Jó minőségű gamer egérpadot vennék, viszont egyedit csináltatnék. Hol tudnám ezt elintézni, van valakinek személyes tapasztalata?
Ajándék lenne

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. február 23., hétfő 21:01
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. február 23., hétfő 19:39
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. február 23., hétfő 19:20
Pipita írta:Hyper Info BT-t ismeri valaki?
Túl jónak hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Azt mondta most a nő, hogy be kell menni, 8500 Ft-ért regisztrálok, és aznap már költözhetek is, és Budapest televan ilyen 15-30ezer Ft / hó garzonlakásokkal. Mennyire lehet bízni ezekben, mi lehet az átverés? Vagy ez tényleg ekkora királyság lenne?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. február 23., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: cart » 2015. február 23., hétfő 19:16
Biztos nem lehúzás leszPipita írta:Azt mondta most a nő, hogy be kell menni, 8500 Ft-ért regisztrálok
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. február 23., hétfő 18:34
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 23., hétfő 9:12
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 22., vasárnap 20:12
Szar is vagy.Csabi írta:ezt sose értettem. 1600-as dpi-vel játszok meg 2.3-as szenzivel.Faust írta:A prok is max 400 dpivel tolják ha jól tudom. Azt vágom, hogy Friberg 800-on tolja a GO-t, de 1.1-es sensitivityvel.Pont aza gázos a sok dpi-vel, hogy túltolod a célkeresztet sokszor.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. február 22., vasárnap 17:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 22., vasárnap 16:05
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 22., vasárnap 15:46
Csak jó pár napja nem voltam rajta
csak kíváncsi az ember a nagy világra
na nem mintha élőben nem látnám
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. február 22., vasárnap 15:40
Nem fogok ne aggódjziro4vr írta:Azért ne menjetek a Dunának 1 óra fészbúk nélkül.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 22., vasárnap 15:39
Aztán gyorsan becsekkoltál egy szelfivelpheco írta:Pedig ma az Árpád-hídon pont gondolkoztam, hogy van-e értelme élni fb nélkül.ziro4vr írta:Azért ne menjetek a Dunának 1 óra fészbúk nélkül.![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. február 22., vasárnap 15:35
Pedig ma az Árpád-hídon pont gondolkoztam, hogy van-e értelme élni fb nélkül.ziro4vr írta:Azért ne menjetek a Dunának 1 óra fészbúk nélkül.![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. február 22., vasárnap 15:33
Nekem a napokban bő 23 órán keresztül nem ment a rendszer, ez is benne van a pakliban, szóval kitartásR. Carlos írta: Köszi a választ. Bár eléggé bosszantónak találom, hogy órák óta nem jön be még a bejelentkező oldal se.
ziro4vr írta:Azért ne menjetek a Dunának 1 óra fészbúk nélkül.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 22., vasárnap 15:31
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. február 22., vasárnap 15:30
Köszi a választ. Bár eléggé bosszantónak találom, hogy órák óta nem jön be még a bejelentkező oldal se.d.gergo írta:Valószínűleg frissítenek valamit abban az adatbázisban/szerveren, amin a te felhasználód van, ezért van az, hogy az ismerőseidnek megy, neked pedig éppen nem.R. Carlos írta:Üdv. emberek!
Nektek működik a facebook jelenleg? 1-2 órája még ment a telefonomon, azonban most az asztali pc-men és a laptopjaimon se jön be, illetve a telefonomon se. Most épp nagy nehezen negyed óra töltés után a főoldal bejött, de előtte csak fehér képernyő és üdvözlönk a facebookon volt fönt kiírva a lapoknál. Érdekes módon barátnőmnek megy... Nem értem ezt a problémát.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. február 22., vasárnap 15:29
Ugyanez van nekem is, tegnap is ez volt. Az lesz a probléma, amit Gergő ír. Általában max 1 óra szokott lenni ez.R. Carlos írta:Üdv. emberek!
Nektek működik a facebook jelenleg? 1-2 órája még ment a telefonomon, azonban most az asztali pc-men és a laptopjaimon se jön be, illetve a telefonomon se. Most épp nagy nehezen negyed óra töltés után a főoldal bejött, de előtte csak fehér képernyő és üdvözlönk a facebookon volt fönt kiírva a lapoknál. Érdekes módon barátnőmnek megy... Nem értem ezt a problémát.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. február 22., vasárnap 15:27
Valószínűleg frissítenek valamit abban az adatbázisban/szerveren, amin a te felhasználód van, ezért van az, hogy az ismerőseidnek megy, neked pedig éppen nem.R. Carlos írta:Üdv. emberek!
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. február 22., vasárnap 15:22
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem