Cristiano Ronaldo
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Ha csupán a számokat nézzük, akkor is eredményesebbek Bale szabadrúgásai, komolyan el kellene dönteni a stábnak, hogy legalább a jobb oldalról a walesi rúgja állandóan...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Komolyan nem tudom felfogni, hogy miért ő rúgja a közeli szabikat, meg úgy összességében, se nagyon értem, hogy mi az istennek erőlteti... Bale eleve jobban rúgja, de közelről simán rúgatnám Iscóval, Ramossal vagy Kroosal. Nem is emlékszem mikor talált be szabadrúgásból a Bayern óta...
ezek a szabadrúgások, istenem.
mint vmi megrögzött, h "akkorisénlövömel17méterrőlis250km/órávalbazdmeg". lassan sorfal sem kellene elé.
mint vmi megrögzött, h "akkorisénlövömel17méterrőlis250km/órávalbazdmeg". lassan sorfal sem kellene elé.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Engem is zavar, nem is értem mi van vele, mindig könnyebben esett de azért amit mostanában lereklamál meg esik kel az nevetséges. Viszont a fejesétől elvagyok ájulva, szinte helyből bebikázta fejjel...wZoLee7 írta:Csak engem zavar ez a rohadt sok szimulálás? A feléből ha tovább menne már eredményesebb lenne
Na mind1 ahogy a csapat szépen lassan ő is formába lendül szerintem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Csak engem zavar ez a rohadt sok szimulálás? A feléből ha tovább menne már eredményesebb lenne
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
Én imádom a gólörömeit.
Mikor mutatja a fukkot mindenkinek, hogy én vagyok a legnagyobb.
De nálam a Best az még mindig Ramos gólöröme, mikor tavaly idegenben a BM-nek mutatta a fukkot rendesen. :Đ
Mikor mutatja a fukkot mindenkinek, hogy én vagyok a legnagyobb.
De nálam a Best az még mindig Ramos gólöröme, mikor tavaly idegenben a BM-nek mutatta a fukkot rendesen. :Đ
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mer mi volt ilyenkor? valaki meghalt?Faust írta:Legalább ilyenkor felejtené el ezt az ősmajom gólörömét...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha kétszer-háromszor csinálná meccsenként,engem nem zavanaFaust írta:Legalább ilyenkor felejtené el ezt az ősmajom gólörömét...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Legalább ilyenkor felejtené el ezt az ősmajom gólörömét...
- h3x0r
Real Madrid C.F.
31 mins ·
With his header against Schalke, Cristiano Ronaldo is the third highest goalscorer in Real Madrid's history! (290 goals)! #Legend
31 mins ·
With his header against Schalke, Cristiano Ronaldo is the third highest goalscorer in Real Madrid's history! (290 goals)! #Legend
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Egyszer fent egyszer lent.hunmadridista írta:Az a baj, hogy a csapattal együtt ő is egyre mélyebbre csúszott...ennyire formán kívül már régen volt...és amíg a legnagyobb riválisa (Messi) most kezd el újra szárnyalni, addig Cristiano most kezdett el kipukkadni...
Jó lenne ha újra magára találna, mert rá is nagy szükség lesz még!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Én nem bánom,hogy most van szar formában,és esetleg lelkileg sincs toppon. Ez nála annyit jelent,hogy most még keményebben fog dolgozni,amiből következik,hogy tavaszra fel fog pörögni,és a visszatérő emberekkel (Modric,James,és a többiek) együtt szét szedhetjük az ellenfeleket.
Volt pár értelmes megmozdulása, mint amikor felszabadultan játszott, de még mindig olyan görcsösen csak arra koncentrál, hogy gólt rúgjon... Jelenleg ez hátrány, mert sokszor lő értelmetlen helyzetből vagy keresi a lövőhelyzetet, amivel lassítja a csapat támadásait is. Sajnos ez nála tényleg csak a gól rúgással múlik el, szóval jó lenne, ha a Schalket lerendezné, de bunker Matteo ellen kemény lesz...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Az a baj, hogy a csapattal együtt ő is egyre mélyebbre csúszott...ennyire formán kívül már régen volt...és amíg a legnagyobb riválisa (Messi) most kezd el újra szárnyalni, addig Cristiano most kezdett el kipukkadni...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Senki nem is mondott ilyet szerintem, na de én inkább kiszálltam. Cé az isten, tökéletes, hibátlan.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Mondtam, hogy csak egy fokkal volt jobb.Ez komoly? Az ollózása az elején meg a kapufája, azok szép voltak, hogy ezen a két lövésen kívül volt-e értékelhető mozdulata, hát nekem nem rémlik.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ez komoly? Az ollózása az elején meg a kapufája, azok szép voltak, hogy ezen a két lövésen kívül volt-e értékelhető mozdulata, hát nekem nem rémlik. Borzasztó volt, irritáló, pökhendi, és szánalmasan játszott. Ma is. Nem azért csesztetik őt, mert a csapat szar. Azért csesztetik őt, mert Ő szar.Szerintem jobb volt egy fokkal, mint az előző meccsein. Meg azért adott egy gólpasszt.De most, hogy nem megy a csapatnak ő van csesztetve a legtöbbet.
![]()
Meg különben is, nem ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a legjobb játékosunk ilyen mocsokszar teljesítményt nyújtson. Én megértem, hogy szarban van, mert dobta a nője, de magánügy, tegye félre, vagy legyen hajlandó leülni a kispadra, de a csapat játékát ne hátráltassa amíg nem képes összekapni magát, mert ez valami borzasztó de tényleg.
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ezzel mi a problémád? Falusi vagyok, de ez a szó szerintem városon is létezik... GondolomEwr írta:Hogy mit csinált?Géci írta:Salimpászott