarnak el is megy a kedve, nem hogy a meccstől, de még a Spanyolországi utazástól is.
Reaper's Scythe írta:. Ezek mellett meg akkorát rúg, mint két ló plusz nagyon gyors, Alba-nak simán lehetnek gondjai vele, a Neymar-Arbeloa párosról meg ne is beszéljünk..

Futkoshatnak össze-vissza, csak labda nélkül értelmetlen lesz. Mert, hogy 35 %-t nem fogja elérni a labdabirtoklási mutatójuk arra most mernék fogadni. És a Japánok ellen sem nagyon tudtak helyzeteket kialakítani.
Bár a spanyolok még messze vannak, arra sem mernék fogadni, hogy az olaszok és/vagy mexikó meglesz nekik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 17., hétfő 18:57

Kerlon írta:2 erős szél? Egy izomagyú Hulkra meg egy felsztárolt Neymarra gondolsz? Szerintem egyiktől se kell túlzottan tartani, ha nem lesz náluk a labda, mert a középpályájuk egy rakat kaka...
Persze, totál Tahiti szint mindkettő. Legalábbis itt jó páran úgy beszélnek a brazilokról.

Vissza: