Ugyanez van nekem is, tegnap is ez volt. Az lesz a probléma, amit Gergő ír. Általában max 1 óra szokott lenni ez.R. Carlos írta:Üdv. emberek!
Nektek működik a facebook jelenleg? 1-2 órája még ment a telefonomon, azonban most az asztali pc-men és a laptopjaimon se jön be, illetve a telefonomon se. Most épp nagy nehezen negyed óra töltés után a főoldal bejött, de előtte csak fehér képernyő és üdvözlönk a facebookon volt fönt kiírva a lapoknál. Érdekes módon barátnőmnek megy... Nem értem ezt a problémát.

OFF
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: OFF
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Valószínűleg frissítenek valamit abban az adatbázisban/szerveren, amin a te felhasználód van, ezért van az, hogy az ismerőseidnek megy, neked pedig éppen nem.R. Carlos írta:Üdv. emberek!
Nektek működik a facebook jelenleg? 1-2 órája még ment a telefonomon, azonban most az asztali pc-men és a laptopjaimon se jön be, illetve a telefonomon se. Most épp nagy nehezen negyed óra töltés után a főoldal bejött, de előtte csak fehér képernyő és üdvözlönk a facebookon volt fönt kiírva a lapoknál. Érdekes módon barátnőmnek megy... Nem értem ezt a problémát.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Üdv. emberek!
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
@Santi: ez előtt egy Steelpad Qck minit használtam, az is kiváló egérpad volt, nem fogsz melléfogni azokkal sem.
akkora lengőket kell húzni, mint az állat, de így szeretem :Đ
800 dpi 1.1-es szenzi cod2benCsabi írta: ezt sose értettem. 1600-as dpi-vel játszok meg 2.3-as szenzivel.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezt sose értettem. 1600-as dpi-vel játszok meg 2.3-as szenzivel.Faust írta:A prok is max 400 dpivel tolják ha jól tudom. Azt vágom, hogy Friberg 800-on tolja a GO-t, de 1.1-es sensitivityvel.Pont aza gázos a sok dpi-vel, hogy túltolod a célkeresztet sokszor.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nekem egy Razer Naga Epic Elit egeem van ami 5600 dpi-t bír, de 3400-on használom. Zenét nem érdemes dübögtetni, mert az egér bejárja a képernyőt, de ezt szoktem meg

- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
@peti_madrid
Oké, jól is hangzik, de tied az drága, tuti nem adok 4ezret egy egérpadért.
@P. Krisz
Ránézek majd erre az Ozone-ra is, de nem emlékszek a márkára, hogy lenne errefelé, netről meg nem igazán éri meg lerendelni egy ilyen 1500 forintos cuccot.
A Marky-féle SteelSeries QcK viszont nemtűnik rossznak, illetve Faust ajánlását is megfontolom még, btw köszi mindenkinek.
Ilyen egerem van amúgy, szóval nem kell itt nagy gamer cuccokban gondolkodni.
Oké, jól is hangzik, de tied az drága, tuti nem adok 4ezret egy egérpadért.
@P. Krisz
Ránézek majd erre az Ozone-ra is, de nem emlékszek a márkára, hogy lenne errefelé, netről meg nem igazán éri meg lerendelni egy ilyen 1500 forintos cuccot.
A Marky-féle SteelSeries QcK viszont nemtűnik rossznak, illetve Faust ajánlását is megfontolom még, btw köszi mindenkinek.
Ilyen egerem van amúgy, szóval nem kell itt nagy gamer cuccokban gondolkodni.

- peti_madrid
Ez nem gyűrődik, mert az alja valami tapadós anyaggal van bevonva, ami "odaragad" az asztalhoz (simán fel lehet szedni és nem hagy nyomot), a felső része meg teflonszerű valami. Nagyon patent cucc, kb 35*25 cm nagyságú. Én 800 dpi-n használom a Deathadderemet rajta, kiválóan működnek együtt.Santi írta:
Egyébként nem szeretem, ha papírvékony az egérpad, mert összevissza gyűrődik vagy feldomborodik (most így jártam legutóbb). Előtte egy vastag (kb 3-4mm) textilborítású 500 forintos egérpadom volt az tökre jó volt vagy 10 évig, csak felpúposodott középen egy kb 20 forintosnyi helyen, úgyhogy így kuka lett az egész, de szép időt szolgált.
Amúgy 2-2,5ezertől nemigazán akarok többet adni érte, úgy ajánljatok.

Ha tunkolsz, akkor oda mehet a nagyobb dpi, de ha pl csipázol vagy valami hasonló egylövetűvel játszol, akkor oda lehet jobb az alacsonyabb, pontosabban tudsz célozni. Bár ha sebészi kezed van, akkor lehet mesterlövészkedni 3000+ dpi-n ishehe írta:én úgy tudtam, hogy fps-nél precíznek kell lenni és oda többezres dpi a fasza.
de ezek szerint nálatok még a jó parasztlengővel osztják a fejest

- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Valaki nem tudja, hogy vannak-e olyan törvények, amelyek nagycsaládosok számára vannak? Érettségihez kellene

- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
sikeres volt a tranzakcio, megerkezett az utalt penz.Faust írta:Gondolom a bank valamiért visszautasította/fordította a tranzakciót. Netbankon meg tudod nézni szerintem az utolsó x nap utalásait.
elozmenyekben pedig nem jelzi, csak szamlazaraskor.
szoval a lenyeg, hogy utaltam penzt, at is ment a masik helyre, eloszor levontak a szamlamrol, majd "visszaraktak".
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Gondolom a bank valamiért visszautasította/fordította a tranzakciót. Netbankon meg tudod nézni szerintem az utolsó x nap utalásait.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
ha kartyaval fizetek, utalok, stb, akkor a netes fiokomban csak szamlazaras utan jelzi ezt, viszont kiirja, hogy mennyi az elerheto az eredeti osszegbol...x osszeget utaltam rola, es jelezte is az elerheto osszegnel, hogy annyival kevesebb....viszont most neztem ujra, es "visszajott" az az osszeg, mintha nem utaltam volna le....remelem ertheto volt, es az lenne a kerdesem, hogy ez most mi? mas tranzakcio nincs, ami nem lett elkonyvelve.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
az a lényeg, hogy szép finoman az enemy fején tudd tartani a célkeresztet, még a jobbra-balra csárdás közben is
ezt magas dpi-vel nem lehet megcsinálni, mert túl érzékeny lesz az egérmutató.
alacsony dpi-vel a 45-90 fokos fordulatokat is pontosan meg tudod csinálni, ha megszokod.

alacsony dpi-vel a 45-90 fokos fordulatokat is pontosan meg tudod csinálni, ha megszokod.
- P. Krisz
Az Ozone termékei között nézz szét akkor . Spanyol cég és gamer perifériákat gyárt .Amúgy 2-2,5ezertől nemigazán akarok többet adni érte, úgy ajánljatok.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Igen ilyesmi.Santi írta:Amire gondolsz az olyan, mint ez?Faust írta:Tescóban van 1600-ért szilikonos csuklótámaszos cucc

A prok is max 400 dpivel tolják ha jól tudom. Azt vágom, hogy Friberg 800-on tolja a GO-t, de 1.1-es sensitivityvel.

- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Nem vagyok egy FPS pro, azt csak a példának mondtam. Egy mezei 800 (vagy 1000? már nemtom) dpi-s irodai egerem van és amúgyis nulla vagyok fps-ekben, de így egérpad nélkül mégcsak nulla sem, hanem kb már mínuszba megy a teljesítményem.
Egyébként nem szeretem, ha papírvékony az egérpad, mert összevissza gyűrődik vagy feldomborodik (most így jártam legutóbb). Előtte egy vastag (kb 3-4mm) textilborítású 500 forintos egérpadom volt az tökre jó volt vagy 10 évig, csak felpúposodott középen egy kb 20 forintosnyi helyen, úgyhogy így kuka lett az egész, de szép időt szolgált.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
én úgy tudtam, hogy fps-nél precíznek kell lenni és oda többezres dpi a fasza.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
steelseries qck-kat nyuzunk ocsemmel, nem kis jegyzetlap meretu, szepen kiteritheted az asztalra, nagy merete miatt az alacsony (2-500) dpi hasznalatra termett, ami ugye az fpsekhez hasznalatos.
igaz, nekunk minden cuccunk steelseries, mert tesom ellat minket a cuccokkal
igaz, nekunk minden cuccunk steelseries, mert tesom ellat minket a cuccokkal

- peti_madrid
Razer Sphex, szó szerint papír vékony, atom jól szalad rajta az egér és még nem is annyira drága
Nekem ez van, teljesen meg vagyok elégedve vele 
Nézz utána a neten, ha érdekel.

Nézz utána a neten, ha érdekel.