HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 24., kedd 22:17
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 24., kedd 22:17
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 24., kedd 22:17
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 24., kedd 22:12
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. február 24., kedd 22:11
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 24., kedd 22:07
ziro4vr írta:Azért Pogbának beteg érintései vannak...
Mikitarjánt meg Immobilét nem értem...gagyi igazolások voltak. Az örménytől többet vártam, az olasznál mondjuk volt egy sejtésem, hogy szokásos olasz bajnokságban villogó, de nemzetközi szinten kevés arc lesz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 24., kedd 22:03
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 24., kedd 21:55
Ezt mar nalunk is bebizonyitotta.Géci írta:Ez a Pelle tipikusan egy ilyan edző akinek az ilyen középcsapatok valóak, mert komolyabb csapatott nem képes rendesen kezelni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 24., kedd 21:55
Géci írta:Ez szerintem RMCF akkor is az edző hibája. Azon felül, hogy szerintem a kezdője is szar, még a csapatát se nagyon tudja tüzelni. Moszkva ellen is amit csináltak a csoportban. Vagy egyikszer romba veri a Bayern, pár héttel később meg elveri azt. Ez a Pelle tipikusan egy ilyan edző akinek az ilyen középcsapatok valóak, mert komolyabb csapatott nem képes rendesen kezelni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 24., kedd 21:54
Edző, meg a csapat is gyenge. Hiába a pár jobb név, ez csak a fifában működik. Nincs meg köztük a kémia, nincs bennük igazi győzni akarás.Géci írta:Ez szerintem RMCF akkor is az edző hibája. Azon felül, hogy szerintem a kezdője is szar, még a csapatát se nagyon tudja tüzelni. Moszkva ellen is amit csináltak a csoportban. Vagy egyikszer romba veri a Bayern, pár héttel később meg elveri azt. Ez a Pelle tipikusan egy ilyan edző akinek az ilyen középcsapatok valóak, mert komolyabb csapatott nem képes rendesen kezelni.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 24., kedd 21:53
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2015. február 24., kedd 21:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 24., kedd 21:52
VanillaSky írta:Nagyjából nálam is ez a helyzet, igaz Suarez remélem nem most fog belelendülni. Egyébként kár volt válságot emlegetni a katalánoknál, a vezetőség a stiklik tömkelege miatt menni fog, de sajnos játékerőben közel sem élik még a végnapjaikat.Barca ide vagy oda, imádom nézni amikor az angolok szopnak nemzetközi porondon. Sok túlsztárolt játékos végre megmérettetik. Úgy játszanak mint egy spanyol kiscsapat.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 24., kedd 21:49
Nagyjából nálam is ez a helyzet, igaz Suarez remélem nem most fog belelendülni. Egyébként kár volt válságot emlegetni a katalánoknál, a vezetőség a stiklik tömkelege miatt menni fog, de sajnos játékerőben közel sem élik még a végnapjaikat.Barca ide vagy oda, imádom nézni amikor az angolok szopnak nemzetközi porondon. Sok túlsztárolt játékos végre megmérettetik. Úgy játszanak mint egy spanyol kiscsapat.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 24., kedd 21:44
Géci írta:Tudna ez a City, ha Pelle nem minden Barca meccs előtt akarná megváltani a világot, és a saját játékukat játszanák. Akkor sem biztos, hogy nyernének, de közel nem lenne ilyen sima...Nas írta:Barca ide vagy oda, imádom nézni amikor az angolok szopnak nemzetközi porondon. Sok túlsztárolt játékos végre megmérettetik. Úgy játszanak mint egy spanyol kiscsapat.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 24., kedd 21:38
Tudna ez a City, ha Pelle nem minden Barca meccs előtt akarná megváltani a világot, és a saját játékukat játszanák. Akkor sem biztos, hogy nyernének, de közel nem lenne ilyen sima...Nas írta:Barca ide vagy oda, imádom nézni amikor az angolok szopnak nemzetközi porondon. Sok túlsztárolt játékos végre megmérettetik. Úgy játszanak mint egy spanyol kiscsapat.
HozzászólásSzerző: Nas » 2015. február 24., kedd 21:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 24., kedd 21:32
Én régen Zidane miatt sok Juve meccset néztem, így nem tudok ràjuk rossz szemmel nézni.Banán írta:azért ez a Juve az évek során nem lett/lesz szimpatikusabb
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 24., kedd 21:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 24., kedd 21:30
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem