Burton fafeje viszont qrva jó.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 24., kedd 18:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 24., kedd 18:10
Vagy miota nem vetkozik annyitKerlon írta:Rebecca engem is, bár már régóta. Mióta kis királynak hiszi magát.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 24., kedd 17:54
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Burton már befenyítette egy kicsit az autó miatt . Proctor egy szavára kinyírná Beccát .Kerlon írta:Rebecca engem is, bár már régóta. Mióta kis királynak hiszi magát.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 24., kedd 17:50
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. február 24., kedd 17:39
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem, ez a másik volt, amin kiakadtam..Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!MIért az jobb, ha rád lőnek 3szor sörétessel két méterrel meg rád szakad egy alagút és simán megúszod két karcolással? Jó vett golyó állót, de akkor is... Mondjuk az is, hogy még van foga Hoodnak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 24., kedd 17:23
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!MIért az jobb, ha rád lőnek 3szor sörétessel két méterrel meg rád szakad egy alagút és simán megúszod két karcolással? Jó vett golyó állót, de akkor is... Mondjuk az is, hogy még van foga Hoodnak.palesz77 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na mondjuk ott a kaszán is elgondolkoznék, inkább legyen fordítva, az a csaj rohadt irritáló "főgonosz" lenne.. Még ha szép is.messideco írta:Banshee S3E7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én viszont azt érzem a vizeletemben, hogy Rebecca hamarosan Proktort el fogja intézni...
Nekem annyi nem tetszett a részben, hogy Chayton elkapja a nőt hátulról, utána összeesik, erre az ellátja a sebeit meg tutujgatja. Hagyjuk már.. Ez azért kicsit gáz volt szerintem, de nembaj, Chayton jól megölt mindenkit azért.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. február 24., kedd 17:11
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na mondjuk ott a kaszán is elgondolkoznék, inkább legyen fordítva, az a csaj rohadt irritáló "főgonosz" lenne.. Még ha szép is.messideco írta:Banshee S3E7
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én viszont azt érzem a vizeletemben, hogy Rebecca hamarosan Proktort el fogja intézni...
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 24., kedd 15:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 24., kedd 15:16
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 24., kedd 15:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 23., hétfő 16:33
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 23., hétfő 14:53
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. február 23., hétfő 1:17
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 22., vasárnap 23:11
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igen, egyértelmű, hogy a gorilla voltpalesz77 írta:The 100
Most meg várom a következő részeket epekedve..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. február 22., vasárnap 23:03
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. február 22., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. február 22., vasárnap 8:36
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2015. február 22., vasárnap 6:14
nézd csakhamesz írta: adok még neki egy esélyt
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 22., vasárnap 4:46
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 22., vasárnap 1:10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Errol eszembe jut, amikor a vikingek eloszor partra szalltak es milyen konnyeden oltek meg az ellenseget. Erzodott, hogy mig nekik a harc az eletuk, addig az angolok kezdok benne.Boky írta:Vikings 3x1
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem ezzel 2, vagyis inkább 3 dolgot akarta érzékeltetni:
1) ragnar taktikai tudását, ahogy kielemzi az ellenfelet
2) az ellenfél naivitását/butaságát, hogy ilyen szarul álltak fel, és azt hitték, h majd a vikingek a #fairplay szellemében egyszerre mennek a kettő seregnek neki.
3) a tényt, hogy a vikingek ebbe magasról beleszartak.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem