Mostanság amùgy nekem jobban bejönnek a sorozatok. Azokban találom meg jelenleg azt ami nekem tetszik.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 26., csütörtök 12:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 26., csütörtök 11:59
Pont azért írtam, hogy hasonló és nem olyan. Van benne pár jó jelenet, meg jó alakítás, de valahogy én nem ettől esek hanyatt.nmate írta:Én értem, de ha csak a sztorit nézed akkor pont azt a felét hanyagolod el a filmnek, ami a lényege. Nem minden filmnél az a lényeg, sőt.
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 26., csütörtök 11:06
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 26., csütörtök 11:05
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 26., csütörtök 10:55
kicsit lentebb válaszoltam.Faust írta:Például?Nem tudom mi ez a sok elcseszet vagy elvont film mostanság.
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 26., csütörtök 10:50
Például?Nem tudom mi ez a sok elcseszet vagy elvont film mostanság.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 26., csütörtök 9:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 26., csütörtök 9:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 26., csütörtök 9:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 26., csütörtök 9:23
Pedig az alap történet nagyon hasonló. Kb. 30 perc is tudod mi lesz a film vége.nmate írta:Nekem sem tetszett annyira húdenagyon a Whiplash, de komoly túlzás és hiba egy mondatban említeni a Step Up-pal.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 26., csütörtök 8:46
Persze, hogy nincs... Csak mostanság annyira erősek a kontrasztok, mert valakinek vagy nagyon nem tetszik vagy 10/10. A whiplash is ilyen. Bár érdekes, hogy a kritika pont zenei téren érte, és mégis sokakat az fogott meg.h3x0r írta:Nincs olyan film, ami mindenkinek tetszik, en tobbnyire jot olvastam rola, a forumon is a tobbseg dicserte.
Gyenge effektek, borzasztó műbaba. Ilyen bakikról tudok. Ezek a dolgok nem azt mutatják, hogy ez egy jó minőségi film lenne. Ettől persze még lehet az...h3x0r írta:En tobbnyire jot hallottam rola.
Birdman például iszonyat megosztó. Mi is öten néztük, és ebből egyedül párom húga volt az akinek bejött. Tegyük hozzá, hogy dráma szakos tanuló, így lehet annak is meg van az oka, hogy neki tetszett... Ha csak a színészi alakítást néztem akkor jó film, de nekem nem ezek az igényeim. Lehet szimplán annyi a bajom, hogy kevés volt az olyan film amitől tátva maradt a szám.h3x0r írta:Nev szerint mikre gondolsz?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. február 25., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 25., szerda 20:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 25., szerda 20:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 25., szerda 20:05
Nincs olyan film, ami mindenkinek tetszik, en tobbnyire jot olvastam rola, a forumon is a tobbseg dicserte. Par film meg hatravan, de nalam egyelore a 2014-es ev legjobbja.Géci írta:Elég sok a kritika a film felől.
En tobbnyire jot hallottam rola.Géci írta: Az Amerika mesterlövészről se sok jót hallani...
Nev szerint mikre gondolsz?Géci írta:Nem tudom mi ez a sok elcseszet vagy elvont film mostanság.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 25., szerda 19:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 19:36
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. február 25., szerda 19:34
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azért nem könnyeztem, amikor meghalt, de kicsit talán sajnáltam.Bözsike765 írta:Hétvégén újráztam a Scarface-t.
Hát ez a film még mindig zseniális, azok a filmek közé tartozik amelyek nyomot hagytak bennem.
Olvastam róla egy kritikát a napokban és hát eléggé vegyesek voltak az érzéseim.
Az állt benne hogy a film úgy van kialakítva Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy a főhős egyre unszimpatikusabb, taszítóbb legyen és a végén szinte megváltás ként érje a nézőket a halála.
Lehet velem van a baj de én pont fordítva voltam, könnybe lábadt a szemem mikor összeesett. Sajnáltam a kis csávót, felküzdi magát a világ tetejére és a "balszerencse"/saját meggondolatlan tettei/ letaszítják onnan.
Most nekem van egy kifacsart ízlésem vagy közületek aki látta az szinte várta a halálát?
HozzászólásSzerző: Bözsike765 » 2015. február 25., szerda 19:27
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem