Ez Jesé reagálására fasza válasz.Seraf írta:„Jesé becserélését 3 perccel korábban elterveztem, de a labda nem ment ki addig.” Forrás: Madridom.hu
az mi![]()
![]()
így már mindjárt más![]()

nyugi öcsi, már 3 perccel korábban hozni akartalak

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 23., hétfő 20:44
Ez Jesé reagálására fasza válasz.Seraf írta:„Jesé becserélését 3 perccel korábban elterveztem, de a labda nem ment ki addig.” Forrás: Madridom.hu
az mi![]()
![]()
így már mindjárt más![]()
HozzászólásSzerző: Seraf » 2015. február 23., hétfő 19:13
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 23., hétfő 18:43
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. február 23., hétfő 18:34
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. február 23., hétfő 17:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 23., hétfő 12:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 23., hétfő 12:36
Az megvan, hogy a kovetkezo 2 szerdank szabat, ugyhogy nem kell pihentetni a kezdo 11-et.sandorzolika írta:Rotáció: szerintem néha már kellene de valahol meg értem Carlot is. Mivel heti 1 meccs van semmi ertelme kezdokent pihentetni valakit, jatszon a csapat...az viszont minusz hogy eldolt meccsen is csak 88percben cserel. De ha jobban belegondolunk akkor tavaly 3 naponta volt meccs mint 6-7 naponta...ha ugy nezzuk akkor most ''szerdankent'' pihen Kroos és Isco is es a BBC is)
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. február 23., hétfő 11:27
dzsi91 írta:Hát mi lenne? Kroos-Modric-Isco... Jamessel idén már nem nagyon kell kezdőként számolni szerintem.Visszatér és amire formába lendül már bl döntő van.(sandorzolika írta:Az viszont aggodalomra ad okot hogy Modric ha visszater akkor mi lessz a középpályán?)
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 23., hétfő 11:07
Hát mi lenne? Kroos-Modric-Isco... Jamessel idén már nem nagyon kell kezdőként számolni szerintem.Visszatér és amire formába lendül már bl döntő van.(sandorzolika írta:Az viszont aggodalomra ad okot hogy Modric ha visszater akkor mi lessz a középpályán?
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. február 23., hétfő 11:01
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. február 23., hétfő 10:07
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 23., hétfő 7:29
Teljesen adom, nekem is most tetszett a legjobban a teljesítmény (bár az elmúlt hetekhez képest nem volt nehéz hova fejlődni). Én nem értem Bale kritizálását, ugyanis jó pár meccsen jóval rosszabb teljesítményt nyújtott ennél, és akkor egy szavuk sem volt rá. Most hetek óta javulgat, egyre többet van játékban, sokszor bejönnek a cselei... csak így tovább. Lucas Silva Illarramendinél és Khediránál szerintem már most állíthatom, hogy jobb, nem akadnak meg rajta a támadások, nincsen zavarban, tud indítani, és nem utolsó sorban nem olyan lassú. CR engem idegesít, borzalmas ez a görcsösség, hogy ha nem lő gólt, és nem tetszik, hogy hónapok óta megint nagyon hisztis lett.Hosszú hetek óta most ismét tetszett a mutatvány. Balet sokat fikázta a kommentátor - részben jogosan mert az utolsó kulcspasszok nem mentek - de ettől függetlenül lendületesen nyomta, voltak jó megindulásai szélen. CR-nek is megvan a gól, Silvaban nem látom a megváltót, de Illarahoz képest legalább az önbizalma megvan. Az alapot lehozza.
Talán Ancelotti venném elő, 80 percig vár a cserével egy olyan meccsen ahol az ellennek kapuralövése sincs. A kezdő fele meg ki van purcanva.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 23., hétfő 1:01
HozzászólásSzerző: terry76 » 2015. február 22., vasárnap 23:22
HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. február 22., vasárnap 23:16
ziro4vr írta:Nekem mindig is te voltál a kedvenc kommentátorom.![]()
![]()
Legközelebb meghívtok a fiesztába?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 22., vasárnap 23:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 22., vasárnap 23:13
Már most jobb fej, mint a féltékeny Farkas Norbimiro írta:Ha megvan akkor dobjátok ki..![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. február 22., vasárnap 23:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 22., vasárnap 23:12
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 22., vasárnap 23:11
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem