Jah, buta néger...nmate írta:Ez nem igaz. Nagyon nem.Becksy23 írta:Verratti-nak ez nagyon magas, Pogba-nak nem, nagyon nem.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 17:27
Jah, buta néger...nmate írta:Ez nem igaz. Nagyon nem.Becksy23 írta:Verratti-nak ez nagyon magas, Pogba-nak nem, nagyon nem.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 25., szerda 17:27
Azért azt tudod, hogy messze van az objektivitástól amit írsz remélem.Becksy23 írta:A legegyszerűbb összehasonlítás egyébként: középső középpályások legfontosabb tulajdonsága a játékintelligencia. Verratti-nak ez nagyon magas, Pogba-nak nem, nagyon nem. Verratti ha beérik olyan lehet mint Xavi, Scholes, Modric, Kroos, Fabregas - ésszel játszó, irányító játékosok, Pogba pedig egy fel-le futó, sokat robotoló (már ha hajlandó erre), játékot sokkal kevésbé alakító játékos lehet, mint pl Di Maria, Vidal, Ramires, Matuidi vagy egy kicsit lebutított Gerrard. Utóbbi is nagyon hasznos lehet persze (főleg ha előbbi típus alá dolgozik) - de én jobban értékelem a konstans, magas szinten futballozó játékosokat, mint a hangulatembereket.
Még így halkan megjegyezném, hogy pár év múlva (2-3) nagyon megnéznék egy ilyen csapatot, rendkívül stabil, tele okos, technikás játékosokkal, nem lennék az ellenfelük...:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Isco, James/Hazard - Benzema
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 25., szerda 17:26
Ez nem igaz. Nagyon nem.Becksy23 írta:Verratti-nak ez nagyon magas, Pogba-nak nem, nagyon nem.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. február 25., szerda 17:23
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. február 25., szerda 17:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 14:28
Ne legyen igazad kivételesenÉn igen. Nem húzódása vagy szakadása votl, törés után nincs nagy visszaesés, abból simán fel lehet jönni hamar.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 25., szerda 14:18
Ha buszkec fekete lenne, akkor már nem írnál ilyet...Nem pitbull kell, hanem olyan játékos, aki fegyelmezetten visszazár folyamatosan, nem könnyen elnyomható, odalép, ha kell.Idén nincs ilyenünk és azért elég jól ellavírozgatunk, a barca 2011ben xavi busquets iniesta kp-val volt ha jól emlékszem, ott se volt semmilyen pitbull, a
De ki helyett teszed be? Nálam továbbra sem az a kérdés, hogy most Pogba vagy Veratti vagy Reus jöjjön, hanem hogy jöjjön-e bárki. Hova, kinek a helyére? Sajnos így is van esély arra, hogy Hamesz (és Bale) miatt az Isco, Modric, Kroos hármasból valaki nem lesz a pályán, akkor hozzunk még valakit oda? (akit a 100 millás ára miatt szintén nem nagyon lehet majd padra rakni...)mert az a poszt(értem ez alatt a középpálya közepét)
Én igen. Nem húzódása vagy szakadása votl, törés után nincs nagy visszaesés, abból simán fel lehet jönni hamar.Ha jó a matek, akkor James valamikor áprilisban tér vissza, nem? Vele az idei szezonban én már nem számolok, mint kezdő.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 25., szerda 14:15
Ez így van,belassult szegény.h3x0r írta: vele az gond, hogy az utobbi 1-2 evben, foleg a nagyobb csapatok ellen mar messze nem tudta hozni azt a mennyisegu es minosegu munkat, mint regen.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 25., szerda 14:14
vele az gond, hogy az utobbi 1-2 evben, foleg a nagyobb csapatok ellen mar messze nem tudta hozni azt a mennyisegu es minosegu munkat, mint regen.miro írta:Szerintem sokkal,de lehet hogy ezzel én vagyok egyedül így.kelemen.istvan írta:Szeritnted sokkal melósabb játékos volt tavaly Xabi, mint idén Kroos?
Szerelés,ütközés,a védők kisegítése,több párharcba ment bele mélyebben játszott mint Toni.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 25., szerda 13:52
Szerintem sokkal,de lehet hogy ezzel én vagyok egyedül így.kelemen.istvan írta:Szeritnted sokkal melósabb játékos volt tavaly Xabi, mint idén Kroos?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. február 25., szerda 13:49
Most komolyan..akkor a Modric-Kroos mi?miro írta:Jobban jársz ha kiszállsz.
Szerinted Modric-Alonso mi volt?
Milyen célt szolgált a középpályán ez a két játékos?
Mondjuk, ezt adom.miro írta:Nekem elég volt,nem szeretnék vitatkozni többet,mert van akivel teljesen fölösleges.
Erről beszélek én is.dzsi91 írta:Szerintem kicsit túl misztifikáljátok ezt az ütköző védekező kp dolgot
Régen szükség volt a vkp-kra, Vieria-Makelele-Keane stb, ma már csapatvédekezéssel pótolják ezeket.
Remélem rosszul hiszed.miro írta:Hozzá teszem 4-3-3-ból indulok ki,szerintem az marad még egy jó ideig.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 25., szerda 13:37
A középpályáról van szó,vagy Pogba hova jönne? Most arról van szó,nyilván előre mehetnek.Realista24 írta:Az előbb még azt írtad, hogy a csapatba neked is szükséged van ilynre, most már csak a középpályára kell ilyen?Hol volt a Di Maria-Alonso-Modric kp-ból a balettos,tökén is megtartja a labdát játékos?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 25., szerda 13:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 13:28
Az előbb még azt írtad, hogy a csapatba neked is szükséged van ilynre, most már csak a középpályára kell ilyen?Hol volt a Di Maria-Alonso-Modric kp-ból a balettos,tökén is megtartja a labdát játékos?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 25., szerda 13:24
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 25., szerda 13:23
Jobban jársz ha kiszállsz.kelemen.istvan írta: Ő ki volt a tavalyi bl győztes csapatból. Most ha Di Maria neve jön, akkor én kiszálltam.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. február 25., szerda 13:13
Na és az a középpálya hogy állna fel, mármint szerkezetileg?morientes írta:Nálam Mascherano lenne az ideális aki 442-ben stabilizálni tudná a kp-t,úgy hogy akkor Modric és Kroos tényleg csak azzal foglalkozhatna,amit a legjobban tud,Iscorol már nem is beszélve,de hát...mozdíthatatlan.
Persze, mert menet közben eltűnt Zizu posztja a modern labdarúgásból.morientes írta:Zidane soha nem is ott kezdte,(poszt),ahol Pogba,vagyis soha nem is kellett neki "annyit" ütközni.
Pogbabol támadàsban sose lesz olyan,még megközelitően sem,mint a nagy Zizou,védekezni meg lassan nem akar.
Ő ki volt a tavalyi bl győztes csapatból. Most ha Di Maria neve jön, akkor én kiszálltam.miro írta:Igényt tartok a zsenikre,a balettosokra,de Ők is csak akkor fognak tudni brillírozni,ha van mellettük olyan aki igen is ad 200 passzt,melózik,ha kell oda basz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 25., szerda 13:05
Ha jó a matek, akkor James valamikor áprilisban tér vissza, nem? Vele az idei szezonban én már nem számolok, mint kezdő. Egyébként meg esélyes, hogy Karim és Isco lesznek rotálva.CS0ki írta:Nekem azért nem olyan fontos Pogba, mert itt van Isco. Igazából ezekből a támadó és védekező középpályásokból jól el vagyunk látva, eleve arra is kiváncsi leszek, hogy mi lesz majd áprilisban, ha esetleg nem lesz sérültünk, ki fog kimaradni.
De Gea-t eröltetném én személy szerint, meg egy balhátvédet Coentrao helyett aztán ennyi. Ha nem áldozunk be komoly nevet, akkor én nem is hoznék senkit. Esetleg még Casemiro visszajöhet Illara helyett
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 25., szerda 13:05
Persze,én is értetttem egyébként.Realista24 írta:Ha érted, hogy mit akart írni, akkor nem.miro írta:Az összehasonlítást értem,de a példa rá hatalmas hülyeség volt..
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 25., szerda 12:59
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem