120 milliót én úgy költeném el, hogy vennék egy Javi Martinez féle védekező középpályást. Mivel szerintem alapból gyengébb évünk lesz én simán bemerném vállalni Illaramendit a középpályára és Inigo Martinezért is már most fizetnék, de ott hagynám még a Sociedadnak őt, mert jelen helyzetben a kh posztunk a legerősebb. Jobb oldalra jöhetne Isco vagy a feltételeid mellett én Reust hoznám még, de igazság szerint mindegyiknek örülnék.
---------------------Iker
-----------Varane---------Ramos
Carvajal-----------------------------Marcelo
-------------------Illaramendi
----------------------------Modric
--Isco/Özil--------Özil/Isco----------CR
--------------------Benzema
Na én az idei csapatban is kevésnek éreztem Alonsot, szóval nálam már nem lenne fix helye. A kérdés az, hogy Illaramendi mennyire erős védekezésben, mert a labdajáratás mehetne, mivel Iscotól és Öziltől is elvárt lenne, hogy visszalépjenek. De Illara helyén eltudnám még képzelni Lars Bendert vagy a portós Fernandót is. Meg eltudnék egy olyat is képzelni, hogy Modric, Illaramendi és Gündogan vannak 3an a kp-n.
Távozhatna Albiol, Coentrao, Di Maria, Higuaín és Callejón is. Nacho megkapná Albiol helyét, Jesét felhoznám, Moratat megtartanám, Khedirát egy jó ajánlat esetén elengedném és, akkor a felsorolt 4 középpályásból 2 jöhetne is. Meg Alberto Moreno szerintem egész jól keni az u21eseknél, szóval jöhetne Fabio helyére. Aztán valami ilyesmi keret lenne a végső:
Casillas, López, ifikapus
Carvajal, Arbeloa
Ramos, Varane, Pepe, Nacho
Marcelo, Moreno
Modric, Illaramendi, Alonso, Bender(Khedira), Casemiro
CR, Özil, Isco, Jesé
Benzema, Morata
Esetleg egy csatárral megfejelném a dolgot, de én bízok Benzemában, de Morata és Jesé is ígéretesek. A középpályára Bender szerintem azért kell, mert ő védekezésben erős és így több a lehetőség vele a csapatban. Még egy fiatal tehetséget a támadóközéppályára és kész. Amúgy mindegy, hogy 4231v433, mert inkább a játék felfogás a lényeg. A labdabirtoklós dominálós, pörgős focit a népnek.

Ui: nálam Mata bónusz lenne, ha hozható lenne.