Hihetetlen egy patkány játékos...

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. március 1., vasárnap 17:29
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. március 1., vasárnap 17:07
Kevés hát. Mezőnyben nem is az, hogy használhatatlan, de sokkal többet kéne vállaljon. Nincs benne semmi dinamika, pedig nálunk az első két évében ez is megvolt. Most meg mintha olyan nehézkesen mozogna.morientes írta:Nem védem de csak kiosztott megint egy gólpasszt.Mondjuk ez még mindig igen kevés.
Ügyes a srác amúgy. Tiszta Varane, csak egy fokkal kisebb tehetség.Zouma a vkp...vannak dolgok amik nem változnak..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 1., vasárnap 17:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 1., vasárnap 16:55
Nem védem de csak kiosztott megint egy gólpasszt.Mondjuk ez még mindig igen kevés.sentry írta:Eredmények.com-ról. Felröhögtem mikor olvastam.Gyenge lövés volt! Mesut Ozil (Arsenal) lőtt kapura távolról, de ez a lövés talán akkor is jobb lett volna, ha bekötött szemmel próbálkozik. A labda a lelátóra ment. Legközelebb meg kellene gondolnia, hogy megéri-e ellőni.![]()
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. március 1., vasárnap 16:22
Eredmények.com-ról. Felröhögtem mikor olvastam.Gyenge lövés volt! Mesut Ozil (Arsenal) lőtt kapura távolról, de ez a lövés talán akkor is jobb lett volna, ha bekötött szemmel próbálkozik. A labda a lelátóra ment. Legközelebb meg kellene gondolnia, hogy megéri-e ellőni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 1., vasárnap 16:20
Nálam Kroos szöglete sem az,ha gól van belőle.Sőt,ha felívelnek egy szabadot,és berobban rá 3-4 ember,aztán gólba juttatja a labdát,nálam az sem.M1Ö írta:Azt is tudni kell beadni. Lásd tavaly Xabi és idén Kroos. Jóval több szögletgólunk van. Ezért nálam ez is gólpassz, de el tudom fogadni azt, ha valakinek nem. Csak az bökte a csőröm, hogy azért Özil is egész sok gólpasszt osztott ki nálunk szögletből, akkor mégis úgy vélekedett a fórum nagy része, hogy ezt nem lehet gólpassznak nevezni, de most Kroosnál meg fordult a kocka.morientes írta:Volt aki igen,meg volt aki nem.
Nálam a szöhlet nem gólpassz.Akár mit mond a statisztika.Ezzel nem Kroos ellen beszélek, mert imádom a palit, csak sok embernél elég rendesen közre játszik a szimpátia, unszimpátia és már ott is a kettős mérce.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. március 1., vasárnap 16:15
Azt is tudni kell beadni. Lásd tavaly Xabi és idén Kroos. Jóval több szögletgólunk van. Ezért nálam ez is gólpassz, de el tudom fogadni azt, ha valakinek nem. Csak az bökte a csőröm, hogy azért Özil is egész sok gólpasszt osztott ki nálunk szögletből, akkor mégis úgy vélekedett a fórum nagy része, hogy ezt nem lehet gólpassznak nevezni, de most Kroosnál meg fordult a kocka.morientes írta:Volt aki igen,meg volt aki nem.
Nálam a szöhlet nem gólpassz.Akár mit mond a statisztika.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 1., vasárnap 16:09
Volt aki igen,meg volt aki nem.Nálunk (madridista korszak) mondjuk ezeket sokan nem is számolták gólpassznak, mert, hogy csak egy szögletet ad be.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. március 1., vasárnap 16:06
Most nézem én is az ismétlést, hogy szögletből tette be. Na hát én nem ilyen Öziles gólpasszra gondoltam.morientes írta:Ja,tette be neki,ezzel a kérdés lezárva hogy ki a meccsen a MoM
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 1., vasárnap 16:00
Ja,M1Ö írta:Akkor csak sikeres volt, hogy emlegettem. :Đziro4vr írta:Azt már kiosztotta, úgyhogy ma is jól játszik..![]()
Mondjuk arról le maradtam, hogy Ő adta a gólpasszt Giroud-nak, mert már csak azt láttam, hogy ünnepelteti magát a francia, úgyhogy jöhet még egy tőle.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. március 1., vasárnap 15:56
Akkor csak sikeres volt, hogy emlegettem. :Đziro4vr írta:Azt már kiosztotta, úgyhogy ma is jól játszik..![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 1., vasárnap 15:52
Azt már kiosztotta, úgyhogy ma is jól játszik..M1Ö írta: Addig osztom Özilt -mert ma is olyan mintha pályán sem lenne- , hátha kioszt egy amolyan "Öziles" gólpasszt.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. március 1., vasárnap 15:50
Szidjad már még egy kicsit, hátha lő még 1et, mert ennyi nem lesz elég, szerintem.morientes írta:Na,emlegettük Zsirut,be is pöccent
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 1., vasárnap 15:49
Azért vannak hülyék a piacon azt tudjuk...miro írta: Yayáért nem adnék 15-20 millió eurónál többet..Idős,látszik hogy kezd lefelé menni+nagyon magas a fizetése.
Hülye aki ennél többet ajánlana,1-2 év van még benne,de már nem extra szinten.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. március 1., vasárnap 15:48
Igen, ugyanígy látom én isziro4vr írta:Az is benne van, az tuti. Bűzlik az egész igazából. Ha még Yayát mondjuk el is passzolnák most egész szép pénzért, akkor marad ott egy tucat középszerű játékos, akiket súlyos összegekért vettek. A csapatépítéstől kezdve az edzői munkáig, a koncepció hiányán át minden sántít ott.wxyz írta:Nem hiszem, hogy Touré csak a kora miatt lenne gyengébb. Az egész City egy teljes káosz, Agüerot leszámítva mindenki maga alatt teljesít. Pellegrini kezei közül teljesen kicsúszott a csapat. Nagy bukás lett belőle
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 1., vasárnap 15:46
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 1., vasárnap 15:44
Yayáért nem adnék 15-20 millió eurónál többet..Idős,látszik hogy kezd lefelé menni+nagyon magas a fizetése.ziro4vr írta: Az is benne van, az tuti. Bűzlik az egész igazából. Ha még Yayát mondjuk el is passzolnák most egész szép pénzért, akkor marad ott egy tucat középszerű játékos, akiket súlyos összegekért vettek. A csapatépítéstől kezdve az edzői munkáig, a koncepció hiányán át minden sántít ott.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 1., vasárnap 15:42
Az is benne van, az tuti. Bűzlik az egész igazából. Ha még Yayát mondjuk el is passzolnák most egész szép pénzért, akkor marad ott egy tucat középszerű játékos, akiket súlyos összegekért vettek. A csapatépítéstől kezdve az edzői munkáig, a koncepció hiányán át minden sántít ott.wxyz írta:Nem hiszem, hogy Touré csak a kora miatt lenne gyengébb. Az egész City egy teljes káosz, Agüerot leszámítva mindenki maga alatt teljesít. Pellegrini kezei közül teljesen kicsúszott a csapat. Nagy bukás lett belőle
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 1., vasárnap 15:40
Nem hát,na de a kolleganak köztudottan magas a mércesucre írta:azért az erős, hgy coutinhonak 3.-4. vonalasnak kellene lennie.... még ronaldinhok-hoz képest sem..
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 1., vasárnap 15:40
Aki ügyes megy szépen az akadémiákra,ott meg az alapkoncepció ugyan az,csak a minőség más.Nem hiszem,hogy közvetlenül a szövetség vezetői járnák a nyomortelepeket tehetségek után kutatva.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem