- Vinnie Jones
- litvan film
- krimi + vigjatek
- kurva jo
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 1., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 1., vasárnap 17:52
köszi, ezt megnézemdanianevem írta:A zuhanáscsabi* írta:a faun labirintusához hasonló filmeket tudnátok mondani?

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. március 1., vasárnap 17:32
A zuhanáscsabi* írta:a faun labirintusához hasonló filmeket tudnátok mondani?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 1., vasárnap 17:29

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 28., szombat 22:53
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. február 28., szombat 21:22

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 28., szombat 11:48
Tegnap este néztem meg én is. Nekem nagyon bejönnek az ilyen filmek.nmate írta:John Wick pipa, jó cucc, könnyed és elegáns szórakozás. 7/10
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. február 27., péntek 22:20

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 27., péntek 22:08
Három filmjét csípem istenigazából Blade Runner, Gladiátor, Black Hawk Down. Előbbi kettő jó nyócfél, utóbbi csak hétfél.ziro4vr írta:Viccet félretéve, jó film, de Scott legjobb filmje a 8. utas.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 27., péntek 22:02
Mondjuk ennek lehet ahhoz volt inkább köze, hogy az ősök arra vették rá véletlenül az egyik családi vakáció privát pillanatait.soadroli írta: Emlékszem annó VHS-en néztem először, hát, maradandó élmény lett
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. február 27., péntek 21:56
Igaz, amúgy nemhiszem hogy agyon vágják, de a reklámok tényleg rohadt idegesítőek. Emlékszem annó VHS-en néztem először, hát, maradandó élmény lettnmate írta:Hát szerintem meg ne nézzétek. Most komolyan. Viasaton szétvagdosva és 10 percenként reklámmal? Biztos nem befolyásolja az élményt annak aki először látja.

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 27., péntek 21:53
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. február 27., péntek 21:53
ziro4vr írta: Nem értem az összefüggést.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 27., péntek 21:51
Nem értem az összefüggést.soadroli írta:Viasat 3-on Gladiátor. Nézzétek hát minden idők legjobb filmjét
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. február 27., péntek 21:14

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 27., péntek 20:13
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 27., péntek 19:21
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 27., péntek 17:33
+1. Annak ellenére, hogy én nem voltam elájulva Keaton alakításától, a Birdman tetszett, lekötött. Külön dicséret, hogy könnyed stílusban ad elő kemény drámát, és mindvégig megmarad a szórakoztató faktora. Keaton szempontjából a depisebb, a drámát nem csak a felszín alatt átnyújtó, hanem felületesen is a "szádba rágva" adó film jobb lett volna (tuti Oscar, és talán én sem találtam volna kicsit giccsesnek az alakítását), de a film nézhetőségének a szempontjából ez a stílus jobb volt. Ez lenne a vonal, amin el kellene indulni, hogy jobb, minőségibb filmek készüljenek.ziro4vr írta:Addig jó, amíg jönnek. Tőlem csinálhatnak 50 képregényfilmet, rebootot, folytatást meg egyebet, csak hagyjanak teret a szerzői filmeseknek, eredeti ötleteknek is.Faust írta:Ne haragudj, nem vettem észre.
Nekem kifejezetten tetszik a vonal, hogy végre az amerikai fősodorban is jönnek az egyéniebb hangvételű, igényes filmek, még ha megosztóak is (még sem a Whiplash-t sem a Birdmant nem láttam). Valahogy így érzem egészségesnek.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. február 27., péntek 17:18

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 26., csütörtök 12:38
Addig jó, amíg jönnek. Tőlem csinálhatnak 50 képregényfilmet, rebootot, folytatást meg egyebet, csak hagyjanak teret a szerzői filmeseknek, eredeti ötleteknek is.Faust írta:Ne haragudj, nem vettem észre.
Nekem kifejezetten tetszik a vonal, hogy végre az amerikai fősodorban is jönnek az egyéniebb hangvételű, igényes filmek, még ha megosztóak is (még sem a Whiplash-t sem a Birdmant nem láttam). Valahogy így érzem egészségesnek.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem