hehe írta:özilt kéne már kibaszni, hogy a lába ne érje a földet és beújítani, vérfrissíteni, reformálni ezt a begyepesedett vesztes mentalitású akaratgyenge bandát.
nyugodtan jöhetne isco és sokat is játszana, ha végre ezeket a gyökkettő németeket meg argentinokat elfelejtenénk a rákba.
Na ez aztán a stílus

Gratulálok hogy Madridid drukkerként így tudsz beszélni a saját csapatod játékosairól, nálam is van olyan akivel nem szimpatizálok de azért nem küldöm el a rákba.
Isco egyre nagyobb kérdőjelet kelt bennem. De van egy olyan érzésem hogy ha ő érkezik akkor Bale viszont nem. Bale viszont nálam elsőbbséget élvezne mert én hiszek benne hogy ő nem lenne flopp igazolás mint Kaká vagy nem tűnne el egy szezon után és csak meccsenként villana mint pl Özil vagy DM.
Egyre jobban kezdem azt is gyanítani hogy ha igy haladunk Higuaín nem fog elmenni Madridból. Valahogy nagyon leragadtak a tárgyalások. Lehet nekem tűnik lassúnak de pl ha mi akartunk eddig valakit 1-2 napon belül (feltéve ha a játékos is ide akart jönni) már lezártuk a transzfert, talán Coentrao és Modric igazolásánál kellet ennyire huzamos időt várni mint most.
Kérdés még mindig a KP-ra érkezik egy csengős név? Ahogy itt a fórumon olvasom nem igazán, Gündoganra kivárunk,Verattit nem érdekeljük,Vidal/Pogba nem eladók, Kondgbiat pedig szerint a vezetőség is amolyan vészmegoldásnak tartja számon főleg ha még nem is ezen a nyáron érkezne hanem 1-2 év Sevillai kölcsönnel.
Engem pedig Suarez ezzel a hajnali góllal végleg meggyőzött hogy őt kell elhozni csak szerintem 50 alatt ez nem lehetséges.