Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 5., csütörtök 14:46

realistahuni meg hozhat egy kis magyart
Challenge accepted. :mrgreen:
Nem is gondolkodtam túl sokáig.
Killakikitt-Ne szarakodj B-) :workout:

na jó.
inkább hozok egy kis (általam annak vélt) különlegeset.
Az alapvető zenei ízlésemtől nem fogok eltérni, lesz benne fasza girájáték, dinamikus zene, rap, latinos életérzés, humor, finom vegyes cucc.
Szóval az ajánlás nem más mint
Molotov - ¿Dónde jugarán las niñas?
1995-ben alakult a zenekar egyenesen Mexico Cityből, műfajilag elég tág, az alternative rock, hip hop, rap rock, nu metal, rap metal, comedy rock jegyeit is hordozza.A dalszöveg angol és spanyol nyelven váltakozik .Egy tábor során ismertem meg, és megszerettem mert szinte bármikor tudom hallgatni legyen az netezés, iszogatás, vagy buli. :D
Remélem tetszeni fog, jó szórakozást! :-*

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. március 4., szerda 23:09

De gaz,megint utolso vagyok :( En azthittem holnap a hatarido. Meghalgattam mar a lemezt,holnap delutan/koraeste beirom az ertekelest. Bocs. (Innentol inkabb hetvegente letudom..)

realistahuni meg hozhat egy kis magyart :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 4., szerda 23:00

Skillet - Awake
Meg hetvegen leporgettem parszor az albumot, de elfelejtettem rola irni. :x
Par eve volt egy lakotarsam, aki tanulas kozben tobbszor is berakta ezt az albumot, jo volt visszaemlekezni a regi szep idokre. A Hero, a Monster es az Awake and Alive nagy kedvenc, de a tobbi szamot is szeretem. Vannak lassabb es gyorsab szamok is, jo kis album, orulok hogy ezt hoztad. :agree:

8.5/10

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. március 4., szerda 22:45

Skillet - Awake

A Comatose című korongot tőlük már egy ideje ismerem és nagyon szeretem (köszönhetően fiore kollégának), de ezt az albumot most hallgattam meg először teljes egészében. Nálam nem ér a Comatose közelébe ez a lemez, de így is élveztem azért, tetszett a változatosság és a számok töretlen lendülete. Viszont lehet, hogy nem jókor hallgattam meg a korongot, de a vége felé már kicsit sok volt nekem a dolog, őszintén szólva kicsit vártam, hogy vége legyen. :D Azonban az összkép így is pozitív. Köszönöm az ajánlást, és bocsánat a kései értékelésért.

7/10

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 4., szerda 20:48

Ma éjfél a határidő, h3x0r, Marci77 és GT(milyen főnök az ilyen? :shifty: ) vannak még elmaradva.
realistahuni írta:Nem én kell hozzam a cuccot ezen a héten, vagy pihenő van? :mrgreen:
Holnap jöhetsz is az ajánlással.

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. március 4., szerda 20:45

Skillet - Awake

Imádom az énekesnő és az énekes hangját is (utóbbit főleg amikor bereked a magasabb hangoknál), mikor vegyítik hegedűvel a dalokat, a gitár riffeket, régi nagy kedvencem az album. Sok emlék is köt hozzá, viszont a hirtelen felindulásból adott 10/10-et muszáj 9,5-re módosítanom. Belegondoltam és sajnos van pár olyan szám az albumon amiért nem rajongok teljes mértékben, ill. ha a többi 10-es albumomhoz hasonlítom őket, akkor picit lecsúsznak sajnos.

9,5/10
.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 4., szerda 20:32

nem tudom mikor van a határidő, csak mobilról tudok pötyögni, 6,5/10-re értékelem. Gépről írok majd hosszabban.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 4., szerda 16:51

Nem én kell hozzam a cuccot ezen a héten, vagy pihenő van? :mrgreen:

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric

HozzászólásSzerző: peadani » 2015. március 1., vasárnap 19:24

Skillet - Awake

A Hero-t ismertem már és nagy kedvenc, de odáig még nem jutottam, hogy egész albumot hallgassak meg tőlük.Ha abból a számból indulok ki akkor jó albumnak kellett volna lennie de szerintem nem tartották meg a színvonalat.A Don't wake me valami borzalmasan rossz volt viszont az Awake and alive szám meg nagyon jó.Összességében sem éreztem azt, hogy ez olyan hűde kiemelkedő album lenne főleg a lassabb számoknál gondolom így.Jobbra számítottam így nálam ez most sajnos 5,5 pont.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 1., vasárnap 18:35

Skillet - Awake
Régen nagyon sokat hallgattam őket, pontosabban csak 3-4 számot. 1 kivételével az összes ezen az albumon van, Hero, Monster, Awake And Alive. Ezek nagyon jó trackek, fel is nyomják a pontszámom, de már nem jön be annyira mint annó. Jó kis album, 7,5/10 . A Whispers in the darkot szeretem még tőlük.
(én mikor ajánlok? :ike: )
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 1., vasárnap 18:09

Skillet - Awake

Délután kezdtem el, akkor lement félóra, az utolsó három számot most hallgattam meg. Jobban bejött délután, akkor pár fokkal jobban elkapott a hangulata az albumnak. Most már kicsit szenvedős volt vége. Az eddigi pontjaim alapján mindenképpen a Papa Roach és a Rizzle Kicks mögött van, viszont a többi ajánlásnál jobban tetszett. Ha a Deep Purple 6 volt, akkor ez egy fél fokkal magasabbat kap.

6,5/10

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 1., vasárnap 13:54

Skillet - Awake

A Monster nagyon jó szám, még a régi wrestlinges időszakból megmaradt, mikor ott ültem a tv előtt. :lol:
Amúgy nem rossz az album, bár a szerelmesebb, érzelgősebb számokba azért beletekertem, azok annyira nem tetszettek. Valamennyire le tudott kötni az album, de ez a stílus sem kifejezetten az én világom.

Legyen egy 6.5/10

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. március 1., vasárnap 13:21

Skillet - Awake

Szinte egy az egyben a Papa Roach-nál írtakat tudom ismételni, nagy energia, kemény, de dallamos hangzás, jó énekhang.
Nagyon erősen indul az album, az első három szám engem azonnal megvett, és később sem éreztem, hogy visszaesett volna a színvonal.
Jó ajánlás, örülök hogy megismertem őket, 8,5. :)
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. március 1., vasárnap 11:29

Skillet - Awake

A lemezről a Hero és a Monster számuk nagy kedvenc. Az együttest egyébként is szívesen hallgatom, éppen amiatt amit írtál, hogy nem "egy kaptafára készül" a zenéjük, hanem van benne változatosság is bőven. Ez az albumon is meglátszott. Jó volt végig, a női vokál meg külön extra az egészhez. A Papa Roach albumra 8-ast adtam, ez egy fokkal "gyengébb" volt, de jó ajánlás: 7,5/10

Eres
Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
Kedvenc csapatod: fehérszív

HozzászólásSzerző: Eres » 2015. február 28., szombat 21:04

azthiszem már meg is van a kovetkezo korre az ajánlásom :mrgreen:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 28., szombat 19:39

Skillet - Awake

Egyik unalmas órámban meghallgattam.
Arra késztettek, hogy magas pontszámokat adjak ebben a körben :D Ismét megteszem lelkiismeretfurdalás nélkül, jó lemez volt ezúttal is az ajánló választása.
Abba a keménységbe tartozik a zenekar, ami még nem minősül durvának nálam, jó volt nagyon :)

8/10
"And my heart will leave you never."

Eres
Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
Kedvenc csapatod: fehérszív

HozzászólásSzerző: Eres » 2015. február 28., szombat 19:02

Skillet - Awake

Nagy kedvencek, az ajánló listámon is rajta volt, és majdnem oket választottam, de végul másik ismeretlen irányba mentem el. Az album nagyon jo , imádom a számokat, és nekem még a a csaj hangja is nagyon bejon, sot inkább dob rajta , nem véletlen hogy pont Awake And Alive a kedvenc számom az albumról :D

mivel tízpertíz nálam csak a GNS :mrgreen: , ezért ez most 10/9

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 28., szombat 14:21

Skillet - Awake
Az a büdi helyzet állt elő, hogy ebben a körben másodszor kell nagyon magas pontszámot adnom. Ezzel borítékolva van, hogy ezt a kört tuti nem nyerem meg, de nem is ezért jelentkeztem :mrgreen: A Skilletet amúgy is szeretem, ráadásul a kedvenc albumom tőlük az Awake. A Monster, a Hero, a Awake and ALive, a Believe, a Lucy... mindegyiket imádom. Nagyon szeretem a zenéjüket, az énekeshangját, egyszerűen az egész együttest (bár a női részek annyira nem tetszenek, szerintem sokkal jobb énekes a pasi). Mindent összevéve ebbe az albumba a csaj se rondít bele, úgyhogy ez egy nagyon magas pontszám lesz...de! Ajánlásnak az én szemembe nem volt olyan jó, mert elég ismert album, ráadásul az egyik kedvencem is, így erre nem adhatok tízet, mint a Papa Roachra.
9/10

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. február 27., péntek 12:43

Skillet - Awake

Nagyon szeretem őket, ráadásul a legjobb albumok! :agree: Hasonló okból nem ajánlottam őket mint a Papa Roacht, nem akartam túl ismert bandát ajánlani!John Cooper hangja nagyon bejön, a női vokál is nagyon el van találva a legtöbb számnál!Hero,Monster,Awake and Alive,Never Surrender a kedvencek!Utólag meghallgatva kicsit több lassúbb szám van rajta mint ahogy emlékeztem!Nagyon jó kis album volt, mást ne is tudok mondani!
9

A 2013-as Nickelback(kedvenc bandám) koncertnél amikor megtudtam, hogy a Skillet lesz a előzenekar, majdnem behugyoztam! :mrgreen: Sikerült is jegyet szerezni, sőt az egyik "szervezővel" még le is tudtam beszélni, hogy koncert után bevisz a két bandához!Ez így túl szépnek tűnt, hogy igaz legyen!Az is volt.. :lol: Bravúros szervezés miatt ez nem jött össze :lol: Bár Jen Ledgerrel még így is összefutottunk, ő nagyon jófej volt!Így is elképesztően fasza volt az a koncert, életem egyik legjobb koncertje volt! :salute:

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. február 26., csütörtök 22:41

instant tizpertiz. :agree:

Nagyon régóta vártam, hogy láthassam őket élőben a VOLT-on, de sajnos elég balfasz voltam. Bementünk a városba késő délután italozni, elment az idő és elfelejtettük, hogy aznap van a koncert. :lol: :lol: :lol: GG
Örökké bánni fogom. :(
.

Vissza: