De de, kérlek. Kezdődjön előrölAnthony írta:Nah, ebbe asszem nem szállok be![]()
Pedig szerintem elég egyértelmű

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 22., vasárnap 19:32
De de, kérlek. Kezdődjön előrölAnthony írta:Nah, ebbe asszem nem szállok be![]()
Pedig szerintem elég egyértelmű
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. február 22., vasárnap 19:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 22., vasárnap 19:26
Ez hülyeség.Hagyjuk ezt,minden meccsen van ilyen szitu.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. február 22., vasárnap 19:24
Milyen meccsen? k-1, vagy mire gondolsz?miro írta: Hagyjuk ezt,minden meccsen van ilyen szitu.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 22., vasárnap 19:16
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 22., vasárnap 19:06
Vagy inkabb azert nem esik Neymarrol egy szo se, mert mindenki latta es elismerte hogy ki kellett volna allitani.lesliejr írta:Közben az itt agyonsztárolt Neymar 10 másodpercen belül 2x úgy felrúgta az ellenfelét, hogy az piros és 2 meccs minimum. Elvesztette a labdát (már sokadszorra), utána meg a fejét és csak azt nézte hol a labda és már rúgta is szét a labdás játékosokat. De róla alig esik szó, mert ő a jók között van itt tartva. Pedig sokkal jobban benne van a tróger viselkedés, mint Alba-ban.
Nem meglepo, hogy ezzel sokan nem ertenek egyet. Es nem azert, mert Alba volt annal a szitunal, hanem barmelyik masik barcas lehetett volna, a tobbseg velemenye akkor se valtozna.hehe Tegnap, , 19:55 írta:maradjunk annyiban, hogy szabadrúgás a barcának.
egy normális világban.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 22., vasárnap 19:00
azért nézd már meg a két videót, most komolyan...Aha, Pepe meg bedobásra akart menteni.![]()
![]()
![]()
egyértelmű.Egyébként azt adom,hogy most inkább neymart kéne savazni,de ő technikás igy felvan mentve ezen a fórumon
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 22., vasárnap 18:57
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. február 22., vasárnap 18:49
Aha, Pepe meg bedobásra akart menteni.A csávó hónalja alól akarta kirúgni a labdát.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. február 22., vasárnap 18:30
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. február 22., vasárnap 17:13
Írtam én hogy nem lehet??Társalogni csak szabad?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 22., vasárnap 17:07
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. február 22., vasárnap 17:05
én is így vagyok vele.Amúgy én pont leszarom, kikaptak, nekem ennyi bőven elég.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 22., vasárnap 17:01
Így van,mit bánom én hogy Alba beleszőtte e gyereket a gyepbe,(szerintem nem,ha teszem föl nálunk csinálja pl Ramos,akkor a gyerek lett volna egy sunyi disznó,mert szinészkedik,húzza az időt,nem aggya vissza a lasztit,stb... )Realista24 írta:Én pont azt látom, hogy sokan ugyanúgy elítélik, mint Pepét.De senki sem mondta azt, hogy iteljek el 10 vagy hany meccsre, mint Pepet. Csak annyit, hogy pirosat erdemelt volna es par meccs eltiltast vagy LEGALABB egy sargat. Ezzel szemben par ember szerint meg csak szabalytalan sem volt.
Amúgy én pont leszarom, kikaptak, nekem ennyi bőven elég.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 22., vasárnap 16:57
itt vanMalaga's coach: ''i dont know why suarez celebrates with 3 fingers, i guess that means 3 points for us''
van vidi is mellé, már keresem, hatalmas arc
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. február 22., vasárnap 16:54
Én teljes mértékben egyetértek sonic véleményével, mondjuk én nem Albát meg Pepét ítélem el, én képes vagyok felfogni és elfogadni, hogy profi sportolóknál is elszakadhat a cérna, ők is emberből vannak. Engem azok az emberek csesznek fel, akik Pepét eltiltanák a focipályától, mert favágó, vadállat, gyilkos, hentes, hátbarúgta, mindeközben az Alba eset meg teljesen rendben van és elfogadható, mert színészkedett a gyerek, és különben is a labdát célozta. Azt, persze.Én pont azt látom, hogy sokan ugyanúgy elítélik, mint Pepét.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 22., vasárnap 16:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 22., vasárnap 16:50
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. február 22., vasárnap 16:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 22., vasárnap 16:06
Én pont azt látom, hogy sokan ugyanúgy elítélik, mint Pepét.De senki sem mondta azt, hogy iteljek el 10 vagy hany meccsre, mint Pepet. Csak annyit, hogy pirosat erdemelt volna es par meccs eltiltast vagy LEGALABB egy sargat. Ezzel szemben par ember szerint meg csak szabalytalan sem volt.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem