HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 22., vasárnap 23:12
Az Elche a durvaságai ellenére,képzett egyéni játékosokból állt,mármint a tabellán elfoglalt helyükhöz viszonyítva.
A bíró sok tévedését láttuk kárul,sajnos ellenünk fújt,de ezen nem múlhatott egy pillanatig sem a győzelem.
Carvajal végre újra a jó arcát mutatta,jól lépett be a támadásokba,jó ütemekben mozgott fel.
Pepe mind általában top. Lehet azért igazuk lesz azoknak akik vitatták, hogy alig akadt itt rossz meccse,azért akadt,mondjuk rendkívül kevés.
Varane is jobb teljesítményt nyújtott Pepe oldalán,bár eleinte volt pár bizonytalansága.
Marcelo eléggé magasan helyezkedett,ezt pár hosszú szélre fel lőtt indítással az ellenfél jelezte is,ezen kívül iscoval jó kombinációkat hajtott végre.
Lucas Silva , az első meccse után többen is le lassúztak,én ezt nem így láttam,jól és megfelelő dinamikával mozgott,remekül kezeli a labdát,és gyorsan és jól is játssza meg,jól játszott a srác,ami negatív a helyezkedése,az hagyott kívánni valót maga után,sokszor légüres térben védekezett,megfelelő pozició és ellenfél felvétele nélkül amikor az Elche hozta magát támadásba,de ez egy fiataltól,aki most jött nem biztos hogy elvárható perfekt szinten.
Kroos ma frissnek tűnt,én azért őt hoztam volna le a 75 percben és ment volna be illarra,ez nem nagy kockázat.Gyorsan dobta a labdát,nyugodt és magabiztos volt,ez a többiekre is kihat.
Isco,sokat lépett beljebb,ezt már egy ideje hiányoltam,egyébként kitűnő teljesítményt ad le hétről hétre,ezek a vissza és befelé húzásai,majd meredeken belőtt labdák amiből bale lőtte a lesgólt,valami új elem lehet,de 3x is megcsinálta,és abból 2 veszélyes is volt.
Bale jól játszott,volt benne veszély,lendületesebbnek tűnt mint az elmúlt hónapokban,aktívabb lett egy hete,csak nem még a végén megjön az esze és akarni fog? Javult a jó döntések aránya.
Benzema nagyon jól mozgott,minden irányban megtalálható volt,nagyon tetszett,de a kapu elé berobbanást még erőltetni kell. Jól kérte le a lasztikat,fel is vállalt cseleket,lefordulásokat,sok kényszerítőben vett részt.
CR-t én nem láttam rossznak,kicsit durci lett a bugris bíróra,de ez a maga hibája is,elején több ziccere is volt,nem jöttek be,ilyenkor eléggé rágörcsöl és ez visszaveti a teljesítményét,de ennek ellenére én nem láttam gyengének.
Most csak 4-3-3 volt,védekezésben sem álltak vissza 4-4-2-re, talán az ellenfél miatt,aki a széleket nem használta annyira.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.