HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 1., vasárnap 23:28
Star Trek 2009 és 2013-as..
Hát ez kellemes meglepetés volt. Soha nem szerettem a Star Trek-et, nem is fogom megnézni a régebbi részeket, de Abrams odatette. Nem hiába kapta meg a Star Wars-t, nagyon ért ehhez, tele akcióval, élvezetes volt nagyon. Bármikor újra tudom nézni, nem hittem volna, hogy ekkora kedvencem lesz, számomra tökéletes.
10/10
Birdman
Ajajj, ezzel bajban voltam. Gyanús volt nekem az a sok Oscar, nagyon féltem megnézni, aztán tegnap átjött haver, hogy nézzünk valamit és ennek volt az előzetese olyan hirtelen, ami mindkettőnket megfogott. Hát meg kell mondani nem erre számítottam. Az a rohadt dobolás már 2 perc után is idegesítő volt, de mikor még 20 perc múlva is ment, akkor kikapcsoltam a hangfalon a mélyet. Aztán még 10 perc múlva az egész filmet. Hát nem ezt vártam, nekem nagyon langyi volt, nekem ez nem szórakozás, művészfilmnek lehet tökéletes. Nem is értékelem, mert nagyon nem az én műfajom, számomra értékelhetetlen.
Prince of Persia
Erről a filmről nem is tudtam. Még valamikor valamelyik részével játszottam, de nem nagyon emlékszek rá. Viszont kellemes meglepetés volt a film, a főszereplőt senkinek nem kell bemutatni, pont az adatlapját böngésztem, mikor rátaláltam a filmre. Tetszett, bár abból az idő visszatekerősdiből elnéztem volna többet, az rohadtul tetszett.
7/10