Real Bökény - FC Rual 1-3.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 19., szerda 21:28
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 17., hétfő 15:44
Semmit. Ezért írtam azt hogy max. csak 1-2 licitet érne meg nálam.RealRaúl77 írta:Megnéztem a játékost, és az árbecslő szerint nem igazán tudná több pénzért eladni, mint amennyi a kikiáltási ár, még most sem. Vagy mit csinálok rosszul?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 17., hétfő 15:16
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 17., hétfő 15:04
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 17., hétfő 14:43
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 17., hétfő 14:29
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 17., hétfő 4:11
Remélem minél hamarabb válaszolsz, most összejött egy kis pénz a meccsbevételekből, ő árbecslés alatt/szinten van, fogjuk rá; szerdán ismét hazai pályán fogom tolni, és ha szerencsém van, akkor őt eltudom hozni a jelenlegi kasszából, ma estére, a kijelölt srácnak majdnem háromszor ennyi a fizetése (+kiraktam az átadólistára az egyik csatáromat, így ha nem jönne össze ő, akkor talán hétvégére egy hasonló)...Középpályásaim:
6. R. Rosenwasser - 31 éves, 23 napos, TSI: 44 910, játékszervezés titáni, átadás megfelelő, gólszerzés jó, specialitása gyors.
5. N. Mangelinckx - 28 éves, 42 napos, TSI: 119 850, játékszervezés legendás, szélsőjáték gyenge, átadás középszerű, specialitása erőteljes.
8. H. Sichart - 30 éves, 83 napos, TSI: 50 320, védekezés középszerű, játékszervezés titáni, szélsőjáték gyenge, átadás jó, gólszerzés jó, specialitása technikás.
HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. június 16., vasárnap 22:30
Ez azért van, mert amit mutat az a meccs elejére értendő a 0. percre. Ez után a jatekosaid erőnlétjetol is függ mennyit esel vissza az adott csapatreszben.RealRaúl77 írta:
Amit még szomorúan tapasztaltam az az, hogy az előrejelzés kicsit fölélő a becslés során. A hétből talán kettő volt, amit eltalált, a többi akár 2-3 szinttel is alatta volt...
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 16., vasárnap 21:41
Nem is igazán találok ilyet.Acho írta:Be van pipálva az "erőnlét hatás" az előrejelzőnél?RealRaúl77 írta: Amit még szomorúan tapasztaltam az az, hogy az előrejelzés kicsit fölélő a becslés során. A hétből talán kettő volt, amit eltalált, a többi akár 2-3 szinttel is alatta volt...
HozzászólásSzerző: Acho » 2013. június 16., vasárnap 21:14
Be van pipálva az "erőnlét hatás" az előrejelzőnél?RealRaúl77 írta: Amit még szomorúan tapasztaltam az az, hogy az előrejelzés kicsit fölélő a becslés során. A hétből talán kettő volt, amit eltalált, a többi akár 2-3 szinttel is alatta volt...
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 16., vasárnap 19:30
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 16., vasárnap 19:13
Sikerült!lordgabi írta:A következő bajnoki sem lesz könnyű menet, de megpróbálok majd hasonlóképp variálni a nyilakkal (erősebb lesz a támadásom és a középpályám is alapból ugye), és meglehet a győzelem hazai pályán...![]()
A szerdai kupameccsre ugyanezt a csapatot fogom kiküldeni, túl sok jót nem remélek azért a III. osztályú ellenféllel szemben, de megpróbálok helytállni hazai pályán; a hétvégi bajnokin pedig nem kellene, hogy gond legyen.Gólszerzők:
1 - 0 Szilveszter Madarász 83'
1 - 1 Artem Lavryshyn 86'
2 - 1 Raffael Rosenwasser 89'
+ volt a 82. percben egy kiállítás náluk.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 14., péntek 20:23
Nem, szerencsére nem kulcsemberről van szó.realmadridfan írta:Köszi a meccset, remélem nem kulcsember sérült le, ha gondolod, kihívhatsz egy visszavágóra az Iniestába.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. június 14., péntek 19:17
Köszi a meccset, remélem nem kulcsember sérült le, ha gondolod, kihívhatsz egy visszavágóra az Iniestába.GT37 írta:1-4 lett a vége. Morten Højer 2 hétre dőlt ki.![]()
Egy visszavágót?Vagy valaki más esetleg?
Fuentealbilla FC (1646134)
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 14., péntek 18:44
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 12., szerda 15:24
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 12., szerda 15:13
Sok sikert!lordgabi írta:A következő fordulóban hazai pályán fogok játszani, az ellenfél a III. osztályú FC Rual csapata lesz, megpróbálok a legerősebb felállásommal helytállni, nagy bravúr lenne a továbbjutás, de hétvégén is kell a győzelem a bajnoki rangadón...![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 12., szerda 15:04
Berdichev-Vinnitsya - Real Bökény 1-2lordgabi írta:A szerdai kupameccsre nyomtam egy Laza játékot, Alap taktika lesz (minden téren jobb leszek nála szerintem, így gondolom jó döntés + biztosra akarok menni azért a laza játékkal), így is ki kell ütnöm az ellenfelet, a három cserecsatáromat fogom nyomatni, az egyik középpályásomat feltoltam támadónak (jó átadás és jó gólszerzés), a középpálya és a védelem nem romlott az előrejelző szerint, de a középső támadás máris javult jó szintűre.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 12., szerda 11:26
HozzászólásSzerző: Mszabi » 2013. június 11., kedd 15:19
Szerintem az egy jó megközelítés ha az árbecslés alatt úgy 100.000eFt-vel van a licit. Gondolok itt az árbecslés szerint pl. 400.000eFt-t érő játékosokra. Fontos még h mennyi lenne a fizuja. Ha ez kb. megvan és nem visz el sokat hétről-hétre akkor még azt szoktam figyelni hogy öregszik-e hamarosan egy évet a játékos. Aztán ha igen ha nem akkor is megnézem a piacon (ha találni) hasonló képességű de 1-2 évvel idősebbet. Mert néha elég sokat tud változni az árbecslő ha öregszik a játékos 1 évet.Csak sajnos a piacot még egyáltalán nem ismerem. Nem sikerült még átlátni, igaz nagyon nem is foglalkoztam vele. Szóval egyelőre az árbecslőre tudok hagyatkozni, az meg nem mindig a legbiztosabb forrás. De ahogy időm engedi, nézegetem a piacot, és előbb, vagy utóbb csak átlátom. De egyelőre homály az egész
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem