Nyilván nem gyengébbek, mert ezek nem középcsapatokA Valencia, Sevilla esetleg Villareal féle vonulat pedig szerintem semmivel nem gyengébbek, mint az ottani középcsapatok és hát a nemzetközi porond is inkább a spanyolokat igazolja.

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. február 28., szombat 14:18
Nyilván nem gyengébbek, mert ezek nem középcsapatokA Valencia, Sevilla esetleg Villareal féle vonulat pedig szerintem semmivel nem gyengébbek, mint az ottani középcsapatok és hát a nemzetközi porond is inkább a spanyolokat igazolja.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 28., szombat 14:10
Ez barokkos túlzás, szerintem. Per pill van benne igazság, de egyébként minőségibb csapatok. A Spurs mondjuk nem.ateeemadrid írta:Az Atletico szerintem pl. egyértelműen komolyabb csapat, mint mondjuk egy MU, Arsenal, Pool vagy Spurs, de a City ellen is esélyesebbnek tartanám őket egy BL párharcban.
Ezzel egyet értek. Írtam is, hogy én is erősebbnek tartom a spanyol bajnokságot. De ettől még szerintem több minőségi angol csapat van, mint spanyol. Erre reagáltam sucre hozzászólásából.ateeemadrid írta:A Real és a Barca meg utcahosszal nyerné az angol bajnokságot, ebben biztos vagyok, persze sosem tudjuk meg.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. február 28., szombat 13:59
Szerintem minőségben semmiképp sem jobb az angol bajnokság. Kiélezettebb, izgalmasabb, az egész bajnokságot sokkal okosabban nyomatják, nagyobb is a hájpja, a bírók is szintekkel jobbak, de abban biztos vagyok, hogy a csapatok minőségét tekintve nincsennek előrébb.Nem a Real meg a Barca viszi a spanyol focit/bajnokságot? Míg angliában azért több minőségi csapat van. Erre reagáltam, a minőségre, hogy abban is top anglia.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 28., szombat 13:49
Most mit nem lehetett érteni azon, amit írtam?Kerlon írta:Ja, ha nem lenne a Chelsea, meg a Liverpool, meg a Manchester, meg az Arsenal, akkor meg a PL nem lenne sehol se. Én már régebben megmondtam, hogy nem a Chelsea ennyire jó, hanem a többiek ennyire szarok. Ja és, ha csak az NB1 lenne, akkor az lenne a legjobb bajnokság.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 28., szombat 13:20
Ja, ha nem lenne a Chelsea, meg a Liverpool, meg a Manchester, meg az Arsenal, akkor meg a PL nem lenne sehol se. Én már régebben megmondtam, hogy nem a Chelsea ennyire jó, hanem a többiek ennyire szarok. Ja és, ha csak az NB1 lenne, akkor az lenne a legjobb bajnokság.M1Ö írta:Minőségre is élen vannak az angol csapatok. A sok pénznek köszönhetően nincsenek annyira elnyomva a kisebb csapatok, mint Spanyolországban, Olaszországról meg ne is beszéljünk. Mondjuk ettől függetlenül szerintem is a spanyol banokság van a toppon, mert nálam a világ 2 legerősebb, legjobb csapata a Real és a Barca. De ha nem lennének ilyen szinten (plusz már az Atlético is) akkor simán a PL lenne a legjobb, legerősebb bajnokság, minden szempontból. Szerintem.sucre írta:de minőségben rosszak az angol csapatok a többi topbajnoksághoz képest.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. február 28., szombat 12:43
Minőségre is élen vannak az angol csapatok. A sok pénznek köszönhetően nincsenek annyira elnyomva a kisebb csapatok, mint Spanyolországban, Olaszországról meg ne is beszéljünk. Mondjuk ettől függetlenül szerintem is a spanyol banokság van a toppon, mert nálam a világ 2 legerősebb, legjobb csapata a Real és a Barca. De ha nem lennének ilyen szinten (plusz már az Atlético is) akkor simán a PL lenne a legjobb, legerősebb bajnokság, minden szempontból. Szerintem.sucre írta:de minőségben rosszak az angol csapatok a többi topbajnoksághoz képest.
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. február 27., péntek 16:27
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 27., péntek 14:26
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 26., csütörtök 12:45
Nyugi,ha teszem azt,Hazard mondta volna Terryről,az benőkének simán rendben lenne....nmate írta:Őőő... magasztalja a csapatkapitányt, próbálja javítani a csapatmorált. Ezzel mi a baj? Lehet néha el kéne gondolkozni pontosan mit akarnak ezekkel.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. február 25., szerda 13:30
Ez ritka nagy fail...ne folytasdBBeno írta:miért kéne javítani a csapatmorálon? győzelemből jönnek. közelebb a BL helyezés mint eddgi bármikor a szezonban. akármilyen célból mindta, attól még röhögni való kijelentés.
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. február 25., szerda 12:40
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. február 25., szerda 10:01
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 25., szerda 9:58
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. február 25., szerda 9:56
Sturridge: "Nem hiszem, hogy van bárki is, aki többet ért volna el egy klubnál, mint Gerrard."
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 25., szerda 7:36
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. február 22., vasárnap 20:14
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 22., vasárnap 19:40
pedig elég egyértelműsucre írta:Első félidőt nem értem, hogy úsztuk meg kapott gól nélkül.
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. február 22., vasárnap 19:29
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 22., vasárnap 18:48
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem