azt mondják: özil meg kaká játszik a posztján, meg talán jesé is. hát tiszta vicc bmeg.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 17., hétfő 12:05
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 17., hétfő 12:05
Ezt majd Ancelotti donti el és nem Zizou. Ha Ancelotti ugy latja,h Ozillel gyengebb a kp vedekezes akkor fejre is allhatnak a spanyol szurkolok nem lesz kozepen. Ha meg jon egy Isco v egy Bale akkor meg jobb oldalon sem nagyon lesz neki hely.schranzer írta:Nehéz lesznumberone1 írta:Ha vki a szajara veszi Ozilt maris jon a valogatott. Ket erdekel, h jatszik Finnorszag ellen. Osszessegeben fos volt az egesz szezonja ezen nincs mit szepiteni. Ugyanolyan aktiv reszese volt ennek a gyenge kpnak mint Khedira v Alonso...foleg ha az alap gala kezdot nezzuk. Remelhetoleg lassan rajonnek, nem ide valo.... Zidane ugyanis kijelentette, hogy nagy tervei vannak vele.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 17., hétfő 12:01
Na én nem lennék ennyire optimista...lehet azt gondolják,hosszabbítottunk Khediraval,jött Casemiro,van Modric,aztán itt van Alonso,akibe ugyan 60 meccs már nincs benne,de azért még...s ha minden kötél szakad,akkor Jose Rodriguezt fel lehet hozni az ifiből...azért pérezék sem olyan hülyék, hogy egy casemiro/modric/khedira kp-vak nekimenjünk a szezonnak. :lol:
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. június 17., hétfő 11:58
remélem nacho morata és carvajal jó munkát végeznek/végeztek..Isco elárulta, hogy a két érte versengő klub a Real Madrid és a Manchester City. Ismét hangsúlyozta viszont, hogy amennyiben vált, a legfontosabb a játéklehetőség lesz a számára. A döntősét az Európa Bajnokság után fogja meghozni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 17., hétfő 11:58
Ezt szajkozom, csak sokan mert Ozil a kedvenc ot tennek kozepre, kp-nak annyi is volt. Khedira és Alonso megtettek a maguket, de Ozil is nagyban hozza jarult ehhez.nmate írta:Hát akkor talán nem Özilt kéne odarakninumberone1 írta:Csak a bayernben aki a csatar mogott van(kroos v muller) irgalmatlan nagy mezony munkat vegez. Ez ozilrol nem mondhato elNem is ott van neki a helye.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 17., hétfő 11:55
Nehéz lesznumberone1 írta:Ha vki a szajara veszi Ozilt maris jon a valogatott. Ket erdekel, h jatszik Finnorszag ellen. Osszessegeben fos volt az egesz szezonja ezen nincs mit szepiteni. Ugyanolyan aktiv reszese volt ennek a gyenge kpnak mint Khedira v Alonso...foleg ha az alap gala kezdot nezzuk. Remelhetoleg lassan rajonnek, nem ide valo.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 17., hétfő 11:54
egy szóval nem említettem a bayerntMike írta:
Csak a bayernben aki a csatar mogott van(kroos v muller) irgalmatlan nagy mezony munkat vegez. Ez ozilrol nem mondhato el
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 17., hétfő 11:53
Hát akkor talán nem Özilt kéne odarakninumberone1 írta:Csak a bayernben aki a csatar mogott van(kroos v muller) irgalmatlan nagy mezony munkat vegez. Ez ozilrol nem mondhato el
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 17., hétfő 11:50
Ez a lényege a mai focinak.Aki nem bír 90 percet végig gürcölni annak annyi.Ezt pedig Özil nem tudja.Elmúlt már az a világ ahol az ember megélt a gólpasszokból meg abból,hogy ő csak a csatárokat szolgálja ki.Csak a bayernben aki a csatar mogott van(kroos v muller) irgalmatlan nagy mezony munkat vegez. Ez ozilrol nem mondhato el
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 17., hétfő 11:46
egy szóval nem említettem a bayerntnumberone1 írta:Csak a bayernben aki a csatar mogott van(kroos v muller) irgalmatlan nagy mezony munkat vegez. Ez ozilrol nem mondhato elMike írta:
a lényeg h a kp-nk gyengesége a Xabi-Khedira kettősnek köszönhető, amit az előbb levezettem. Illetve a játékstílusunknak. Sokkal könnyebb úgy labdát szerezni ha sokpasszos játékot játszunk, mindig van a labdás körül 2-3 ember, így egy labdavesztésnél egyből vissza lehet zárni és körbevenni az ellenfelet. Ezért olyan jó a barca, a dortmund, vagy épp a német válogatott kp-s védekezése. Namármost ezt a mi játékunkkal elég nehéz megoldani, főleg ha az akinek biztosítani kéne középen, csatárt játszik.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 17., hétfő 11:45
Csak a bayernben aki a csatar mogott van(kroos v muller) irgalmatlan nagy mezony munkat vegez. Ez ozilrol nem mondhato elMike írta:
a lényeg h a kp-nk gyengesége a Xabi-Khedira kettősnek köszönhető, amit az előbb levezettem. Illetve a játékstílusunknak. Sokkal könnyebb úgy labdát szerezni ha sokpasszos játékot játszunk, mindig van a labdás körül 2-3 ember, így egy labdavesztésnél egyből vissza lehet zárni és körbevenni az ellenfelet. Ezért olyan jó a barca, a dortmund, vagy épp a német válogatott kp-s védekezése. Namármost ezt a mi játékunkkal elég nehéz megoldani, főleg ha az akinek biztosítani kéne középen, csatárt játszik.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 17., hétfő 11:44
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 17., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 17., hétfő 11:36
ejj, hogy az a stream mindig rosszkor akad megericco írta:Lehet megesett, de én egyre sem emlékszemvagy nem egy olyanra emlékszem mikor visszasprint után szerelt a 16osunknál![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 17., hétfő 11:28
Lehet megesett, de én egyre sem emlékszemvagy nem egy olyanra emlékszem mikor visszasprint után szerelt a 16osunknál
Nem fikáztam, csak leírtam a véleményemet róla, hogy súlytalan a KP-n. A gólpasszai száma szép, csak a fontos meccseken idén nem sok volt belőlük.Azért tényleg nevetséges az az Özil fikázás ami itt megy
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 17., hétfő 11:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 17., hétfő 11:25
De, nagyon is értem, hogy mit akartok mondani, de pont írod, hogy tavaly egy szem Modricot húztunk be év végén, most meg már két igazolásunk is van.Szerintem te nem érted. Nem akarok személyeskedni, de a felkészülésünk kb 1 hónap múlva kezdődik, te mennyi realitást látsz annak, hogy majd mi 1 hónap múlva már kész kerettel megyünk neki a szezonnak ? Őszintén...Kb 0 ! Tavaly nyáron augusztus végén sikerült szereznünk egyszem Modricot.
Ez szép lista, de továbbra is tartom hogy innen a Sahin-Vidal duót tartom igazságosnak, talán."Na de jó, lecsúsztunk Hazard-ról, van egy Özilünk"
"Na de jó, lecsúsztunk Götzé-ről, van egy Di Mariánk"
"Na de jó, lecsúsztunk Vidal-ról, lett egy Sahinunk"
"Na de jó, lecsúszunk Neymar-ról, lett egy...semmink"
"Na de jó, lecsúsztunk Falcao-ról, van egy önbizalom hiányos, ápolásra szorolú kisbaba Benzemánk"
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 17., hétfő 11:25
Gotze nem biztos, alart hozzank jonni. Ide inkabb Lucast emlitenem, akirol lecsusztunk DM miatt.tubatibi írta: "Na de jó, lecsúsztunk Götzé-ről, van egy Di Mariánk"
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 17., hétfő 11:20
Nem azt mondom hogy kiemelkedo, csak azt akartam ezzel irni, hogy ha ugyanugy padozni fog mint Nasri az MIATT, mert mellette lesz meg 3 topjatekos ugyanolyan posztra, akkor nemfog fejlodni.ericco írta:fél jó éve volt egy gyenge Arsenalban. Sosem volt kimelekedő játékos szerintem.schranzer írta:egy Nasri, aki eleg jo kis jatekos volt, erre fel csak a cserepadot koptatja
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 17., hétfő 11:17
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem