Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
HoC 3x1
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Semmi komoly, kis alapozó kezdés, vázolták szépen mi a helyzet Doug és Frank háza táján. Várom a többit.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Semmi komoly, kis alapozó kezdés, vázolták szépen mi a helyzet Doug és Frank háza táján. Várom a többit.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Suits-ot odatették rendesen. Az újak közül nalam az eddigi legjobb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
marvel sorozatokban is ütni fogja a dc-t
flame on :Đ
amúgy daredevil érdekes lesz
plusz remélem a constantinet se hagyják annyiban és már lesz is 2 jó képregényes sori (na jó tudom, tudom walking dead de az más
)
flame on :Đ

amúgy daredevil érdekes lesz
plusz remélem a constantinet se hagyják annyiban és már lesz is 2 jó képregényes sori (na jó tudom, tudom walking dead de az más

- h3x0r
Aprilis 10-en erkezik Netflixre a Daredevil. Legalabb abban lehet bizni.Realista24 írta:Inkabb egy minőséget kene gyártani.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Inkabb egy minőséget kene gyártani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja , felhagy a kanári léttel és énekes pacsirta lesz .nmate írta:Újabb CW sorozat jön Arrow és Flash mellékkarakterekkel![]()
Remélem Laurel kap külön sorozatot.
![]()
![]()
![]()
Szvsz. Palmer lesz az . Viszont Ra's-ra lehetne építeni egy sorozatot . Olyan lehetne mint a Hegylakó sorozat . Több évszázadot ölelne fel , fasza harci jelenetekkel .
Inkább Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Deathstroke. Szerintem az jobban ütne.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
HoC első részéhez van már magyar felirat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
BANSHEEEEEEEEEE
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akkor chayton megvolt, utolsó 2 rész az ezredesé, a kövi évad proctoré.
az a headshot
igen epik volt, nekem rögtön gus a bb-ből ugrott be
rebecca meg full retardban nyomja, talán jobb is ha kiírják mert egyedül ő húzza le a színvonalat.
szegény burton meg kezet foghat theon greyjoy-jal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!akkor chayton megvolt, utolsó 2 rész az ezredesé, a kövi évad proctoré.
az a headshot

rebecca meg full retardban nyomja, talán jobb is ha kiírják mert egyedül ő húzza le a színvonalat.
szegény burton meg kezet foghat theon greyjoy-jal

- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
dehogy nincsdanianevem írta:House of Cards-hoz érkeznek a feliratok.A 12.-hez már van finn, de angol még nincs.
http://www.addic7ed.com/log.php?mode=hotspot
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
House of Cards-hoz érkeznek a feliratok.
A 12.-hez már van finn, de angol még nincs.

úúú Ra's nagyon adná, de sanszos, hogy ATOM lesz belőle...P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja , felhagy a kanári léttel és énekes pacsirta lesz .nmate írta:Újabb CW sorozat jön Arrow és Flash mellékkarakterekkel![]()
![]()
![]()
![]()
Szvsz. Palmer lesz az . Viszont Ra's-ra lehetne építeni egy sorozatot . Olyan lehetne mint a Hegylakó sorozat . Több évszázadot ölelne fel , fasza harci jelenetekkel .
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja , felhagy a kanári léttel és énekes pacsirta lesz .nmate írta:Újabb CW sorozat jön Arrow és Flash mellékkarakterekkel![]()
![]()

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Számomra is a karácsonyi különkiadás van hátra a Black Mirror c. sorozatból, hát, ahány ház, annyi szokás - tartja a mondás. Itt most arra gondolok, hogy Máté is korábban a két évad két második részét emelte ki kimagaslóképp, engem a második évadból az első rész érintett meg a legjobban, de lehet a friss élmény miatt, most a harmadik is nagyon tetszett. Oké, kemény volt a második rész is, de valahogy nem volt rám olyan nagy hatással, mint a többségre, pedig jobban belegondolva a téma alapján (ennyire közrejátszhat a fáradtság egy-egy mozinál?!)
... A sorozat továbbra is nagyon színvonalas, holnap befejezem az utolsó résszel.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- nmate
Újabb CW sorozat jön Arrow és Flash mellékkarakterekkel
Reggeli mellé lesz HoC felirat az első részhez.
https://twitter.com/bruzsy/status/571411988426952704

Reggeli mellé lesz HoC felirat az első részhez.
https://twitter.com/bruzsy/status/571411988426952704
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nah megneztem a Black mirror - White christmast is. Azert eleg kemeny temakat feszegetnek, sokszor nem konnyu dulore jutni a kerdeseken amik felmerulnek a torteneteikben. Nagyon durva elkepzelt jovok vannak a sztorikban, vannak benne nonszensz elemek, de sajnos nagyon is elkepzelheto valami hasonlo...
Kis erdekesseg ezzel a resszel kapcsolatban, 1-2 hete futottam bele. Olvasnivalo a solitary confinementrol. Kegyetlen vallatasi modszer.
Kis erdekesseg ezzel a resszel kapcsolatban, 1-2 hete futottam bele. Olvasnivalo a solitary confinementrol. Kegyetlen vallatasi modszer.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- h3x0r
Szunet elott volt par kozepesebb resz, de az utobbi 3-4 reszt tenyleg nagyon odatettek.Boky írta:how to get away with murder vége
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát ezt rendesen odarakták a végéreaz utolsó 3-4 rész elég patent lett.
arra meg nem gondoltam, hogy frank lesz a gyilkos, bár így utólag van értelme.
jól felvezették a kövi évadot, várós lesz

Masodik evadra mindenkepp maradok.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Vikings 1. évad: 8/10 eredetileg 9-et akartam rá adni, de az utolsó két rész eléggé leült számomra. Viszont a vége alapján egy ígéretes 2. évad jöhet holnap.

- nmate
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, nekem ennél a legutóbbi ügynél egyből az ugrott be, hogy az egész hűhó Donnával csak azért volt, hogy Harvey kibökje neki az ájlávjút. Bár meglepett, mert fordítva vártam volna max.sonic írta:Suits s4e15:

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ezt eszre se vettem.

Suits s4e15:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Beszaras hogy folyamatosan futnia kell valami szerelmi szalnak.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."