Nagyon remélem, hogy 1-1 lesz neked reggel.Zsombor írta:Vagy mindkettő.morientes írta:Zsombornak:
Tegnap eltaláltam 3 NHL meccset egy szelvényen,most vagy ennyire értek a hokihoz vagy csak születni volt nehéz![]()
GSW +3.5 2 unit
OKC +4 1 unit
Szerencsejátékok
Re: Szerencsejátékok
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- ___Samy___
mondanom sem kell, hogy egy gól...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
hát beszarok. félidőben 0-1nél kivettem a pénzt mínusszal.. most meg vezetnek.

jó, varsó. oké
jó, varsó. oké
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
jó ez a dinamo moszkva. jó szar.
komolyan, én ilyen ötlettelen csapatot még nem láttam idén játszani basszammeg. egy elche, cordoba v burnley is tudatosabb támadásokat képes vezetni. ezzel kínozni lehetne.
komolyan, én ilyen ötlettelen csapatot még nem láttam idén játszani basszammeg. egy elche, cordoba v burnley is tudatosabb támadásokat képes vezetni. ezzel kínozni lehetne.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
HízelgőVagy mindkettő. :mrgreen:
A feyenoord roma sztm ma x.
Ha valaki szeretne jégkorongra,a mai tippem:A Montreal idegenben elkapja a Colombust,a Chicago meg a Floridat.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Vagy mindkettő.morientes írta:Zsombornak:
Tegnap eltaláltam 3 NHL meccset egy szelvényen,most vagy ennyire értek a hokihoz vagy csak születni volt nehéz
GSW +3.5 2 unit
OKC +4 1 unit
- ___Samy___
mára:
fiorentina-tottenham mindkét csapat lő gólt
gladbach-sevilla 1,5 gól felett
dinamo kijev
club brugge
fiorentina-tottenham mindkét csapat lő gólt
gladbach-sevilla 1,5 gól felett
dinamo kijev
club brugge
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Firoentina
Inter
és ugyanezek jutnak tovább, mindkettő kombiban, kisebbel, nagyobbal.
Inter
és ugyanezek jutnak tovább, mindkettő kombiban, kisebbel, nagyobbal.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Zsombornak
:
Tegnap eltaláltam 3 NHL meccset egy szelvényen,most vagy ennyire értek a hokihoz vagy csak születni volt nehéz
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
sucre
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Cavs-ot szerintem énis pakolom, warriors már olyan pozícióban van, hogy belefér 1-2 bukta, a mai szerintem ilyen.
suns-okc meg over, bár nagyon magas a 216-os line
suns-okc meg over, bár nagyon magas a 216-os line
Én sem érten, mi van, megint pluszos nap az NBA-ben!
Mára Cavs -3.5 lesz sztem, attól félek egyedül, hogy bár a Cavs a "legforróbb", de igazán nagy csapatot nem nagyon vertek eddig, míg a Dubs pontm, hogy igen, mondjuk még az overek sem rosszak.
Mára Cavs -3.5 lesz sztem, attól félek egyedül, hogy bár a Cavs a "legforróbb", de igazán nagy csapatot nem nagyon vertek eddig, míg a Dubs pontm, hogy igen, mondjuk még az overek sem rosszak.
-
sucre
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
tegnap végülis ejtettem a dallas-undert és az utah-spreadet. helyette raktam 1. negyed atlantára.
mind1, 2-1, jött a portland spread és macik-kings under
mind1, 2-1, jött a portland spread és macik-kings under
varso @ 2.25
sok érvem nincs mellette, annyi, h hollandiában sem voltak rosszak, hétvégén elvileg az összes kezdőjátékosát pihentették, valamint varsóban lesz az el döntőt. odateszik magukat.
és akkor erre a kontra, h az ajax lövi az első gólt, mivel ez az europa liga.
sok érvem nincs mellette, annyi, h hollandiában sem voltak rosszak, hétvégén elvileg az összes kezdőjátékosát pihentették, valamint varsóban lesz az el döntőt. odateszik magukat.
és akkor erre a kontra, h az ajax lövi az első gólt, mivel ez az europa liga.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Monaco nyeri a BL-t @ 41.00 1u
Lehet hedgelni,
Arsenal -1.5 @ 4.40 1u
Ugye háromféle forgatókönyv van, Monaco max eggyel kap ki, így marad 39 unitnyi pénz a következő körre hedgelni. Arsenal 0-2-re nyer, ezzel egyrészt élve marad a Monaco fogadás és a hedge is jönn - lehető legjobb. Arsenal továbbjutás esetén pedig 2.4 unit plusz.
Az egészben annyi szerencsejáték faktor van, ha a következő körben nehéz ellenfelet kapna a Monaco (mondjuk egy Bayern vagy Real esetén kb. 1.2-es odds mellett lehetne hedgelni, amire ugye nem éri meg), az 2 unit bukó.
Atleti - Kusen meccsen ugyan ez eljátszható.
EL: Sevilla 0.25 @ 2.025 Nem szoktam EL-re rakni, de ez igen tetszetős.
Lehet hedgelni,
Arsenal -1.5 @ 4.40 1u
Ugye háromféle forgatókönyv van, Monaco max eggyel kap ki, így marad 39 unitnyi pénz a következő körre hedgelni. Arsenal 0-2-re nyer, ezzel egyrészt élve marad a Monaco fogadás és a hedge is jönn - lehető legjobb. Arsenal továbbjutás esetén pedig 2.4 unit plusz.
Az egészben annyi szerencsejáték faktor van, ha a következő körben nehéz ellenfelet kapna a Monaco (mondjuk egy Bayern vagy Real esetén kb. 1.2-es odds mellett lehetne hedgelni, amire ugye nem éri meg), az 2 unit bukó.
Atleti - Kusen meccsen ugyan ez eljátszható.
EL: Sevilla 0.25 @ 2.025 Nem szoktam EL-re rakni, de ez igen tetszetős.
Pipa mindkettő. Néztem a CP overt és a Harden undert is, mindkettőt pontokban, lehet most bátrabbnak kéne lennem, mert az elmúlt 2 napban kihagyott 4 play is jött volna.Zsombor írta: NBA:
Lakers +10 2 unit
Hornets +7.5 1 unit
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hát nem tudom, nekem a 4,6 - os nagyon csábító Wrightra.035 H Taylor 1,34
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mai tippek:
Európa liga:
039 V Tottenham 3,35
053 V Roma 2,53
041 H Besiktas 2,68
036 H Dinamo Moszkva 1,8
Darts:
032 H G.Anderson 1,81
033 H M. van Gerwen 1,58
034 V Barney 2,18
035 H Taylor 1,34
Európa liga:
039 V Tottenham 3,35
053 V Roma 2,53
041 H Besiktas 2,68
036 H Dinamo Moszkva 1,8
Darts:
032 H G.Anderson 1,81
033 H M. van Gerwen 1,58
034 V Barney 2,18
035 H Taylor 1,34
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- nmate
Knicks 1 ponton, Suns meccs pedig csapda volt. Eh.
- nmate
Knicks under 93 @ 1.83
Atleti vitt 1 unitot sajnos.
NBA:
Lakers +10 2 unit
Hornets +7.5 1 unit
NBA:
Lakers +10 2 unit
Hornets +7.5 1 unit