Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Okés.
-
Nézd már meg mit idéztem. Másrészről add meg nekem a jogot, hogy nekem is legyen az itt leírtakról.

- nmate
Hadd legyen már véleményünk.
-
Bírom mikor valakinek a "toronyban" van egy elképzelése és ha ez nem találkozik a valósággal, akkor ott hozzá nem értés van, mert Ő a fotelból Magyarországon jobban ért hozzá, mint az akadémia tagjai. Fel kéne fogni végre, hogy nem egzakt követelményei vannak a díjnak, időről időre vannak felkapottabb témák meg szeretik a testi változtatásokat, de ettől függetlenül szubjektív döntés, a többség akarata. De kijelenteni, hogy ááá én megmondtam, hogy ez nem jó, mert ez és ez kéne, hogy nyerjen, baromság!JK Simons. Kettő jobb is volt nála. Kezdődik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Én csak a Leviathant láttam az idegen nyelvűek közül, annyira nem jött be, de ez az Ida ha jól tudom valami holocaustos cucc, szóval ennél biztos jobb
Nem is értem miért nyert
Simmonsnak örülök, a Birdmannek is, inkább mint a Boyhood. Zene no comment. Redmayne meg nem volt rossz, de azért kéremszépen...első jelölést díjra váltani ilyen fiatalon.....szegény Di Caprionak, meg Phoenixnek, (meg még sorolhatám) meg sehol semmi
Keaton jobban megérdemelte volna szerintem.

Simmonsnak örülök, a Birdmannek is, inkább mint a Boyhood. Zene no comment. Redmayne meg nem volt rossz, de azért kéremszépen...első jelölést díjra váltani ilyen fiatalon.....szegény Di Caprionak, meg Phoenixnek, (meg még sorolhatám) meg sehol semmi

- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Simmonsnak és a Birdmannek örülök, de egyébként az idegen nyelvű filmek kategóriája érdekelt igazán. Ott az Ida nyert, ami tökéletesen leírja az Akadémia elfogulatlanságát: gyávák és polkorrektek.
Nem mertek állást foglalni a politikában a Leviatánnal...
Zimmeren meg sem lepődöm, ha az Eredet után nem kapta meg, akkor most mi alapján adták volna neki...

Zimmeren meg sem lepődöm, ha az Eredet után nem kapta meg, akkor most mi alapján adták volna neki...

- nmate
Múltkor néztem ezt a mindenség elméletét, abszolút tucat életrajzi film, a színészteljesitmeny kis túlzással nem több egy átlagos Jim Carrey bohockodasnal, o is eljátszottavolna Hawkingot egy tolószékben. Na mindegy, Oscar.. Nem is tudom miért lepődök meg.
Sorry for flame.
Sorry for flame.
- nmate
Grand Budapest Hotel elcsente Hans Zimmer elől. Interstellaré vek óta egyik legjobb score amit letettek az asztalra, nem akarom fikázni Wes Anderson művét, de pont a zene volt benne átlagos.

- nmate
Patricia Arquettenek is megvan. Whiplash eddig 3 szobor, JK Simons mondjuk kétségkívül megérdemelte. Lubezki is a Birdmanért az operatőrit.
- realmadridfan
Nem arról van szó, hogy a Boyhood a legjobb, hanem hogy ki kapja a díjatMatt009 írta:A Boyhood egy átverés. Kapunk egy semmi extra tucatfilmet, néhány átlagnál jobb színésszel, meg a különleges körítést, miszerint 12 éven át forgatták. De azon kívül a sztori tucat, a rendezés maximum korrekt, a színészeknek nagyon nincs mit eljátszani, így hoznak egy átlagosan jó teljesítményt. Arra már csak ne járjon legjobb film Oscar, hogy 12 éven át forgatták. Ugyanis ha ez utóbbi tényt elveszed, akkor nem marad semmi emlékezetes.Esélytelen? Miért? Lehet nem nyer, de ott van a 2 fő esélyes között
A Wiplasht és az American Snipert nem láttam, de nálam eddig magasan a Kódjátszma lenne a nyerő a legjobb film kategóriában, mert szerintem köröket ver az összes többi 2014-es filmre, még a Birdmanre is. A férfi főszereplő kategóriában Cumberbacht szintén.

Ebben lehet valami.Anyaka írta:Azért esélytelen, mert a BAFTA-t megnyerte, aki azt nyeri általában Oscar-t nem igen kap ebben a kategóriában.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
De mégis jelölték, lehet rossz helyre írták, vagy meghallották, hogy "Hé ezt 12 évig forgatták, írd be mindenhova".Faust írta:A forgatókönyv esélytelen szerintem, mert az kb nincs.Anyaka írta:Boyhood a legjobb filmben esélytelen, rendezőiben, vagy forgatókönyvben talán.A rendezőit mindnél jobban megérdemli.

-
A többiről:
Azért esélytelen, mert a BAFTA-t megnyerte, aki azt nyeri általában Oscar-t nem igen kap ebben a kategóriában.
A mindenség elmélete, és a G.P. Hotel előrébb van a Kódjátszmánál, és ennél a csöpögős "Twilight of Jazz" filmnél is a Whiplash-nál.
Amerikai mesterlövész-t nem is jelöltem volna.
Birdman elég egyéni megítélése van, ez nem mindig jelent jót, bár más kategóriában ott lesz biztosan.
A Grand Budapest Hotel szerintem korrekt film. NORMÁLIS mezőnyben esélytelen lenne, de ebben a gyér listában bármi lehet belőle. Más kategóriában viszont odaér ez is.
Kódjátszma még a saját hazájában sem nyert, itt miért nyerne?
Végén meg majd megint mutatják a fuckot, aztán újra a nagy fekete szegregáció viszi a díjat, vagyis a Selma. Persze ezt a témát minden évben úgy meg tudják újítani, hogy díjat érdemel.

Úgyhogy szerintem nyerjen a The Silence of the Lambs mindent, és a rendezvény érdeklődés hiányában elmaradhat, a kaját meg küldjék el postán.

2014 összességében nekem nem jött be, ami az új filmeket jelenti.

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Boyhood egy átverés. Kapunk egy semmi extra tucatfilmet, néhány átlagnál jobb színésszel, meg a különleges körítést, miszerint 12 éven át forgatták. De azon kívül a sztori tucat, a rendezés maximum korrekt, a színészeknek nagyon nincs mit eljátszani, így hoznak egy átlagosan jó teljesítményt. Arra már csak ne járjon legjobb film Oscar, hogy 12 éven át forgatták. Ugyanis ha ez utóbbi tényt elveszed, akkor nem marad semmi emlékezetes.Esélytelen? Miért? Lehet nem nyer, de ott van a 2 fő esélyes között
A Wiplasht és az American Snipert nem láttam, de nálam eddig magasan a Kódjátszma lenne a nyerő a legjobb film kategóriában, mert szerintem köröket ver az összes többi 2014-es filmre, még a Birdmanre is. A férfi főszereplő kategóriában Cumberbacht szintén.
- realmadridfan
Félreérthetően írtam, Moore a főszereplőt viszi. Arquette-nek mellékben garantált az oscar amúgy, igen.VanillaSky írta:Arquette szerintem szintén 100%os a Boyhoodért.Legjobb film szerintem a Boyhood lesz, Linklater szerintem is viszi a rendezőit is. A nőknél Julianne Moore olyan biztos befutó, mint J.K. Simmons a férfi melléknél
Esélytelen? Miért? Lehet nem nyer, de ott van a 2 fő esélyes közöttAnyaka írta:Boyhood a legjobb filmben esélytelen, rendezőiben, vagy forgatókönyvben talán.
A forgatókönyv esélytelen szerintem, mert az kb nincs.Anyaka írta:Boyhood a legjobb filmben esélytelen, rendezőiben, vagy forgatókönyvben talán.

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Boyhood a legjobb filmben esélytelen, rendezőiben, vagy forgatókönyvben talán.
The Grand Budapest Hotel majd jól behúz mindent.
Meg a Big Hero 6.
Interstellar meg technikait hoz el valószínű.
The Grand Budapest Hotel majd jól behúz mindent.

Interstellar meg technikait hoz el valószínű.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nézzetek Bruce Willis filmet A nap könnyei. Most megy a tévében. Imádom ezt a filmet.

American Sniper
Baromira nem jött be. Nagyon gyengén lett kivitelezve, egy percre sem azonosultam vele.
Baromira nem jött be. Nagyon gyengén lett kivitelezve, egy percre sem azonosultam vele.
-
Arquette szerintem szintén 100%os a Boyhoodért.Legjobb film szerintem a Boyhood lesz, Linklater szerintem is viszi a rendezőit is. A nőknél Julianne Moore olyan biztos befutó, mint J.K. Simmons a férfi melléknél