Kelemen Anna-Harminc nap a nép szolgálatában
Ez egy jó nagy fos volt.

Alex Ferguson önéletrajzi könyve kimondottan érdekes volt. Elismerem a munkáját, (szerintem soha nem volt jó csapata, mégis bajnok lett és bl győztes).

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. március 25., szerda 14:07
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 27., péntek 15:53
Az én voltam :DMegelevenedik a római birodalomMás: valaki ajánlotta (nem nekem) itt a fórumon a Simon Scarrow könyveket. Erős hála, a 4-ik kötetnél tartok jelenleg, kifejezetten élvezem.
Akkor elolvasom,bár az éhezők viadala filmen nem vágott hanyattFerencváros írta:morientes írta:Tudna valaki bővebbet mondani AZ ÚTVESZTŐ trilogiáról?
A 18 éves lányom ajánlotta,de félek hogy vmi tini csöpögős baromság mint pl az Alkonyat
Nem az.Nem olvastam, de a film alapján inkább az Éhezők viadalához hasonlítsd.
Más: Mit ajánlanátok Shakespeartól?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. február 27., péntek 13:51
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. február 27., péntek 13:32
morientes írta:Tudna valaki bővebbet mondani AZ ÚTVESZTŐ trilogiáról?
A 18 éves lányom ajánlotta,de félek hogy vmi tini csöpögős baromság mint pl az Alkonyat
HozzászólásSzerző: danzel14 » 2015. február 27., péntek 13:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 27., péntek 12:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 24., kedd 12:18
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 16., hétfő 20:44
én se olvasok sűrűn de egyéb okokból kifolyólag ezt olvastam és szerintem is nagyon jó, szóval géci ezt mindenképp, ha már ebben a témában keresgélszmorientes írta:Pedig annál nagyobb telax nincs mikor leülsz egy jó könyvel,aztán bele mélyedsz
De ha már említetted,a vadász történeteket itt egy kis ajánló.
Kittenberger Kálmán:Vadász és gyüjtő utam kelet-afrikában
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 16., hétfő 20:40
Egyébként szerintem kb ennél érthetőbben nem lehetne megfogalmazni, de még így is sok nekem.fiore írta:Én is legyűrtem karácsony környékén Az idő rövid történetét. Sokat kellett rágódni rajta az biztos.
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. február 16., hétfő 20:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 16., hétfő 20:19
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. február 16., hétfő 20:15
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. február 16., hétfő 19:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 19:13
Ha a régi sztorikat szereted,akkor Kittenberger,(aki a legnagyobb magyar vadász),könyve biztosan bejön,már 1901-ben kiment kelet afrikába,a Magyar Nemzeti Múzeum küldte oda,szinte egy fillér nélkül,magának kellett megteremtenie a költségeket,oroszlán bőrökkel,elefánt agyarakkal kereskedett,pásztor törzseknek adott el cafferbivaly bőröket,amiit marhákra cserélt,mivel állatbefogással is foglalkozott,amerikai állatkertek megbízásából...kellett a tej az állatkölyköknek...Géci írta:Az Egri csillagokat talán még olvastam is, de a Kőszivű ember fiait biztos nem...![]()
Köszönöm az ajánlásokat!Ezek közül név szerint azt mondanám, hogy a Vesélyes szafari lenne az ami hozzám közel állna. Bár én inkább ilyen kicsit régi módi szerintem, és jobb szeretem az ilyen haza vadászatokat leiró történeteket. Évekig voltam Nimród előfizető, meg Magasles, mert ezekből olvastam történeteket, meg talán 2 könyvet olvastam el, de már a Nimród is csak a reklámokat tolja. Alig van benne érdekes rovat...
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. február 16., hétfő 18:22
ÓÓ az általános csuda jó volt, mindegyik, a Kőszívű kissé szenvedős, de megéri!morientes írta:
A kötelezőkről meg annyit,hogy a Tüskevár,a Kőszívű ember fiai,vagy az Egri Csillagok csodálatos regények
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 16:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 16:36
könyvet pedig nem szoktam olvasni.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. február 16., hétfő 14:58
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 14:43
Pont múltkor volt szó róla a Morning Showban, és elég jó ötlete volt annak a 3 idiótának. :Đ Azt hozták fel, hogy mi lenne, ha minden év végén választhatna több könyv közül, és ez szerintem nem lett volna butaság, mert akkor azt választod ami számodra szimpatikus, és még az is lehet, hogy el is olvasod...RealRaúl77 írta:A kötelezőkkel én sem értek egyet. Oké, hogy alap művekről van szó, meg a nagy magyar kultúra. De amikor úgy nyomják le a torkodon, akkor az minden lesz, csak nem jó. Alapból nagyobb az esély, hogy utálni fogod, csak azért mert kell. Valami humánusabb, más megoldás szerintem célszerűbb lenne. Pl én is imádok olvasni, de a kötelezők szenvedések voltak, határidőre kellett, meg úgy olvasni, hogy azon görcsölsz, hogy megírd faszára a dogát és nem csak szimplán élvezed. Hál'Isten volt jó pár kivétel azért, ami tényleg élvezetes.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. február 16., hétfő 9:06
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem