ertettem elsore is.R.M.C.F írta:Megpróbálom másképpen megfogalmazni,amikor én még fiatal voltam,a triblisek voltak a menők,azokért ment az öldöklés vezetőségi edzői szinten.......ma már ez nem hogy kevés a labdarúgásban,hanem inkább már vicces.
De manapsag keves az igazan jo triblis jatekos.....tudom mas a vonal. en csak ugy gondolom, ha van egy olyan jatekos aki jol cselezik es magas a jatek inteligenciaja(de fizikalisan gyenge) azt nyomatni kell mar ha nincs elszalva magatol es ezen nem lehet valtoztatni. Csak tul sok a tehetsegtelen falabu, a meccsek nezhetetlenek....nincsenek karakterek. Itt ez a norveg gyerek nem az tipikus eszaki focista, olyan mint egy kis gyemant a sok borostyan ko kozott....latszik, h fejben sem gyenge(egyelore) nem mint a mi hasonlo adottsagu tehetsegeink.
Mondjuk az sem igaz, h a triblisekert oltek. Volt egy haverom aki akkora tehetseg volt, de senki nem karolta fel, nagyon szegeny korulmenyek kozott elt. Hihetetken mekkora tehetseg volt, jobbal ballal ugy rugta a pipaba a szabikat es olyan jatek inteligenciaja volt, de el kallodott es most 30 evesen megyeis csapatokban varazsol. Egyebkent annak idejen 15 evesen egy kulfoldi tornan(vhol franciaban) a legjobb jatekosnak valasztottak es golkiraly is volt, par kulfoldi klub(vmelyik francia es olasz klubok) le akartra szerzodtetni, meg kerestek az akkori edzojet(tesi tanarat) es nem foglalkozott vele el kuldte oket.
A szuloket sem erdekelte.....
Ja es en is abban a korban voltam fiatal....