Hát akkor talán nem Özilt kéne odarakninumberone1 írta:Csak a bayernben aki a csatar mogott van(kroos v muller) irgalmatlan nagy mezony munkat vegez. Ez ozilrol nem mondhato el

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 17., hétfő 11:53
Hát akkor talán nem Özilt kéne odarakninumberone1 írta:Csak a bayernben aki a csatar mogott van(kroos v muller) irgalmatlan nagy mezony munkat vegez. Ez ozilrol nem mondhato el
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 17., hétfő 11:50
Ez a lényege a mai focinak.Aki nem bír 90 percet végig gürcölni annak annyi.Ezt pedig Özil nem tudja.Elmúlt már az a világ ahol az ember megélt a gólpasszokból meg abból,hogy ő csak a csatárokat szolgálja ki.Csak a bayernben aki a csatar mogott van(kroos v muller) irgalmatlan nagy mezony munkat vegez. Ez ozilrol nem mondhato el
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 17., hétfő 11:46
egy szóval nem említettem a bayerntnumberone1 írta:Csak a bayernben aki a csatar mogott van(kroos v muller) irgalmatlan nagy mezony munkat vegez. Ez ozilrol nem mondhato elMike írta:
a lényeg h a kp-nk gyengesége a Xabi-Khedira kettősnek köszönhető, amit az előbb levezettem. Illetve a játékstílusunknak. Sokkal könnyebb úgy labdát szerezni ha sokpasszos játékot játszunk, mindig van a labdás körül 2-3 ember, így egy labdavesztésnél egyből vissza lehet zárni és körbevenni az ellenfelet. Ezért olyan jó a barca, a dortmund, vagy épp a német válogatott kp-s védekezése. Namármost ezt a mi játékunkkal elég nehéz megoldani, főleg ha az akinek biztosítani kéne középen, csatárt játszik.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 17., hétfő 11:45
Csak a bayernben aki a csatar mogott van(kroos v muller) irgalmatlan nagy mezony munkat vegez. Ez ozilrol nem mondhato elMike írta:
a lényeg h a kp-nk gyengesége a Xabi-Khedira kettősnek köszönhető, amit az előbb levezettem. Illetve a játékstílusunknak. Sokkal könnyebb úgy labdát szerezni ha sokpasszos játékot játszunk, mindig van a labdás körül 2-3 ember, így egy labdavesztésnél egyből vissza lehet zárni és körbevenni az ellenfelet. Ezért olyan jó a barca, a dortmund, vagy épp a német válogatott kp-s védekezése. Namármost ezt a mi játékunkkal elég nehéz megoldani, főleg ha az akinek biztosítani kéne középen, csatárt játszik.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 17., hétfő 11:44
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 17., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 17., hétfő 11:36
ejj, hogy az a stream mindig rosszkor akad megericco írta:Lehet megesett, de én egyre sem emlékszemvagy nem egy olyanra emlékszem mikor visszasprint után szerelt a 16osunknál![]()
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 17., hétfő 11:28
Lehet megesett, de én egyre sem emlékszemvagy nem egy olyanra emlékszem mikor visszasprint után szerelt a 16osunknál
Nem fikáztam, csak leírtam a véleményemet róla, hogy súlytalan a KP-n. A gólpasszai száma szép, csak a fontos meccseken idén nem sok volt belőlük.Azért tényleg nevetséges az az Özil fikázás ami itt megy
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 17., hétfő 11:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 17., hétfő 11:25
De, nagyon is értem, hogy mit akartok mondani, de pont írod, hogy tavaly egy szem Modricot húztunk be év végén, most meg már két igazolásunk is van.Szerintem te nem érted. Nem akarok személyeskedni, de a felkészülésünk kb 1 hónap múlva kezdődik, te mennyi realitást látsz annak, hogy majd mi 1 hónap múlva már kész kerettel megyünk neki a szezonnak ? Őszintén...Kb 0 ! Tavaly nyáron augusztus végén sikerült szereznünk egyszem Modricot.
Ez szép lista, de továbbra is tartom hogy innen a Sahin-Vidal duót tartom igazságosnak, talán."Na de jó, lecsúsztunk Hazard-ról, van egy Özilünk"
"Na de jó, lecsúsztunk Götzé-ről, van egy Di Mariánk"
"Na de jó, lecsúsztunk Vidal-ról, lett egy Sahinunk"
"Na de jó, lecsúszunk Neymar-ról, lett egy...semmink"
"Na de jó, lecsúsztunk Falcao-ról, van egy önbizalom hiányos, ápolásra szorolú kisbaba Benzemánk"
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 17., hétfő 11:25
Gotze nem biztos, alart hozzank jonni. Ide inkabb Lucast emlitenem, akirol lecsusztunk DM miatt.tubatibi írta: "Na de jó, lecsúsztunk Götzé-ről, van egy Di Mariánk"
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 17., hétfő 11:20
Nem azt mondom hogy kiemelkedo, csak azt akartam ezzel irni, hogy ha ugyanugy padozni fog mint Nasri az MIATT, mert mellette lesz meg 3 topjatekos ugyanolyan posztra, akkor nemfog fejlodni.ericco írta:fél jó éve volt egy gyenge Arsenalban. Sosem volt kimelekedő játékos szerintem.schranzer írta:egy Nasri, aki eleg jo kis jatekos volt, erre fel csak a cserepadot koptatja
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 17., hétfő 11:17
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. június 17., hétfő 11:13
Igenis Vidalt akarom a középpályán látni, nem a B meg a C megoldásokat
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 17., hétfő 11:13
hát pedig elég sokszor lép vissza labdáért, vagy nem egy olyanra emlékszem mikor visszasprint után szerelt a 16osunknál... Lehet mondani h bújkál meg alibizik, de ha van erőssége a látásán kívül akkor az pont a helyezkedéseericco írta:Özilbe azok a buta spanyolok valamiért szerelmesek. Pedig Khedira mellett pont ő az egyik oka annak, hogy nincs kp-s játékunk, mivel nagyon súlytalan lett ott az emberünk. Szinte már egy 4. kötetlen támadót játszott, bujkált a védők és az ellenfél VKP-i közt ahelyett, hogy bejátszotta volna a középpályát. Ezért kellett Khedirának annyiszor fellépni a támadásokkal, mivel Özil mindig valahol máshol alibizott.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 17., hétfő 11:11
fél jó éve volt egy gyenge Arsenalban. Sosem volt kimelekedő játékos szerintem.schranzer írta:egy Nasri, aki eleg jo kis jatekos volt, erre fel csak a cserepadot koptatja
Mata, Silva és Casorla nem azért cserék, mert nem a két gigaklubnál játszanak, hanem azért, mert a posztjaikra ott van egy Iniesta, Xavi és gyakran Fabregas is. Az előbbi kettő + a vkp-k a stílus meghatározói, amit a spanyol válogatott játszik. Aragones alatt könnyebb dolguk lett volna, ő szélsőkkel is játszott.schranzer írta:Itt merul fel példának Silva, de Matat is ide sorolhatjuk. Nagy jatekosok, Mata hatalmas szezonon van tul a Chelseaben, azonban meg a vak is látja, hogy a valogatottba tobbnyire Real es Barcelona jatekosokat preferálnak a spanyolok. Mármint az alapkezdobe.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. június 17., hétfő 11:06
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 17., hétfő 11:06
Tavaly a Khedira-Alonso-Modric 3-al vágtunk neki.Tényleg nem hülyék.azért pérezék sem olyan hülyék, hogy egy casemiro/modric/khedira kp-vak nekimenjünk a szezonnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 17., hétfő 11:04
Én értem, de pár véresszájú user komolyan azt hiszi, hogy a Real Madrid és Pérez mindenható, és csak rajtuk múlik egy-egy játékos sorsa.jó, nem a legjobb kifejezést választottam, de érted
Remélem a Monaco úgy gondolja, hogy kell nekik egy reklámarc. Mert vigyorogni még mindig parádésan tud.Kakától kéne végre megszabadulni, mert most már teljesen evidens, hogy csak a helyet foglalja a keretben, évi 12 millióért
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 17., hétfő 11:03
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem