Én amondó vagyok hogy eléggé jó meccset játszottak a fiuk az este.
az elején majdnem jött a gól, viszont ahogy telt az idő a félidő végére bátrabb lett az elche, ami abban valósult meg szerencsére hogy pár passz sikerült a Real térfelén is
a védelem jó volt, a kp is jo de itt Isco es Kross aki kiemelkedik, tetszett hogy Lucas bátran és gyorsan passzolt már a második meccsen, a schalke ellen sokkal lassub volt mindenben. Szamomra egyertelmu hogy a brazil sokkal tamadobb jellemu mint Illarramendi es egyelore visszafele sem hibazik nagyokat azert jatszik Ő a spanyol helyett. Bár ha belegondolunk mennyire groteszk hogy egy olasz edzo csapata támadó felfogású

Bale-t fikázták a közvetitők de szerintem meccsek ota jobban jatszik...néhany kulcspassz nem jött be de ez mar fejlődés hogy eljutunk utolso passzokig...nagy gödörből mászik ki a walesi is remélem. Cr meg mindig gorcsos es neha neha ez negativum a csapat szamara...ezen ha fejlodik akkor ujra a tavalyi lessz bar ne feledjuk hogy a buli ota 3 meccsen fejelt 2 golt es adott 4 golpasszt ha jol emlekszem...en nem banom ha 1+1et csinal meccsenkent mintsem onzoskodjon minden rogzitett helyzetnel..a szabija most kivetelesen nem a sorfalban landolt de akkor is...a real ha szabadot kap 18m a kaputol azt be kell vagni. de ettol fuggetlen ezek a meccsek jok arra hogy ujra a regi legyen ami nalunk abban jelentkezik hogy meccsenkent lo 2 golt legalabb. azert nagy az elvaras neha. en jobban orulnek ha ujra a kombinativ Cr latnank.
Benzema golja nagy mák volt de az őszinteség hogy ő már az első félidőben rajta kellett volna legyen a golszerzok lapján.
Rotáció: szerintem néha már kellene de valahol meg értem Carlot is. Mivel heti 1 meccs van semmi ertelme kezdokent pihentetni valakit, jatszon a csapat...az viszont minusz hogy eldolt meccsen is csak 88percben cserel. De ha jobban belegondolunk akkor tavaly 3 naponta volt meccs mint 6-7 naponta...ha ugy nezzuk akkor most ''szerdankent'' pihen Kroos és Isco is es a BBC is

)
Nagyon varom mar Modric visszatereset, nem lessz csucsformaban de jo lessz vele a csapat ahogy Pepe erkezesevel a vedelem...en abban latom a sok golos gyozelmek hianyat(a pech mellett) hogy Modric-al jobban at tudja jatszani a kp a csapat mint nelkule. Bar ha rajtam mulik nyerjunk 22 meccset 2-0 val csak nyerjunk, carlo ugysem fog rotalni

)
Az viszont aggodalomra ad okot hogy Modric ha visszater akkor mi lessz a középpályán? remélem nem Isco lessz az áldozat bár van egy olyan érzésem h Bale is feltuningolja magát addigra

) régota nézek meccset de nem nagyon emlékszem hogy ellenfél szurkoloi igy megtapsoljanak egy jatékosunkat mint Iscot az este...nagy tehetseg a csavo csak fejlodjon ilyen utembe meg vagy 3 evet es akkor nagyon buszke leszunk ra