HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 23., hétfő 13:04
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 23., hétfő 10:08
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 23., hétfő 10:07
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 23., hétfő 9:42
Bírom mikor valakinek a "toronyban" van egy elképzelése és ha ez nem találkozik a valósággal, akkor ott hozzá nem értés van, mert Ő a fotelból Magyarországon jobban ért hozzá, mint az akadémia tagjai. Fel kéne fogni végre, hogy nem egzakt követelményei vannak a díjnak, időről időre vannak felkapottabb témák meg szeretik a testi változtatásokat, de ettől függetlenül szubjektív döntés, a többség akarata. De kijelenteni, hogy ááá én megmondtam, hogy ez nem jó, mert ez és ez kéne, hogy nyerjen, baromság!JK Simons. Kettő jobb is volt nála. Kezdődik.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. február 23., hétfő 9:19
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 23., hétfő 8:36
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 23., hétfő 7:06
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 23., hétfő 5:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 23., hétfő 5:12
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 23., hétfő 3:49
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 23., hétfő 2:52
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. február 23., hétfő 2:24
Nem arról van szó, hogy a Boyhood a legjobb, hanem hogy ki kapja a díjatMatt009 írta:A Boyhood egy átverés. Kapunk egy semmi extra tucatfilmet, néhány átlagnál jobb színésszel, meg a különleges körítést, miszerint 12 éven át forgatták. De azon kívül a sztori tucat, a rendezés maximum korrekt, a színészeknek nagyon nincs mit eljátszani, így hoznak egy átlagosan jó teljesítményt. Arra már csak ne járjon legjobb film Oscar, hogy 12 éven át forgatták. Ugyanis ha ez utóbbi tényt elveszed, akkor nem marad semmi emlékezetes.Esélytelen? Miért? Lehet nem nyer, de ott van a 2 fő esélyes között
A Wiplasht és az American Snipert nem láttam, de nálam eddig magasan a Kódjátszma lenne a nyerő a legjobb film kategóriában, mert szerintem köröket ver az összes többi 2014-es filmre, még a Birdmanre is. A férfi főszereplő kategóriában Cumberbacht szintén.
Ebben lehet valami.Anyaka írta:Azért esélytelen, mert a BAFTA-t megnyerte, aki azt nyeri általában Oscar-t nem igen kap ebben a kategóriában.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 23., hétfő 2:07
De mégis jelölték, lehet rossz helyre írták, vagy meghallották, hogy "Hé ezt 12 évig forgatták, írd be mindenhova".Faust írta:A forgatókönyv esélytelen szerintem, mert az kb nincs.Anyaka írta:Boyhood a legjobb filmben esélytelen, rendezőiben, vagy forgatókönyvben talán.A rendezőit mindnél jobban megérdemli.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 23., hétfő 1:06
A Boyhood egy átverés. Kapunk egy semmi extra tucatfilmet, néhány átlagnál jobb színésszel, meg a különleges körítést, miszerint 12 éven át forgatták. De azon kívül a sztori tucat, a rendezés maximum korrekt, a színészeknek nagyon nincs mit eljátszani, így hoznak egy átlagosan jó teljesítményt. Arra már csak ne járjon legjobb film Oscar, hogy 12 éven át forgatták. Ugyanis ha ez utóbbi tényt elveszed, akkor nem marad semmi emlékezetes.Esélytelen? Miért? Lehet nem nyer, de ott van a 2 fő esélyes között
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. február 23., hétfő 0:05
Félreérthetően írtam, Moore a főszereplőt viszi. Arquette-nek mellékben garantált az oscar amúgy, igen.VanillaSky írta:Arquette szerintem szintén 100%os a Boyhoodért.Legjobb film szerintem a Boyhood lesz, Linklater szerintem is viszi a rendezőit is. A nőknél Julianne Moore olyan biztos befutó, mint J.K. Simmons a férfi melléknél
Esélytelen? Miért? Lehet nem nyer, de ott van a 2 fő esélyes közöttAnyaka írta:Boyhood a legjobb filmben esélytelen, rendezőiben, vagy forgatókönyvben talán.
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 23., hétfő 0:05
A forgatókönyv esélytelen szerintem, mert az kb nincs.Anyaka írta:Boyhood a legjobb filmben esélytelen, rendezőiben, vagy forgatókönyvben talán.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 22., vasárnap 23:46
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 22., vasárnap 23:46
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 22., vasárnap 23:45
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem